Falešný profil na fb, pomsta manželovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1607
29.3.14 07:49

@Luca10 Já nevím, zakladatelka tak třeba ani nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.3.14 07:54
@Anonymní píše:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…

náhodou, super nápad :palec: pak bych přišla a dala mu do tlamy a pak odkráčela :potlesk: ti chlapi jsou fakt volové :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.3.14 07:55
@janina3110 píše:
Já bych tam sebou vzala i zabalenou tašku :-) Už jen to, že se chce setkat s cizí holkou a má doma tebe a syna. Fuj
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.3.14 08:08

Myslím, že zakladatelka už se nám neozve. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
29.3.14 08:51
@Venetia píše:
to je tak nesmělý?

Ne nesmělý, introvert.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
29.3.14 08:52
@Katy 7 píše:
Spíš bych řekla, že je to pro něj tabu téma. Ale v posteli ho všechny rozpaky přejdou :lol:

Ne to ne, se mnou o tom mluví naprosto otevřeně. :) Ale jestli nic nevíte o introvertní povaze, tak raději nepište blbosti.

• Citovat
  • Upravit
29577
29.3.14 08:58
@Anonymní píše:
Abych to napsala správně je to moje vinna a mužu si za to sama. S manželem jsme měli krizi před narozením našeho syna si usilovně psal s jednou mooc pěknou holkou a zprávy to nebyli jen tak ahoj jak se máš ale erotického charakteru.No já na to přišla a nechala jsem to být. A pak se mi v hlavě zrodil plán jak se mu za tu bolest pomstít. Založila jsem si falešný profil s fotkou sexy baby a přidala si jí k sobě do přátel. Jeho jsem nenápadně štouchla..a on se chlapec chytil začal mi psát atd. nejdříve jsem to hned chtěla ukončit ale pak jsem to nechala a začala se o sobě dozvídat super věci jak spolu nespíme-spíme spolu skoro každý den když to zrovna nemám, jak nevařím, jaká jsem nespolečenská atd..mě jako tý druhý píše jaká jsem vtipná krásná že miluje můj smysl pro humor atd. zamiloval se do mě a je vtipný jak nenápadně chodí psát na záchod abych ho neviděla a přitom píše mě…takhle to trvá měsíc a v pátek se máme setkat…já totiž jedu s malým ke kamarádce…no jsem zvědavá co bude říkat…pravděpodobně spolu nebudeme protože až to zjistí tak je konec…a možná se mu divit nebudu a já taky sama nevím zda to chci když se o sobě dozvídám takový věci…

Tak to je mazec. Zakladatelko jak jsi dopadla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3173
29.3.14 09:03

To me taky zajímá, jak tohle dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.3.14 09:03

@berry4 Zakladatelka se nám už nějak neozývá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
29.3.14 11:21
@lovesmile píše:
@berry4 Zakladatelka se nám už nějak neozývá… :think:

asi to nepřežila…

• Citovat
  • Upravit
10264
29.3.14 11:28
@smoulinka71 píše:
asi to nepřežila…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
29.3.14 11:32

Také by mě zajímalo, jak to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
29.3.14 13:07

Je, jsem napjatá jak kšandy, jak to nakonec dopadlo.
Zakladatelkóóóó.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.3.14 13:42
@smoulinka71 píše:
asi to nepřežila…

Asi na to ten její přišel. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit