Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
Jak prosím zvládáte cvičit s dětma?
Já se k tomu doma nedostanu, pořád po mě lezou, venku je zima…hlídání moc nemám.
Nevíte třeba o nějakém fitku v Praze, nejlépe v centru, kam jde zajít i s dětma??
Díky
Dobrý den, já sice hlídání nevyužívám, mám už větší dceru, ta už hlídání nepotřebuje a tak si tam občas hraje sama, ale chodím do Aurafit - pouze dámského fitness kousek od Jiřáku a nově tam mají dětský koutek. Tuším, že 2× týdně, ale nevím přesně časy hlídání. Ono je možné si děti do koutku poslat hrát i mimo určené hodiny (ty vetší). Jsem ráda, chodím 3× týdně a ne vždy se to podaří, že to je v době, kdy je malá ve škole:). Je to tu úplně na pohodu, žádné chlapské oči. Při cvičení zvládneme i podrbat
![]()
Ahoj, bydlím na Zahradním městě a nemohu si vynachválit Heroesgym, je tu každý den trénink pro maminky, kam si mohu vzít dítě s sebou a v koutku si tam hraje. Občas pomůže i lektor… Ale moje malá stejně zatím nikoho moc nechce
Jsou tam hračky a další děti a kruháče jsou strašně fajn.
V centru to teda není, ale na Praze 13 je nové fitko, Fitness Clinic (odkaz kvůli pravidlům nedávám).
Je to tam hodně zaměřené i na maminky po porodu, nebo těhotné no a mimo jiné mají dětský koutek, každý všední den až do večera. Mají samostatnou místnost, která je s kardio zónou propojená akvárkem, takže na vás i kdyžtak trošku vidí. Jinak dole v suterénu jsou šatny a hroamdné lekce plus TRX a tak a nahoře v patře posilovací.
Za mě je to tam moc fajn, s majitelkou (trenérkou) už nějakou dobu spolupracuju, je super. Slečna v dětském koutku je úžasná a opravdu se o děti krásně stará. Jen je to trošku z ruky, nevím odkud bys dojížděla…
Jo, hlídání vyjde na 120 za hodinu a půl