Gennet Liberec 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
1.8.23 20:45

@Majdasss Ahoj, tak dnešní výsledky dopadli tak, že jsme oba geneticky naprosto v pořádku. Já i imunologicky. Manžela ještě čeká spermiogram, tak uvidíme, každopádně se máme snažit dál. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
2.8.23 15:06

@Shimynka ahoj, tak to mám radost!!! Tak můžete být zase o něco klidnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.8.23 17:40

@Majdasss Jak se to vezme. To rozhodně, ale nějaký důvod ty 2 ZT mít museli…jediné co říkali, že by tam mohla být nějaká velmi vzácná vada, kterou ještě nikdo neumí vyšetřit. Ale, že mám mnoho pokusu dle výsledků a mam se snažit dal a dal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
2.8.23 20:40

@Shimynka jasný…to je nepříjemný…zase na druhou stranu je dobrý, že vám jde přirozeně otěhotnět, ale chápu, je to nepříjemný… uvidíte, třeba to vyjde a Gennet hodite za hlavu :srdce:
Já jsem po iui brala až do 12tt cipky s progesteronem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
23.11.23 19:24

Ahoj!

Ahojky, tak jak se máte všechny? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.24 05:16

Ahoj holky, obnovim to tu, chystám se objednat do Gennetu v Liberci, tak jsem to tu pročetla.. A mám dotaz na finanční stránku. Co vše se platí a kolik? Děkuju a všem hodně štěstí!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5566
18.4.24 08:20
@Anonymní píše: Více

Hele, tohle hrozně záleží na tom jaké doplňkové metody budete potřebovat.
Mrkni do ceníku ať máš trochu představu co kolik stojí. Fakt hrozně záleží na vašem konkrétním problému.

Jinak my před IVF platili akorát 2700 za vyšetření průchodnosti vejcovodů (HyFoSy). Teď procházíme IVF a počítáme tak s 50k total. Kvůli mizernému spermiogramu totiž potřebujeme dost doplňkových metod, tak se to nasčítá (MFSS, ICSI, prodloužená kultivace, embryoscope, biopsie na genetiku, mražení embryí).
Mám vyšší AMH, tak mám poměrně nízké dávky stimulačních léků, takže tam byl doplatek celkem nějak kolem 3500 a vzhledem k tomu že mám zítra odběr vajíček, tak už to víc scan ani nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.24 08:35

@Gracetheworld Zlatá, děkuji, ceník jsem nevěděla, že někde je. Inseminace je zdarma úplně??

• Citovat
  • Upravit
5566
18.4.24 08:41

Ceník mají normálně na webu https://www.gennet.cz/…e-reprodukce
Pokud vím, tak za IUI se nic neplatí, pokud tedy nevyužijete nějakou metodu selekce spermií, za tu by se už platilo.
My IUI neměli, tak tady ti z vlastní zkušenosti neporadím. Ale 6× za život to máš hrazené pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
18.4.24 09:19

@Anonymní já za iui v Liberci dávala 6000kc za nějaký doplněk kvůli spermiím…ale teď si nevzpomenu jak se tomu říká 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
18.4.24 09:25
@Nikoosha píše: Více

Pokud pamatuju dobře, tak jste měli MFSS metodu - čip na spermie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.24 05:29

Všem děkuju za informace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
922
21.4.24 00:09

@Gracetheworld anooo pamatuješ dobře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
30.4.24 13:18

Jen doporučuji jít k jiné doktorce než Holcové. Je nás u ní nespokojených víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 09:28

@Gracetheworld V čem je u ní problém, prosím? Jdeme na první konzultaci a objednali nás zrovna k ní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.