Fotka ex v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
31.10.20 10:41

Neřeš pitomý fotky, ale to, proč se s ním na začátku vztahu „ošklivě hádáš“.

(Kdyby chtěl jít za bývalou, tak jde fotka nefotka.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
31.10.20 10:49
@Lucie_Sx píše:
Neřeš pitomý fotky, ale to, proč se s ním na začátku vztahu „ošklivě hádáš“.(Kdyby chtěl jít za bývalou, tak jde fotka nefotka.)

To me taky napadlo, proc se lidi ani ne po roce vtahu zvladnou osklive pohadat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.10.20 10:50
@Anonymní píše:
Nevím, co mám dělat. Nebo vím, ale asi to nechci udělat… Cítím se strašně ponížená. Od začátku roku chodím s přítelem, který je moc hodný, to, že mě miluje mi dává patřičně najevo a je to prostě úžasný chlap. Jenže někdy v létě jsem našla u něj v telefonu fotku jeho bývalky. To mi odůvodnil, že to ukazoval jeho bráchovi (hahaha, jasně). Zhruba týden zpět jsem si všimla, že přítel tu ex vyhledával dokonce i na Facebooku a dnes v noci jsem její další fotku našla ve smazaných. Nedalo mi to a projela jsem mu sociální sítě, abych zjistila, jestli si píšou. Zjistila jsem, že ta fotka je z roku 2018 (to spolu ještě byli) a vyscreenoval si ji do telefonu v den, kdy jsme se ošklivě pohádali. Tak si teď říkám, proč? Co ho k tomu vedlo? Cítím se docela poníženě…

Nehrabej se mu v telefonu, neasi.. Twl.. Já mám na fb fotky s ex, dokonce si teď občas fotky posíláme, pac na nich jsou akce našeho dítěte atd.. :mrgreen: :lol: nechápu, proč by kvůli tobě měl smazat celou svoji minulost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.10.20 10:51

@Altavista pokud to děláš ty sama a pomůže ti to, tak ok, ale nemůžeš to chtít po partnerovi.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
31.10.20 11:00

No ponížená by ses měla cítit především proto, že lezeš svému partnerovi do soukromí a pak si vymýšlíš tragické scénáře z něčeho celkem dost normálního. A ty tvoje tragické fantazie jsou pro tebe daleko důležitější a reálnější, než to jak se tvůj partner skutečně chová.

Pokud chceš být spokojená ve vztahu, tak se především musíš naučit mít ráda sebe samu, vážit si sebe sama a být si vědomá toho, že jsi někdo, koho okolí může mít rádo. Až tomu začneš věřit, přestaneš ve všem co ostatní dělají hledat důkaz, že ti lžou a že tě podvádějí.

Svoje vlastní démony si promítáš ven a řešíš to tou nejhorší cestou - žárlivými scénami.

Když se smíříš sama se sebou, přestaneš vyšilovat žárlivostí - což děláš přesně teď a pokud se rychle nevzpamatuješ a nezačneš čistit vlastní psychický bordel, tak partnera nejspíš odeženeš.

pro začátek začni tady https://www.kosmas.cz/…-ji-zvladat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24918
31.10.20 11:01
@Zumpa píše:
Diagnóze EM: tupky lustrující cizí telefon, praskající kondomy, zapomněl jsem na něco? :mrgreen:

jj, zapomněl - otěhotnění přes antikoncepční pilulky, přece.. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.10.20 11:03

@Ou
Máš recht, ale všechna slova tragické bych zaměnil za tragickokomické… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
31.10.20 11:05
@Janli píše:
Já začínala randit v době, kdy nebyly ani telefony, dokonce ani digitální foťáky. Doma mám pár klasických fotek mého bývalého, stejně tak můj manžel. Nikdy by nás nenapadlo chtít po tom druhým, aby je vyhodil. Je to součást naší minulosti, naše vzpomínky. Na dnešní době mi přijde krajně pošahaný to digitální mazání minulosti, povinný blokování apod. Je to jen berlička, máte pocit, že když vymažete fotky a virtuálně se zablokujete, tak vymažete i minulost? Ale kulový. Inteligentní člověk se s minulostí svou i druhýho vyrovná a přijme ji jako součást života. Slídíla jsi a našla, dobře ti tak! Aspoň budeš muset akceptovat, že tvůj partner má svou minulost, to, co má v hlavě me totiž nemůžeš přikázat, aby vymazal.

Ano, my starsi rocniky (kteri jsme randili uz v devadesatkach 8) ) dokonce vlastnime i fotoalba s expartnery ;). U sveho partnera musim rict, ze si pomerne dost polepsil :mrgreen:.
Z hlavy si minulost stejne nikdo nevymaze, jak tu dobrou, tak i tu horsi.

• Citovat
  • Upravit
Janli
31.10.20 11:13
@ontarova.stara píše:
Ano, my starsi rocniky (kteri jsme randili uz v devadesatkach 8) ) dokonce vlastnime i fotoalba s expartnery ;). U sveho partnera musim rict, ze si pomerne dost polepsil :mrgreen:.
Z hlavy si minulost stejne nikdo nevymaze, jak tu dobrou, tak i tu horsi.

To by dnešní mládeži z fleku prdla cévka… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
malay
31.10.20 11:15

V mém telefonu by se taky našlo pár fotek ex. Jsou tam, aby pomáhaly paměti, která se pomalu ale jistě vytrácí. Prostě jsou tam, aby občas pomohly vybavit vzpomínky, které jsou ostatně to jediné, co z těch hezkých dob zbylo… Zajímej se více o svého partnera a jeho telefon nechej na pokoji, není to tvá věc (doslova). Co potřebuješ vědět, na to se zeptej jeho. Snad poznáš kdy není upřímný, nebo ne? Těžko po něm můžeš chtít, aby se choval tak, jako by jeho život začal až s tebou :mrgreen:, tak ty se chovej tak, ať nejsi v jeho životě jen krátká a bezvýznamná epizoda…

• Citovat
  • Upravit
42588
31.10.20 11:23
@Janli píše:
To by dnešní mládeži z fleku prdla cévka… :mrgreen:

A já mám fotoalbun první svatba, první manželství, první várka dětí, druhá svatba, druhé manželství, další děti, všechny děti dohromady, dokonce má bývalá švagrová je moje kamarádka a stýkám se i s extchýni :mrgreen: Doufám, že mi to manžel nezakáze :think: Dokonce mám z dovolených s exmanželem i nějaké VHS, které jsem nevyhodila, i když už dávno nemám videopřehrávač. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
31.10.20 11:29

Abys taky brzo nebyla ex, když mu prolejzáš soukromí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
31.10.20 11:31
@Betty MacDonald píše:
A já mám fotoalbun první svatba, první manželství, první várka dětí, druhá svatba, druhé manželství, další děti, všechny děti dohromady, dokonce má bývalá švagrová je moje kamarádka a stýkám se i s extchýni :mrgreen: Doufám, že mi to manžel nezakáze :think: Dokonce mám z dovolených s exmanželem i nějaké VHS, které jsem nevyhodila, i když už dávno nemám videopřehrávač. :jazyk:

my jsme od sebe s manželem přes rok a půl a před třemi týdny jsme společně byli i se synem na svatbě jeho nevlastní sestry a přespali jsme u tchána :mrgreen: to je nepřípustné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.10.20 11:37
@Anonymní píše:
Nevím, co mám dělat. Nebo vím, ale asi to nechci udělat… Cítím se strašně ponížená. Od začátku roku chodím s přítelem, který je moc hodný, to, že mě miluje mi dává patřičně najevo a je to prostě úžasný chlap. Jenže někdy v létě jsem našla u něj v telefonu fotku jeho bývalky. To mi odůvodnil, že to ukazoval jeho bráchovi (hahaha, jasně). Zhruba týden zpět jsem si všimla, že přítel tu ex vyhledával dokonce i na Facebooku a dnes v noci jsem její další fotku našla ve smazaných. Nedalo mi to a projela jsem mu sociální sítě, abych zjistila, jestli si píšou. Zjistila jsem, že ta fotka je z roku 2018 (to spolu ještě byli) a vyscreenoval si ji do telefonu v den, kdy jsme se ošklivě pohádali. Tak si teď říkám, proč? Co ho k tomu vedlo? Cítím se docela poníženě…

Důvěřuj ale prověřuj…věř mi že u většiny lidí se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
31.10.20 11:47

Troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie