Fakt už odmítám dotykový mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
1.2.18 13:15
@Petruna21 píše:
@maskovak Že je to krám že se jí tam pořád mačká všechno samo a že ho má už plné zuby :lol: fakt jak kdyby to psala mamča :potlesk:

no mamča asi nejsem, na velkou dceru jsem ještě mladá, ale že mi pijou krev smartphony a iphony je fakt :lol: Vozím na cesty tablet nebo laptop a chytrý telefon už je aplikacemi pro mě nadbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
1.2.18 13:17
@-Evka- píše:
Předloni jsem si koupila nejobyčejnější mobil nokia 130 na dvě simkarty. Na začátku mi vydržel nabitý až 3 týdny, i nyní ho nabíjím jednou za 7-10 dní.

Na ostatní na cestách používám tablet, jinak PC.

U chytrých telefonů mi vadí neustále překlepy, když jsem rychlejší než oni;-)

taky, na cesty mám tablet a laptop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
1.2.18 13:19
@maskovak píše:
no mamča asi nejsem, na velkou dceru jsem ještě mladá, ale že mi pijou krev smartphony a iphony je fakt :lol: Vozím na cesty tablet nebo laptop a chytrý telefon už je aplikacemi pro mě nadbytečný

Jee doufám že jsem neurazila?? :? no tak když máš tablet tak bych taky šla do tlačítkového mobilu když už tam těch máš plné zuby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
1.2.18 13:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
1.2.18 13:41

@maskovak Zda ano tak se omlouvám :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.2.18 13:41

Já mám už 15 let nokii 3310. Manžela to tak prudilo, že mi koupil jakýhosi iPhona. Pak se chudák málem vyvrátil, když zjistil, že to pádlo mám jen na internet a vesele si dál telefonuju z 3310. :mrgreen:. Já tě chápu, ty dotykáče jsou pro zlost.

• Citovat
  • Upravit
2182
1.2.18 13:42

@Petruna21 nee,v pohode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.18 13:45

Mám Samsung Galaxy S7 a lze na něj přikoupit klasickou QWERTY klávesnici. ;)

https://www.alza.cz/…d5016313.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
1.2.18 13:48

@Janli :mrgreen: :mrgreen: :palec: :potlesk: To je dobré

@maskovak Ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
1.2.18 14:07
@PetraJ píše:
Kdybych chtěla tlačítkovej mobil, tak jdu určitě do nový Nokie 3310. Vypadá úžasně. :-)
https://www.nokia.com/…s/nokia-3310

jéé, ta žlutá by se mi moc líbila :-) ale klidně bych brala i tu červenou. bohužel, já mám svůj tlačítkáč teprve nějakých šest let, takže ještě ani zdaleka nenastal čas na obměnu (i když ta zvýšená potřeba nabíjení na jednou za týden mě začíná deptat, kdo má na to furt myslet… ale tk důvod k výměně to zatím není) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
1.2.18 14:40

Já tě chápu, dotykáč jsem pořídila s odporem a s odporem ho používám. Uživatelsky je velmi nekomfortní a ke svému účelu slouží špatně.
Jenže nedotykové většinou nemají foťák, jaký požaduji a když jsem chtěla s nadšením koupit blackberry, zjistila jsem, že to koupili Číňani a narvali tam Androida.
Takže taky konečná.
Někdy bych se chtěla méně lišit a být více ve středním proudu, měla bych to jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
1.2.18 14:55

Dostala jsem od ježíška tu novou Nokii 3310 a jsem spokojená. Nesnáším dotykáče, kdybych na něm měla napsat zprávu, tak vzteky asi zkolabuju :lol:. Volám, píšu sms, na nic víc ho nepotřebuju. Akorát je z jakéhosi divného materiálu, protože mi klouže z ruky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
1.2.18 14:56
@sagina píše:
jéé, ta žlutá by se mi moc líbila :-) ale klidně bych brala i tu červenou. bohužel, já mám svůj tlačítkáč teprve nějakých šest let, takže ještě ani zdaleka nenastal čas na obměnu (i když ta zvýšená potřeba nabíjení na jednou za týden mě začíná deptat, kdo má na to furt myslet… ale tk důvod k výměně to zatím není) :-(

to jen počkej jak často budeš nabíjet dotykáč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
1.2.18 15:00

@Sany80s Kup si foťák a máš to vyřešené, ve výsledku vyjde levněji a bude to dělat lepší fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
1.2.18 15:16
@j.a.n.i1 píše:
@Sany80s Kup si foťák a máš to vyřešené, ve výsledku vyjde levněji a bude to dělat lepší fotky.

Foťák mám, ale funkce foťáku na mobilu se mi líbí a požaduji kvalitní(v rámci toho, co se za kvalitní na mobilu považuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová