GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
21.5.21 08:11

@Linusren HyFOSy byla největší bolest kterou jsem zažila :? nevim proč ale bylo to šílený!!! My jedem ještě v červnu na imunologii do Prahy a pak taky hned konzultace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.5.21 08:16

@Jájinka01 no tak jak čtu asi to má každý jinak :(, tak to jsem zvědavá 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
21.5.21 08:23

@Jájinka01 ty brďo, tak to tě lituju. Mě to nepřišlo tak hrozný, jak když mam silnou MS a tu mam dost silnou :D držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.5.21 08:28

@Linusren já ji někdy taky mívám silnou, nevim proč všechno ok ale to vypouštění ty tekutiny to bylo šílený úplně mě začal bolesti brnět obličej, a vlastně to byli 3 takový vlny bolesti pokazdy při té tekutině jinak to nebolelo. Taky držím palce :) a genetiku už máte za sebou? Nebo jdete teprv první schůzku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
21.5.21 08:31

@Jájinka01 to je dobrý teda 8o já se toho strašně bála, načetla jsem x recenzí a nakonec jsem byla překvapená, že to nebylo tak hrozný :D porod bude horší :lol:.. genetiku máme odebranou, takže jdeme pro výsledky za těch 14 dnů a pak hned k naší doktorce, kde to vše probereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
21.5.21 08:32

Holky a ještě otázka, neptal jste se někdo na očkování proti covidu? Jestli ano nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
21.5.21 08:39

Ahoj holky.. Já měla sice Holcovou ale doktorka Bydžovská mi dělala transfer moji už teď dcery :) přišla mi v pohodě :mrgreen: je to dlouhá cesta holky ale stojí to za to a jsou tam profíci takže vám moc držím palce ať vám to všem vyjde :srdce: šla bych do toho znova.. Nejhorší je čekání na vysledky všeho, ale pak se to rozjede a ani nevíte jak to rychle uteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.5.21 08:43

@Dysis1 taky mi to tam po tý první návštěvě připadalo, že konečně někde vědí co dělají a vše šlo jak na běžícím pásu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.21 09:01

Zbylé léky po stimulaci

Ahoj holky, po IVF mi zbylo 300 jednotek (tedy 1/3) Pergoveris (900IU + 450IU). Již nevyužiji. Po celou dobu skladován v lednici. Nevyužila by některá? Kdyžtak se ozvěte do sz. ;)

Příspěvek upraven 07.06.21 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
7.6.21 09:05

Ahoj holky, tak jsme po všech výsledcích včetně genetiky atd. Nic nám nenašli, nevědí, kde je chyba nebo proč to nejde :roll: dr. Mokrá nám řekla co a jak dál a je to teď na nás, jak se rozhodneme a jak budeme pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.6.21 14:28

@Linusren nám také nic nenašli.. Pomohlo ivf :) měla jsem dvě inseminace k ničemu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
8.6.21 09:07

@Dysis1 ty brďo, tak to jsi mě teď trochu zaskočila 8o, doufám, že pokud se rozhodneme pro inseminaci, tak se to povede :roll:
Co ostatní holky, @Bublina1111 a @Andrea88888

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
8.6.21 12:22

@Linusren určitě bych inseminace zkusila znova.. Třeba to pomůže :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.6.21 21:10

@Linusren nam take vice mene nic nenasli a 4 iui nevysly, az pak Ivf :) drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
11.6.21 09:58

@Lucie343 ahoj Lucie, v kolikátém jsi? Nám to konecne taky vyslo, na prvni pokus v Gennetu, jsem v sedmém týdnu teprv, ale pamatuju si tě z diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.