Fotky duchů na testech - // až po limitu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1788
4.5.14 11:13

Jde to fakt blbe dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
4.5.14 11:15
@fialinkova píše:
@Joschell mas pepina?

Jo mam driv mi falesnaky nedelaly. Delala jsem pred par dnya byly snehobile. Dneska mam toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
4.5.14 11:15

@a-šmudlinka ahojik jak too, ze jsi nepouzitelna? :hug: za to me je porad strasne dobre, brisko skoro necitim, prsa trochu brni, stipou ani nevim ze jsem tehu, tak mam depku od rana, aby nebylo neco spatne :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
4.5.14 11:17
@a-šmudlinka píše:
Holky já byla dneska nekompromisní. Viky se v šest vzbudila tak jsem ji vyndala z postýlky i s plyšáky donesla tatínkovi co spal. Řekla tady mas Viky já jdu zase spat. Než se stačil probrat co se děje já už byla pryč. Nečekala jsem co on na to. Mel by sto důvodů co ho bolí a proč nemůže takhle jsem v osm přišla viky oblečená zatopeno v. Krbu najedena.

Supeer, jen at se tatinek snazi :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fialinkova
4.5.14 11:20

Mě lekarnice říkala, že by raději testovala 20 tvou a později, že tyhle citlivé zaznamenají i malé množství hormonů které může mít někdo před ms malinko zvýšený..jak je to možný nevím :/

• Citovat
  • Upravit
fialinkova
4.5.14 11:23

Netěhotné ženy:

• Citovat
  • Upravit
fialinkova
4.5.14 11:25

Nejdemi to nějak napsat..zkrátka normální hladina může být až do 5-10 uml

Příspěvek upraven 04.05.14 v 11:26

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.5.14 11:26
@vaclavkka píše:
Holky tehotenství působí i na ovulační testy?

pokud jsi těhotná může se stát že ovulační test ukáže pozitivitu..tzn ovulační test musí být pozitivní - ne že tam má ducha nebo slabou čárkuk, ale silně pozitivní..

• Citovat
  • Upravit
1120
4.5.14 11:38

@smurfka hm může, ale nemusí, nebo ten LH hormon sílí i v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.5.14 11:40
@vaclavkka píše:
@smurfka hm může, ale nemusí, nebo ten LH hormon sílí i v těhu?

no LH hormon v těhu nesílí..v těhu sílí HCG hormon..ale přesto na to ovulační testy reagují..nevím proč to tak je..všechny které zkoušeli ovulační test na začátku těhotenství tak měli silně pozitivní ovulační test..asi to je tak jediné co k tomu vím a řeknu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1788
4.5.14 11:47
@evaprochy píše:
@a-šmudlinka
to víš že jo nemazlit se snima, ten můj má samozřejmě taky výmluvy, já jsem s malým 24hodin denně a on pár minut, ale to se změní :pankac:@Joschell
nejde? jako že je to rozmázlé?

Jakoze jsem dneska tatar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fialinkova
4.5.14 11:51

Krvi i moči se lehce zvyšuje hladina hCG i v období ovulace anebo těsně před menstruací a oba tyto jevy nemají s těhotenstvím nic společného. I v této době lze najít slabě pozitivní těhotenský test a přitom důvod k radosti (či obavám) není. :think:

• Citovat
  • Upravit
fialinkova
4.5.14 11:52

Rak u mě jasně, měla jsem dusika krásného kolem 12 DC, pak slabšího a zase hezkého před ms, pepino jeasi extra citlivý no ponaučení na příště:)

• Citovat
  • Upravit
1120
4.5.14 11:54

@smurfka aha, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.5.14 11:57
@fialinkova píše:
Krvi i moči se lehce zvyšuje hladina hCG i v období ovulace anebo těsně před menstruací a oba tyto jevy nemají s těhotenstvím nic společného. I v této době lze najít slabě pozitivní těhotenský test a přitom důvod k radosti (či obavám) není. :think:

ano hcg hormon je v těle také pořád -celý měsíc, ale ve velmi nízké hodnotě..v těhotenství se zvyšuje, jinak zustává furt stejný, nicméně asi některé dámy opravdu mohou mít i z tého nízké běžné hladiny duchy, i když tt deklarují že reagují až od určité hladiny..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex