Fotky pro chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
20.10.23 19:21
@andrasteia píše:
Nevim, kolik Ti je, ale v generaci dnesnich -25 let to je opravdu bezny. Ani bych neverila, jakej „generacni“ rozdil dela pet let.

Jestli je to u 25 letých běžné, pak je na světě mnoho zoufalých mladých. Nevím, nemyslím že je to o věku. Spíš o povaze, hodnotách :think:

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
20.10.23 19:23
@andrasteia píše:
Fakt??? U starších??? 8o

Podle mě to myslela ironicky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14751
20.10.23 19:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
randim teď s jedním klukem, ale sex ještě nebyl, ale pomalu a jistě se k tomu schyluje. Akorát po mě chce fotky ve spodním prádle nebo nějaké „sprostarny“. V dnešní době, kdy se to dá poslat pouze na jedno zobrazení mi to nepřijde až takový jako kdysi, když si to mohl kdokoliv stáhnout a použít dal ale poslali byste? To nemůže vydržet, až se uvidíme? Nějak nerozumím tomu, co by z toho měl.. Byla jsem dlouho ve vztahu a asi už neumím randit a nevím co je normální a co za hranicí už :D :D

To si je neumí sám najít na tvém instagramu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106668
20.10.23 19:36
@andrasteia píše:
Fakt??? U starších??? 8o

Ano…věk v tomhle zjevně nehraje žádnou roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.10.23 20:53
@andrasteia píše:
Nevim, kolik Ti je, ale v generaci dnesnich -25 let to je opravdu bezny. Ani bych neverila, jakej „generacni“ rozdil dela pet let.

No nevím tedy, co si musí muži o takových myslet, rozhodně ale už chápu, proč ty vztahy vypadají, jak vypadají. Prostě laciný coury a tak s nimi dotyční zachází a snadno vymění. Což se nedivím.

• Citovat
  • Upravit
106668
20.10.23 20:56
@Sandra.B1 píše:
Podle mě to myslela ironicky :mrgreen:

myslela jsem to tak, jak jsem to napsala. Co je na tom spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
20.10.23 21:03
@Venetia píše:
myslela jsem to tak, jak jsem to napsala. Co je na tom spatne?

Omlouvám se. Moje chybné pochopení.

• Citovat
  • Upravit
18095
21.10.23 01:10

Ale coby jeste panacek nechtel? Posli mu fotky babickinych muskatu, nebo receptu na strikovanej pulovr a vychody slunce nad vasim kopeckem, to mu musi stacit :mrgreen:

Nic mu neposilej, podle te zadosti o erofotky, kterou na zenu vybali 11 z 10 zaslintanych, neoriginalnich hlupaku, vypada, jako nezajimavej, nezabouchlej nudas. :? eeee :andel:

Ty bys asi nemela randit, dokud nedozrejes rozumove, ale kdyz uz randis, tak bud opatrna, pokud teda netrolis a musis se ptat cizich lidi, jestli mas poslat fotky a JESTLI SE TO TAK DELA. Proc by te proboha melo zajimat, co se jak dela? Ty jsi ty, tvuj zivot je tvuj zivot, proc by ses mela opicit po tom, co dela dav kolem?

Intimni fotky jsem posilala chlapovi, s kterym jsem ve vztahu a kteremu naprosto duveruju. Nikdy bych je neposlala nekomu, komu nemuzu stoprocentne duverovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
21.10.23 01:14
@Cheetaah píše:
Jestli chceš bejt jen bezva holka na kukání, tak mu je pošli. Chlapy co chtěli takové fotky nebo psali sprosťárny hned na začátku jsem vždy vyřazovala, protože jsem chtěla vztah a věř mi, tihle to nejsou. Tak záleží, co od toho chceš.

Presne, mela by mu dat kopacky jeste pred tim, nez si s nim neco zacne. :) Usetri si zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
21.10.23 01:17
@Amassakoul píše:
Pokud si to neumíš rozhodnout sama se všemi důsledky, nerandi. Počkej, až mentálně dozrajes.

nejlepsi rada, nejrozumnejsi. Ale obavam se, ze to zakladatelka slyset nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
21.10.23 01:19
@Sonarka píše:
Neposlala a uz bych se takovym jedincem ani dal nezabyvala ;) Beru to ve vztahu…obcas na zpestreni, ale jeste spolu nic nemate, tak k tomu nevidim duvod…vis z kolika dalsich to muze mamit…? Pro me by to byl v tehle fazi konec. Primitivy nebrat.

Tak je! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 09:35

Nečetla jsem celou diskuzi, ale přidám můj názor. Vždy, když po mě nějaký kluk chtěl poslat fotku, vždy jsem zbystřila a neposlala, pak jsem stejně zjistila, že mu šlo jen o to jedno a nic jinýho nechtěl. Vždy na mě ten dotyčný tlačil a byl naštvaný, když jsem neposlala. Když jsem měla přítele a teď mám, nikdy to po mě nevyžadovali a už vůbec mě nikdo z nich nenutil. Za mě fotku vyžaduje a kór takhle ze začátku ten, kdo si ho chce jen vy… a o nic jiného mu nejde.

• Citovat
  • Upravit
31092
21.10.23 09:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
randim teď s jedním klukem, ale sex ještě nebyl, ale pomalu a jistě se k tomu schyluje. Akorát po mě chce fotky ve spodním prádle nebo nějaké „sprostarny“. V dnešní době, kdy se to dá poslat pouze na jedno zobrazení mi to nepřijde až takový jako kdysi, když si to mohl kdokoliv stáhnout a použít dal ale poslali byste? To nemůže vydržet, až se uvidíme? Nějak nerozumím tomu, co by z toho měl.. Byla jsem dlouho ve vztahu a asi už neumím randit a nevím co je normální a co za hranicí už :D :D

Ne, nedělej nic co ti není příjemné. Mimo to, že tam hrozí riziko zneužití by se mi nelíbil ani jeho přístup. Kolik Vám je? Po mě takhle ženská hned loudit fotky, tak se na ni zřejmě vykašlu, jakože se mi to už stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.10.23 09:49

Jen pokud chces a jen bez hlavy a posilam jen, kdyz jde o vztah na sex. Jako jestli hledas vazny vztah, tak to je proste neco jineho, tam se takove fotky posilaji, az kdyz. je tam mezi lidmi fyzicka a psychicka intimita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.10.23 10:11
@Anonymní píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale přidám můj názor. Vždy, když po mě nějaký kluk chtěl poslat fotku, vždy jsem zbystřila a neposlala, pak jsem stejně zjistila, že mu šlo jen o to jedno a nic jinýho nechtěl. Vždy na mě ten dotyčný tlačil a byl naštvaný, když jsem neposlala. Když jsem měla přítele a teď mám, nikdy to po mě nevyžadovali a už vůbec mě nikdo z nich nenutil. Za mě fotku vyžaduje a kór takhle ze začátku ten, kdo si ho chce jen vy… a o nic jiného mu nejde.

Podepisuji :palec: Ono je to logické, muž kterému jde opravdu o tebe má k tobě úctu. Už jen z té úcty by to po tobě v randění nechtěl. A taky mu záleží na tom, co si o něm myslíš ty a nechce se ukázat jako loudil. Muž, který chce od tebe vztah se vyhne tomu, aby sis myslela, že mu jde jen o jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí