Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Natom spodním něco vidím…hele a ty měříš BT, že jsi psala, že máš 36,7?
tady je můj graf, třeba ti to pomůže???první těhotný, druhý netěhotný, začalka jsem měřit pozdě… ![]()
@Joschell píše:
Ze se neposlechla smudlinku. Jak muzu delat srovnani testu ani ne za 24 hodin. Holky koukala jsem a sex jsme meli 18. 4. Kdybych otehotnela toho 18. Tak by to bylo cca 14 dni od oplodneni, nebo? A ty testy tomu odpovidaj nebo ne.![]()
a víš přesně kdy byla ovulka? mohla jsi otěhu klidně až 20tého…
![]()
@Joschell Promiň,ale tyhle testy jsou negativní.. Sem tam sem nakukuju a na těch předešlých včera a předevčírem jsem duchy viděla. Dnešní jsou negativní. Je to jen odraz stínu v místě, kde by jindy byly //..tohle dělá hodně testů a pepino extra..Nechtěla jsem tě zklamat, mám za sebou miloin testů od všech značek a když bylo na pepinu tohle, byl negativní. Navíc 14.dpo by už musel být silnější. Vím, že tohle jsi určo slyšet nechtěla, ale myslím, že je to lepší, než dělat si falešné naděje..a pak být zklamaná. Otázkou je, co znamenaly ty čárečky včera a předevčíremm. ty se mi falešné nezdály. Možná se mimi nachvíli chytlo. Přeju hodně štěstí do dalšího snažení ![]()
@Joschell třeba jsi měla později OVU a nebo jsi otěhotněla později, jinak myslím, že 14den po oplodnění by byli silnější. Ale já testy měla silnější jen dr. maxe jinak dost slabé a byla jsem z toho špatná, ale po 2 dnech hned ráno jsem měla dálnici přesně jak mi poradila šmudlinka. Tak uvidíš třeba budou krásně sílit ![]()
@Slun píše:
a víš přesně kdy byla ovulka? mohla jsi otěhu klidně až 20tého…![]()
To je z dnesniho mesice od 1 Dc.
@Joschell Však v tom grafu máš zapsaných pouze 14 teplot, pokud je to od 1.dc jak píšeš-a 1.dc=1.den ms, tak bys dnes byla ne 14.den po oplodnění, ale 14.den cyklu a to je teprve čas na ovulaci..Máš to nějaké popletené. Nebo jsi myslela, že měříš až po ovulaci? Já to prostě nechápu..
@Lusesítka píše:
@Joschell Promiň,ale tyhle testy jsou negativní.. Sem tam sem nakukuju a na těch předešlých včera a předevčírem jsem duchy viděla. Dnešní jsou negativní. Je to jen odraz stínu v místě, kde by jindy byly //..tohle dělá hodně testů a pepino extra..Nechtěla jsem tě zklamat, mám za sebou miloin testů od všech značek a když bylo na pepinu tohle, byl negativní. Navíc 14.dpo by už musel být silnější. Vím, že tohle jsi určo slyšet nechtěla, ale myslím, že je to lepší, než dělat si falešné naděje..a pak být zklamaná. Otázkou je, co znamenaly ty čárečky včera a předevčíremm. ty se mi falešné nezdály. Možná se mimi nachvíli chytlo. Přeju hodně štěstí do dalšího snažení
Asi mas pravdu. Testy jsou vselijake. Uz na papirky prdim. Taky evim co to melo byt. Nejsem 14 dpo ale dc. 18.4 jsme meli 3× sex. 21.4 dorazila ms po 33 dnech. 24.4 ko ec ms uz jsem ted den byla skoro cista. 25.4. Uplne cista. 26.4. Jsem zacala vecer spinit. Pak to preslo a co koukam na tt tak zacaly byt okem viditelny pred tima 3-4 dny. Tak uz nevim. Bricho boli. Prsa boli. Asi se mi splasily uz hormony. ![]()
@Lusesítka píše:
@Joschell Však v tom grafu máš zapsaných pouze 14 teplot, pokud je to od 1.dc jak píšeš-a 1.dc=1.den ms, tak bys dnes byla ne 14.den po oplodnění, ale 14.den cyklu a to je teprve čas na ovulaci..Máš to nějaké popletené. Nebo jsi myslela, že měříš až po ovulaci? Já to prostě nechápu..
Nene spravne. Jsem 14 Dc. Kdyby to bylo tak tesne pred ms.
@Joschell píše:
Ale ovul podle minuleho grafu byla nekdy 8.4. Takze je to normalne nelogicky. ![]()
@Joschell píše:
Ale ovul podle minuleho grafu byla nekdy 8.4. Takze je to normalne nelogicky.
Ale proc ty testy byly pozitivni ldhce? Oculka ani podle dnesniho grafu nebyla.
@Joschell píše:
no tak to bys ale nebyla 14dpo ale už nejmín 2O dpo ne? nebo jak dlouho si měla ms?
já si taky bohužel myslím že těhotná nejsi..testy máš furt nějaké divné, pomačkané, vyryté..nevím teda kde to kupuješ no.. ![]()
@Joschell Já na tvém místě bych brala ms jako normální ms a teď ta bolest a i ty slabě pozitivní testy mohly klidně značit ovulaci! Nebála bych se to tvrdit na stoprocent..I by to celkem odpovídalo tomu grafu! I dnům cyklu. Někdy se hormon lh projeví i na těhu testu jako slabý duch, stejně jako hcg se zase může ukázat na pozitivním ovu testu. Já prostě myslím, že jsi teď měla ovulku. Takže snad jste se snažili a jestli ne, hupsněte na to a třeba to ještě stihnete.Test bych pak zkusila tak 9.-10.dpo.Ještě jednou přeju hodně štěstí!
@Lusesítka píše:
@Joschell Já na tvém místě bych brala ms jako normální ms a teď ta bolest a i ty slabě pozitivní testy mohly klidně značit ovulaci! Nebála bych se to tvrdit na stoprocent..I by to celkem odpovídalo tomu grafu! I dnům cyklu. Někdy se hormon lh projeví i na těhu testu jako slabý duch, stejně jako hcg se zase může ukázat na pozitivním ovu testu. Já prostě myslím, že jsi teď měla ovulku. Takže snad jste se snažili a jestli ne, hupsněte na to a třeba to ještě stihnete.Test bych pak zkusila tak 9.-10.dpo.Ještě jednou přeju hodně štěstí!
no já teda nevím ale podle těch teplot co má na grafu, bych to na ovulaci rozhodně neviděla.. ![]()
@smurfka Mohla být toho 30.tého, jak jí to pak druhý den vyskočilo, ale nevím, proč se pak nedrží nahoře
Přišlo mi to jako jediné vysvětlení těch duchů na testech a taky těch bolestí, o kterých psala..