Vrátil mi facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
4.4.14 12:07

Otázka ještě je, kolik váží ta žena a kolik ten muž. POkud ženská má 50kg a facku dá s tím, že se musí povyskočit a muž má 85kg a vrátí ji to s rázností sobě přiměřenou, pak je to opravdu o něčem jiném. Protože muž je obecně brán jako silnější, proto se traduje, že ženu uhodí jen slaboch.

• Citovat
  • Upravit
16666
4.4.14 12:09
@Anonymní píše:
Ahoj,
kdyby ste pri hadce s partnerem,nemu dala prvni facku a on vam ji vratil,brala by ste to jako reflex,nebo tak,ze vas uhodil a zensky se fackovat nesmi?Cetla sem o tom na netu clanek,tak me zajima,jak by ste to braly vy,diky.

stalo se mi to, myslim, ze to je proste reflex, v te hadce to vlastne ani nepostrehnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.4.14 12:17

Manželovo tetička taky dostala facku od manžela. Načapal ji v posteli s jeho nejlepším kamarádem :cert: Jestli dostal i kamarád, to nevím :lol: Ale v tomto případě to schvaluji :palec: Když je překročena hranice slušného chování, facky jsou povoleny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 12:40
@Lizzi píše: :lol: jsi drsná, ale já zastávám názor, že když může žena, může i muž. Bavíme se samozřejmě stále o facce, kterou si druhá polovička „zaslouží“, nechci rozvířit debatu o domácím násilí!

Já s tím souhlasím. Když mu jednu vrazím, očekávám taky. A nevyčítala bych, pokud by mě teda nezmydlil do modra.
@cher to je fakt. Taky jsme to řešily, když dal švagr ségře. On má sílu, takže její a jeho facka byla každá v jiným levlu. Ale den dva nato jsem jí viděla a žádný následky typu monokl, otok neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
4.4.14 12:50
@cher píše:
Otázka ještě je, kolik váží ta žena a kolik ten muž. POkud ženská má 50kg a facku dá s tím, že se musí povyskočit a muž má 85kg a vrátí ji to s rázností sobě přiměřenou, pak je to opravdu o něčem jiném. Protože muž je obecně brán jako silnější, proto se traduje, že ženu uhodí jen slaboch.

A když vážím o 20 kg méně než manželka, můžu ji bít? Bude to domácí násilí i když jsem slabší pohlaví já? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.4.14 12:52
@zoidberg píše:
A když vážím o 20 kg méně než manželka, můžu ji bít? Bude to domácí násilí i když jsem slabší pohlaví já? :D

Pokud máš manželky lépe rostlou než jsi ty, pak to musí brát ona v potaz až bude bít tebe :lol:

• Citovat
  • Upravit
538
4.4.14 13:04
@zoidberg píše:
A když vážím o 20 kg méně než manželka, můžu ji bít? Bude to domácí násilí i když jsem slabší pohlaví já? :D

Zkus. Ale podle mě byla chyba vzít si takovou, kterou nepřepereš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
4.4.14 13:28
@neanonymní píše:
Zkus. Ale podle mě byla chyba vzít si takovou, kterou nepřepereš. :lol:

No před svatbou měla o 25 méně než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit