Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
kdyby ste pri hadce s partnerem,nemu dala prvni facku a on vam ji vratil,brala by ste to jako reflex,nebo tak,ze vas uhodil a zensky se fackovat nesmi?Cetla sem o tom na netu clanek,tak me zajima,jak by ste to braly vy,diky.
stalo se mi to, myslim, ze to je proste reflex, v te hadce to vlastne ani nepostrehnete
Manželovo tetička taky dostala facku od manžela. Načapal ji v posteli s jeho nejlepším kamarádem
Jestli dostal i kamarád, to nevím
Ale v tomto případě to schvaluji
Když je překročena hranice slušného chování, facky jsou povoleny ![]()
@Lizzi píše:jsi drsná, ale já zastávám názor, že když může žena, může i muž. Bavíme se samozřejmě stále o facce, kterou si druhá polovička „zaslouží“, nechci rozvířit debatu o domácím násilí!
Já s tím souhlasím. Když mu jednu vrazím, očekávám taky. A nevyčítala bych, pokud by mě teda nezmydlil do modra.
@cher to je fakt. Taky jsme to řešily, když dal švagr ségře. On má sílu, takže její a jeho facka byla každá v jiným levlu. Ale den dva nato jsem jí viděla a žádný následky typu monokl, otok neměla ![]()
@cher píše:
Otázka ještě je, kolik váží ta žena a kolik ten muž. POkud ženská má 50kg a facku dá s tím, že se musí povyskočit a muž má 85kg a vrátí ji to s rázností sobě přiměřenou, pak je to opravdu o něčem jiném. Protože muž je obecně brán jako silnější, proto se traduje, že ženu uhodí jen slaboch.
A když vážím o 20 kg méně než manželka, můžu ji bít? Bude to domácí násilí i když jsem slabší pohlaví já? ![]()
@zoidberg píše:
A když vážím o 20 kg méně než manželka, můžu ji bít? Bude to domácí násilí i když jsem slabší pohlaví já?
Pokud máš manželky lépe rostlou než jsi ty, pak to musí brát ona v potaz až bude bít tebe ![]()
@zoidberg píše:
A když vážím o 20 kg méně než manželka, můžu ji bít? Bude to domácí násilí i když jsem slabší pohlaví já?
Zkus. Ale podle mě byla chyba vzít si takovou, kterou nepřepereš. ![]()
@neanonymní píše:
Zkus. Ale podle mě byla chyba vzít si takovou, kterou nepřepereš.
No před svatbou měla o 25 méně než já ![]()
@zoidberg píše:
No před svatbou měla o 25 méně než já
A kdy se to zvrtlo?
![]()
@cher píše:
A kdy se to zvrtlo?![]()
Po svatbě přece lidi tloustnou, ne?
@neanonymní píše:
@zoidberg Málo jí honíš!.
No se mnou se má jako prase v žitě ![]()
Ale fackovala mě už i za svobodna ![]()
Příspěvek upraven 04.04.14 v 13:40
Otázka ještě je, kolik váží ta žena a kolik ten muž. POkud ženská má 50kg a facku dá s tím, že se musí povyskočit a muž má 85kg a vrátí ji to s rázností sobě přiměřenou, pak je to opravdu o něčem jiném. Protože muž je obecně brán jako silnější, proto se traduje, že ženu uhodí jen slaboch.