Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simčo alkohol určitě ne
!!!
Jinak tulení my jsme se tulility první dny pak jak byly folíky větší tak jsem se bála že by praskly
.
Kačí buď v klidu - bych se nezrubala jak zákon káže
jsem jen myslela na ten svařáček - na zahřání ![]()
No u tebe Simi člověk nikdy neví
.
Napíšeš 2dc svařáček a budou z toho 2L
![]()
to není pravda - už po dvou deckách bílého tančím a zpívám
2 litry by mě zabily
proto si svařáček převařím - z něho se odpaří alkohol a to budu moc - zůstane jen ta výýýborná chut
![]()
Ahoj holky:-)
Strsim: Tak jsme na tom úplně stejně, taky zítra začínám píchat Gonal a tuším 5. nebo 6. den budu připichovat Menopur. Kontrolu mám 2. listopadu.
ahoj děvčátka
tak jsem ráno úspěšně píchla první gonal
ale byla to fuška se přesvědčit abych se píchla
až na mě musel manža „zařvat“ ať už si to konečně píchnu
![]()
teda raději jsem dvakrát odpouštěla na začátku protože se mi zdálo že tam zůstala bublinka…
hele teď mě napadlo - a to mám odstříkávat i zítra? když budu dávat druhou jehličku??? ![]()
Simi už neodstříkávat! Vždy jen když začínáš nové pero.
Na kontrole nic-musím se objednat do poradny
Jediné co jsem z doktora vymáčkla tak že s ivf otálet nebudeme, ale bude to možné až po novém roce páč v prosinci něpremávajů
Nevím proč jsem si o výsledky nemohla zavolat a musela jsem tam trčet 4 hodiny. Naštěstí ostudu jsem si neudělala, byla jsem silná
ale cestou domů jsem jen těžko zadržovala slzy
Nejhorší, že můj už to miminko chce taky a byl smutný ![]()
broučku
to zvládnete
a do nového roku vyrazíte ruku v ruce s jasným cílem
![]()
já vím, děkuju, jen já toto roční období zvládám blbě i normálně natoš teď. Tak mě přepadají chmury, že když to nevyjde nikdy(dárkyni nechci) tak že spolu nebudem
Vím, že je to blbost, protože za a to vyjde a za b mě miluje
já se z toho vylížu.
Ani nevim jestli jsem ti pogratulovala k prvnímu píchanečku, takže ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10612.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10612.gif ![]()
Ahoj holky, tak jsem zpet.
Papco je mi to lito ![]()
Sisi, jak jsi to myslela,ze v prosinci nepremavaji?
Ja jdu ted v listopadu na prvni injekci, OPU a tak se mi protahne do prosince..
Val, Vanilko, Simi, Kaci ![]()
Příspěvek upraven 26.10.11 v 19:16
Marky budou zastavovat provoz asi kolem Vánoc si myslím, neboj tebe zvládnou, když jsi rozplánovaná, nebudou načínat nové ivf cykly
Sisi, to jsi me uklidnila, ja uz si rikala, ze kdyz tam pujdu ted v listopadu na injekci, tak aby mi nerekli, ze smula.. a az pristi rok.
Ted jsem se nejak nachladila, tak doufam, ze se mi nezpodzdi menstruace. Mam to dostat v utery 1.11., chtela bych zacinat pichat od 16, pokud by slo vsechno dobre..
Jinak jsem smutna z toho, ze se nam nedari - Papca a ty, Kacka, doufam, ze Simca, Val a Vanilka budou uspesne.
Vy už musíte být úspěšné!!! No a my na to vlítnem příští rok a polepšíme se…že jo holky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.