Film podle skutečné události

2393
30.5.12 18:25

Film podle skutečné události

Ahoj prosím poradte nějaký film podle skutečné události prosím ne žádný historický válečný. Nějaký drama,příběhy lidí :-) Třeba někdo dobře poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karolka.koči
30.5.12 18:32

Sice je to spíš příběh zvířat, ale miluju 8 statečných a Hachiko-příběh psa :D

• Citovat
  • Upravit
24379
30.5.12 18:33

Strom zivota,vrele doporucuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.5.12 18:33

@Paikea Hotel Rwanda, Hranice zlomu - popis skutečných nedávných politických událostí
Zrůda (teď někdy poběží v televizi), nevím, zda tě baví „životopisy“ známých osobností - miluji filmy o Amedeu Modiglianovi, Coco Chanel, spisovatelích,… např. Frida… Jetoho spousta, Jolie nedávno něco takového taky natočila o únosu manžela, co pracoval snad jako válečný novinář, či co..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
30.5.12 18:34

Upřesni, prosím blíže, zda má jít o známé osobnosti, či o nějaké silné příběhy „obyčejných“ lidí.. - těch filmů je nepřeberné množství..

• Citovat
  • Upravit
2566
30.5.12 18:49

Erin Brockovich s Julii Roberts. Želary- český.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
30.5.12 18:52

Útěk do divočiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
30.5.12 18:53
  • Citovat
  • Upravit
2393
30.5.12 18:54

Děkuji moc upřesním něco jako bylo Reqiem pro panenku český v ústavu siciální péče vznikl požár. A pak jsem to zadal ana internetu a opravdu se to stalo a tím pádem to pro mě mělo jinej zážitek než z obyčejnejch filmů podle scénáře, mám ráda taky dokumenty různé takže by to mohly bejt i dokumenty o lidech dětěch a filmy i klidně podle těch osobností. Nevím jak bych to napsala přímo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.5.12 18:56

Requiem pro panenku
Smrt stopařek
Let č. 93
Vyměněné osudy
Přežít
Erin Brockovich
Apollo 13
Zvrat štěstěny
Titanic
Schindlerův seznam
Hořící Mississipi
Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Kluci nepláčou
Sloní muž
Zrůda
Zeptejte se mých dětí
Maska
Zabijáci osamělých srdcí
World Trade Center
Kouč Carter
Hindenburg
Velký závod
Výměna
Zrozen bez porodu
Lidská bomba
Bez dcery neodejdu
Deník vražedkyně
Výkřiky ve tmě

Stačí??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.5.12 19:00

jé paráda moc děkuji něco stoho už jsem viděla ale paráda moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.5.12 19:22

@tterka :palec:

• Walk the Line - oscarový snímek o životě Johnyho Cashe (americký country zpěvák, Bobek převzal hodně jeho písní) s J. Phoenixem a R. Witerspoon
  • Miss Potter - R. Zellweger jako Beatrix Potter, která počátkem 20. stol. překročila veškeré společenské konvence a sama :! se živila ilustrováním knih, na sklonku života pak skoupila množství pozemků v Lake Districkt, které darovala organizaci za záchranu přírody, aby mohlo vzniknout chráněné přírodní území
  • Wilde - žvotopis Oscara Wilda s S. Fryem a J. Lawem jako Wildeovým přítelem
  • Sylvie - G. Palthrow jako psychicky labilní spisovatelka Sylvia Plath a její život po boku spisovatele Teda Hughese (D. Craig)
  • Úplně zatmění - moji milovaní prokletí básníci Verlaine (D. Thewlis) a fracek Rimbaud (L. DiCaprio)
  • Hledání Země - Nezemě: J. Depp hraje J. M. Barrieho, který napsal Petra Pana - úžasný, nádherný film o přerostlém dítěti s hlavou plnou fantazie
  • Hlas moře - Ramón Sampedro (J. Bardem - mňam), bojuje po celkovém ochrnutí tělo o to, aby mohl dostat eutanazii - hodně silný film
  • Citovat
  • Upravit
9481
30.5.12 19:26

Krásný je Jak jsem slíbil film natočený 1987 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.5.12 19:26

V neděli ve 20 hodin dávají na Barrandově filmy podle skutečnosti. Ten poslední byl docela drsnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
30.5.12 19:29

já všem doporučuju jít do kina na Intouchables (u nás jako Nedotknutelní) - je to super film! Pro mě snad nejlepší film za poslední roky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí