Finanční krize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
21.2.09 14:06

Lacenko tak to jsme na tom podobně, manžel je taky programátor, dělají programy pro PRE a jiné společnosti, takže práce až nad hlavu, doma ho moc nevidíme, no alespoň teda nemáme finanční starosti. Přesto se snažím moc zbytečně neutrácet, myslet na zadní kolečka. Naštěstí nějakou finanční rezervu máme, oba máme schválený debety v bance, takže kdyby měnil práci, tak nějakou dobu vydržíme než si něco najde, ale firma má zatím zakázet dost.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.09 14:29
k.a.c.k.a. píše:Holky to nechápu: :D mám VŠ, pracuju ve st. sektoru za 14 tis. měsíčně- Jak to děláte, že máte takové příjmy?????!!!Já chci taky!!! :D :D :D

Na to neni nic k chapani, mam SŠ. Zacinala jsem v roce 1992 ve statnim podniku za 2 tisice hrubeho. Vypracovala jsem se sama. Nasla jsem si misto v bance a pracovala na sobe - krom anglictiny jsem opet zacala s francouzstinou, kterou jsem delala na stredni. Pak jsem udelala konkurz do zahranicni banky, kde jsem pracovala pred prvni materskou, do prace jsem nastoupila ve dvou a pul letech ditka na 2 dny v tydny, pak mne nasel headhounter do nynejsi zahranicni banky, kde delam taky na castecny. Ted jsem tedy na druhe materske, opet planuji se vratit po druhem roce veku ditka na pulden v tydnu a postupne zvysovat uvazek, pokud tedy bude kam se vratit.

• Citovat
  • Upravit
7461
21.2.09 16:14

No nas se krize dotkla urcite. Ja sjem na MD, ktera mi konci v srpnu a budu si muste hledat novou praci (prestehovali sjme se, takze stara prace je 300 km daleko) a bude to asi dost problem, jsme na malem meste, kde prace moc neni, natoz ted, kdyz se vsude propousti. A manzel dela ve firme se stavebnim materialem, maji min prace, musi si povinne vybirat dovolenou, neketri jsou doma na 60%. Je fakt, ze se na tom podepsalo i pocasi. Penez mame rozhodne min, protoze maji vyplaty zalozene na obratech, mesicne to delas i 6 tisic, coz neni zrovna malo. Taky chybi jistota, ze prace bude, takze jsme si zacali vest tabulku, kde hlidame nase vydaje a snazime se malinko omezit, abychom z kazde vyplaty neco usterili. A taky jsme se rozhodli odlozit dovolenou u more az na pristi rok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 08:28

Otázkou je, jestli dnes nakoupíš akcie tak výhodně, jestli to za těch 10 až 15 let nebude jěště horší. Názor několika ekonomiku sledujících lidí je, že
dnes je příležitost pro nákup akcií falešně pozitivní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová