Fitness hodinky pro děti

412
14.6.19 10:37

Já mám tyto https://www.postazdarma.cz/…n017-5-barev. Chce to trošku hledat na netu, jsou v různé ceně na různých stránkách…Mám je asi měsíc, jsou propojitelné s telefonem - vidím číslo nebo jméno, kdo mi volá, na messengeru si přečtu zprávu apod. Dcera je má také a asi budu kupovat další, chce je i manžel a syn :P. Jsou propojitelné s různými chytrými telefony (já mám lenovo, dcera iphone). Nabíjí se cca jednou za 8 dní přes notebook nebo jiný USB. Za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
14.6.19 10:45

Můžeš zakoupit na aliexresu… https://www.aliexpress.com/…7880246.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.6.19 10:52
@mall1976 píše:
Já mám tyto https://www.postazdarma.cz/…n017-5-barev. Chce to trošku hledat na netu, jsou v různé ceně na různých stránkách…Mám je asi měsíc, jsou propojitelné s telefonem - vidím číslo nebo jméno, kdo mi volá, na messengeru si přečtu zprávu apod. Dcera je má také a asi budu kupovat další, chce je i manžel a syn :P. Jsou propojitelné s různými chytrými telefony (já mám lenovo, dcera iphone). Nabíjí se cca jednou za 8 dní přes notebook nebo jiný USB. Za mě spokojenost.

a má také měření vzdálenosti? Vypadají dobře a cenově také dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.19 10:52

Taková klasika za rozumný peníze je Xiaomi mi band 3, jinak podle toho jak máš zodpovědné dítě a chceš do toho dát víc peněz tak Fitbit dělá fitness náramek přímo pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.6.19 10:57

@Adinka_2012 přepočítává to na km, ale nikde jsem nenastavovala délku kroku, takže asi je tam něco nastaveno.. :think:
Jsem to teď přepočítala a si to vychází cca 60 cm na krok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
14.6.19 11:08
@mall1976 píše:

Už dlouho uvažuji o chytrých hodinkách a kromě těch fitness věci bych chtěla i vidět na display hovory, SMS a zprávy z viberu či messengeru. Umí to tyhle? ( mesenger a hovory evidentně ano) další můj dotaz je na to, jak daleko můžu od mobilu odejít aby ještě bluetooth reagoval a hodinky byly propojené. Máte to nějak vysledovano? Děkuji koc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.6.19 11:31

@catchthem Mě to SMS nezobrazuje, dceři některé ano :nevim:
to mi nevadí, mě moc SMS nechodí. Spíš mi furt někdo volá nebo tak. Super je, když mám mobil v kabelce (teda v kabeli co schovává věci ), tak vidím na hodinkách kdo volá a z toho dedukuju na kolik je hovor akutní. Zároveň se mi stávalo, že mobil v kabece zvonil a já jsem ho neslyšela. Teď mi zavibrují hodinky na ruce, tak vím. Co se týká vzdálenosti - moc daleko ne. Po bytě mi to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
14.6.19 11:40
@mall1976 píše:
@catchthem Mě to SMS nezobrazuje, dceři některé ano :nevim:
to mi nevadí, mě moc SMS nechodí. Spíš mi furt někdo volá nebo tak. Super je, když mám mobil v kabelce (teda v kabeli co schovává věci ), tak vidím na hodinkách kdo volá a z toho dedukuju na kolik je hovor akutní. Zároveň se mi stávalo, že mobil v kabece zvonil a já jsem ho neslyšela. Teď mi zavibrují hodinky na ruce, tak vím. Co se týká vzdálenosti - moc daleko ne. Po bytě mi to stačí…

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
15.6.19 06:38

Já mám hodinky z aliexpresu, ukazuje to Km, tep, běh, chůzi, skákání a ještě další.
Za mě dostačující za pár korun ;)
Ale tedy hovory a sms to neukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák