Fotky duchů na testech - // až po limitu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1788
4.5.14 14:51

Jak to mate vy tehulky s hlenem? Mam porad husty bylej vytok s hodne hlenu uz kratce po ms. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka

@Joschell holky mají pravdu ty testy jsou falešné, není možné, že by jsi byla těhotná tak dlouho a nic. já taky kolikrát měla jen duchy a pořád jsem doufala, ale nikdy nic a teď jsem 11DPO měla krásně // viditelné. Takže jsme si přiznala, že holky mají pravdu, že už před MS se objeví. Věřím, že se jednou taky dočkáš těch // vytoužených jako já. Já jsem už ani nedoufala a vidíš, zrovna se povedlo, i když podle doktora je to nemožné :hug:

• Citovat
  • Upravit
1788
@smurfka píše:
no já teda nevím ale podle těch teplot co má na grafu, bych to na ovulaci rozhodně neviděla.. :think:

Ja prave taky ne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
4.5.14 14:52

@Joschell já mám už od 9DPO hlen jen čirý a jen občas, proto jsme měla dlouho pocit, že jsme to už i dostala, že jsme byla mokrá a nosila jsme do včera intimku

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.5.14 14:53
@Joschell píše:
Jak to mate vy tehulky s hlenem? Mam porad husty bylej vytok s hodne hlenu uz kratce po ms. :nevim:

já hlen nemám vůbec..neměla jsem ho ani jako netěhotná ( ovulační hlen neznám vůbec nikdy ) a ani ted jako těhotná nemám zatím žádný hlen ani jsem ho neměla na začátku..každé tělo je jiné..není prostě nařízení, ted jsi těhotná tak pujde ven hlen :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
1788
4.5.14 14:54
@smurfka píše:
no tak to bys ale nebyla 14dpo ale už nejmín 2O dpo ne? nebo jak dlouho si měla ms?
já si taky bohužel myslím že těhotná nejsi..testy máš furt nějaké divné, pomačkané, vyryté..nevím teda kde to kupuješ no.. :nevim:

Drogerka a tesco. :oops: nejsem 20 dpo. Jsem 14 dc a ovu podle grafu nemohla byt. :roll: mam to vubec nejake divne. Napred byli rozpite. A dneska toto. Porad tam neco vidim, myslim ale ze by to od vcera zesililo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.5.14 14:56
@Joschell píše:
Drogerka a tesco. :oops: nejsem 20 dpo. Jsem 14 dc a ovu podle grafu nemohla byt. :roll: mam to vubec nejake divne. Napred byli rozpite. A dneska toto. Porad tam neco vidim, myslim ale ze by to od vcera zesililo ne?

proč se tak trápíš a utráciš prachy za testy které jsou stejně vadné ( asi máš smulu na to ), běž na krev jako samoplátce a máš to jasný a nemusíš nic řešit. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1788
4.5.14 14:56
@Lusesítka píše:
@smurfka Mohla být toho 30.tého, jak jí to pak druhý den vyskočilo, ale nevím, proč se pak nedrží nahoře :nevim: Přišlo mi to jako jediné vysvětlení těch duchů na testech a taky těch bolestí, o kterých psala..

No ani mi nemluv. Taky nevim proc. Vysadila jsem Ha. Od brezna neberem. Na ms jsem cekala 33 dni. Tak nevim hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
4.5.14 14:59

@Joschell Já třeba hlen nemám taky žádný, spíš sucho..mám problém i zavést utrogestan..který pak teda ze mě vyteče, ale to není hlen, ale rozpuštěný prášek, takže to nepočítám. Podle hlenu bych se taky neřídila. Jinak jak někdo mívá hlen při ovu a všude popisují jako bílkový, tak já třeba neměla průhledný bílkový, ale normální bílý, ale veliké množství, podle toho jsem já poznávala ovu..Takže to máme každá prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
4.5.14 15:00

Jeste graf z minula. Ovulace bylo myslim 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
4.5.14 15:01

@Joschell Pokud jsi v březnu vysadila antikoncepci, tak máš z ní ještě cyklus trošku rozhozený. Chvíli to potrvá, než se to ustálí a je možné, že ti cyklus nebude chodit tak, jako chodil, když jsi ji brala. Mě třeba po vysazení antikoncepce 1.ms došla normálně, za to pak 3/4 roku bez vyvolávačky nedorazila vůbec..Ale ze mě si příklad neber, já su exot.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.5.14 15:02
@Joschell píše:
Jeste graf z minula. Ovulace bylo myslim 8.

no podle mě ano, takže určitě si neotěhotněla před ms..tudíž nejsi vůbec dpo ale 14dc, tím bych se řídila a těhu už netestovala.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1788
4.5.14 15:02

Skoda ze jsem zapomnela merit toho 6. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
4.5.14 15:05
@Lusesítka píše:
@Joschell Pokud jsi v březnu vysadila antikoncepci, tak máš z ní ještě cyklus trošku rozhozený. Chvíli to potrvá, než se to ustálí a je možné, že ti cyklus nebude chodit tak, jako chodil, když jsi ji brala. Mě třeba po vysazení antikoncepce 1.ms došla normálně, za to pak 3/4 roku bez vyvolávačky nedorazila vůbec..Ale ze mě si příklad neber, já su exot.. :mrgreen:

Nekec. To se mam na co tesit. Ja su nemlich to same. :mrgreen: kazdopadne diky za nazor. :hug: asi poradv neco doufam. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
4.5.14 15:07
@Lusesítka píše:
@Joschell Já na tvém místě bych brala ms jako normální ms a teď ta bolest a i ty slabě pozitivní testy mohly klidně značit ovulaci! Nebála bych se to tvrdit na stoprocent..I by to celkem odpovídalo tomu grafu! I dnům cyklu. Někdy se hormon lh projeví i na těhu testu jako slabý duch, stejně jako hcg se zase může ukázat na pozitivním ovu testu. Já prostě myslím, že jsi teď měla ovulku. Takže snad jste se snažili a jestli ne, hupsněte na to a třeba to ještě stihnete.Test bych pak zkusila tak 9.-10.dpo.Ještě jednou přeju hodně štěstí!

Nesnazily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital