Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj prosím poradte nějaký film podle skutečné události prosím ne žádný historický válečný. Nějaký drama,příběhy lidí
Třeba někdo dobře poradí ![]()
Sice je to spíš příběh zvířat, ale miluju 8 statečných a Hachiko-příběh psa ![]()
@Paikea Hotel Rwanda, Hranice zlomu - popis skutečných nedávných politických událostí
Zrůda (teď někdy poběží v televizi), nevím, zda tě baví „životopisy“ známých osobností - miluji filmy o Amedeu Modiglianovi, Coco Chanel, spisovatelích,… např. Frida… Jetoho spousta, Jolie nedávno něco takového taky natočila o únosu manžela, co pracoval snad jako válečný novinář, či co..
Upřesni, prosím blíže, zda má jít o známé osobnosti, či o nějaké silné příběhy „obyčejných“ lidí.. - těch filmů je nepřeberné množství..
Děkuji moc upřesním něco jako bylo Reqiem pro panenku český v ústavu siciální péče vznikl požár. A pak jsem to zadal ana internetu a opravdu se to stalo a tím pádem to pro mě mělo jinej zážitek než z obyčejnejch filmů podle scénáře, mám ráda taky dokumenty různé takže by to mohly bejt i dokumenty o lidech dětěch a filmy i klidně podle těch osobností. Nevím jak bych to napsala přímo ![]()
Requiem pro panenku
Smrt stopařek
Let č. 93
Vyměněné osudy
Přežít
Erin Brockovich
Apollo 13
Zvrat štěstěny
Titanic
Schindlerův seznam
Hořící Mississipi
Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Kluci nepláčou
Sloní muž
Zrůda
Zeptejte se mých dětí
Maska
Zabijáci osamělých srdcí
World Trade Center
Kouč Carter
Hindenburg
Velký závod
Výměna
Zrozen bez porodu
Lidská bomba
Bez dcery neodejdu
Deník vražedkyně
Výkřiky ve tmě
Stačí??? ![]()
jé paráda moc děkuji něco stoho už jsem viděla ale paráda moc díky ![]()
V neděli ve 20 hodin dávají na Barrandově filmy podle skutečnosti. Ten poslední byl docela drsnej.
já všem doporučuju jít do kina na Intouchables (u nás jako Nedotknutelní) - je to super film! Pro mě snad nejlepší film za poslední roky! ![]()