Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fialinkova ty uz mas MS??? ja jsem dnes 11 dpo, mam od ovu k MS 12 dni, tak uvidim, ale 100% prijde
@vaclavkka píše:
Holky tehotenství působí i na ovulační testy?
ano..působí hele…první je ovulační a druhej těhu dneska ráno ![]()
@smurfka píše:
ano hcg hormon je v těle také pořád -celý měsíc, ale ve velmi nízké hodnotě..v těhotenství se zvyšuje, jinak zustává furt stejný, nicméně asi některé dámy opravdu mohou mít i z tého nízké běžné hladiny duchy, i když tt deklarují že reagují až od určité hladiny..
to je zajímavé…já jsem nikdy neměla na testu ducha a když se mi ukázal duch v lednu a bylo i zpoždění šla jsem k dr…ta mi řekla, že jde o biochemické těhu…druhý den byl test už negativní…a když jsem byla těhu tak sílil…jindy ne a to jsem měla i cysty… ![]()
@Slun píše:
já tomu taky nevěřím…a ví š kdy jsi měla ovulaci? mohlo kním dojít později…proto ty slabší testy…ale neboj pokud tam ta čárka je tak je to určitě miminko…
Ovulka byla 21.dubna a byl u ni uplne ukazkovy hlen:-) ted nevim kdy volat dr atd. Uz bych to chtela mit potvrzene aspon z krve ![]()
@Slun píše:
to je zajímavé…já jsem nikdy neměla na testu ducha a když se mi ukázal duch v lednu a bylo i zpoždění šla jsem k dr…ta mi řekla, že jde o biochemické těhu…druhý den byl test už negativní…a když jsem byla těhu tak sílil…jindy ne a to jsem měla i cysty…
no na většinu lidí to opravdu nepusobí, tzn duchy nedělá, ale může se stát že prostě každý měsíc má holka ducha a stejně těhotná není..protože prostě na ni ty testy tak působí..hcg je v těle pořád po ms, před ms, prostě celý měsíc ale opravdu v tak nízké hladině, že by to těhu testy neměli zachytit ( když těhotná není ), ale může se stát že některé prostě mají to hcg o třeba jednotku vyšší a už to háže ducha, ale těhu nejsou..
Ahoj holky, tak já jsem měla včera i předevčírem krásného ducha na Unimarku a dnes na Dr. Max ani náznak
jsem tak naštvaná, co to prodávají za šmejdy ![]()
@aktevih píše:
Ahoj holky, tak já jsem měla včera i předevčírem krásného ducha na Unimarku a dnes na Dr. Max ani náznakjsem tak naštvaná, co to prodávají za šmejdy
Jednou mi mobil foti zlute. Pak zase bile. A ja furt nevim na cem jsem. Bt mam furt 36.7. Ach jo. ![]()
@Joschell píše:
Jednou mi mobil foti zlute. Pak zase bile. A ja furt nevim na cem jsem. Bt mam furt 36.7. Ach jo.
a máš někde graf?
Ze se neposlechla smudlinku. Jak muzu delat srovnani testu ani ne za 24 hodin. Holky koukala jsem a sex jsme meli 18. 4. Kdybych otehotnela toho 18. Tak by to bylo cca 14 dni od oplodneni, nebo? A ty testy tomu odpovidaj nebo ne.
![]()