FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
25.10.11 13:11

Simčo alkohol určitě ne 8-o !!!
Jinak tulení my jsme se tulility první dny pak jak byly folíky větší tak jsem se bála že by praskly :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.10.11 13:18

Kačí buď v klidu - bych se nezrubala jak zákon káže :mrgreen: :mrgreen: jsem jen myslela na ten svařáček - na zahřání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.10.11 13:36

No u tebe Simi člověk nikdy neví :-P .
Napíšeš 2dc svařáček a budou z toho 2L :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.10.11 13:38

to není pravda - už po dvou deckách bílého tančím a zpívám :jazyk: 2 litry by mě zabily
proto si svařáček převařím - z něho se odpaří alkohol a to budu moc - zůstane jen ta výýýborná chut :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.10.11 16:12

Ahoj holky:-)
Strsim: Tak jsme na tom úplně stejně, taky zítra začínám píchat Gonal a tuším 5. nebo 6. den budu připichovat Menopur. Kontrolu mám 2. listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
25.10.11 18:07

Vanilka26 super, takže také za chvilku čekatelka na // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.10.11 18:08

ahoj děvčátka

tak jsem ráno úspěšně píchla první gonal :mrgreen: ale byla to fuška se přesvědčit abych se píchla :jazyk: až na mě musel manža „zařvat“ ať už si to konečně píchnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
teda raději jsem dvakrát odpouštěla na začátku protože se mi zdálo že tam zůstala bublinka…

hele teď mě napadlo - a to mám odstříkávat i zítra? když budu dávat druhou jehličku??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.10.11 18:12

a co ty Maki po kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.10.11 18:35

Simi už neodstříkávat! Vždy jen když začínáš nové pero.
Na kontrole nic-musím se objednat do poradny :cert: Jediné co jsem z doktora vymáčkla tak že s ivf otálet nebudeme, ale bude to možné až po novém roce páč v prosinci něpremávajů :-( Nevím proč jsem si o výsledky nemohla zavolat a musela jsem tam trčet 4 hodiny. Naštěstí ostudu jsem si neudělala, byla jsem silná :lol: ale cestou domů jsem jen těžko zadržovala slzy :-( Nejhorší, že můj už to miminko chce taky a byl smutný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.10.11 18:48

broučku :hug: :hug: :hug: :hug: to zvládnete
a do nového roku vyrazíte ruku v ruce s jasným cílem :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.10.11 18:52

já vím, děkuju, jen já toto roční období zvládám blbě i normálně natoš teď. Tak mě přepadají chmury, že když to nevyjde nikdy(dárkyni nechci) tak že spolu nebudem :roll: Vím, že je to blbost, protože za a to vyjde a za b mě miluje :lol: já se z toho vylížu.
Ani nevim jestli jsem ti pogratulovala k prvnímu píchanečku, takže ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10612.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10612.gif :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.10.11 18:59

Ahoj holky, tak jsem zpet.

Papco je mi to lito :cry:

Sisi, jak jsi to myslela,ze v prosinci nepremavaji?
Ja jdu ted v listopadu na prvni injekci, OPU a tak se mi protahne do prosince..

Val, Vanilko, Simi, Kaci :mavam:

Příspěvek upraven 26.10.11 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.10.11 19:01

Marky budou zastavovat provoz asi kolem Vánoc si myslím, neboj tebe zvládnou, když jsi rozplánovaná, nebudou načínat nové ivf cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.10.11 19:21

Sisi, to jsi me uklidnila, ja uz si rikala, ze kdyz tam pujdu ted v listopadu na injekci, tak aby mi nerekli, ze smula.. a az pristi rok.

Ted jsem se nejak nachladila, tak doufam, ze se mi nezpodzdi menstruace. Mam to dostat v utery 1.11., chtela bych zacinat pichat od 16, pokud by slo vsechno dobre..

Jinak jsem smutna z toho, ze se nam nedari - Papca a ty, Kacka, doufam, ze Simca, Val a Vanilka budou uspesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.10.11 19:23

Vy už musíte být úspěšné!!! No a my na to vlítnem příští rok a polepšíme se…že jo holky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.