Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1727
20.1.18 08:27

@MartinaCV Martino prosim Te co jsi si to nechala implantovat pri cisari proti srustum?? A funguje to??

Jinak jsem ve 12.tydnu ale bricho uz mam jak v 5.mesici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.1.18 09:37
@luca22 píše:
Zdravím všechny, jsem tu po 5 letech a znovu hledám informace ohledně IVF…už je to dlouho co jsme naše první IVF podstoupili a jelikož vyhrála touha po druhém dítku, musím jít znovu do IVF.
Chodila jsem k tehdy k dr. Brandejské a Langerové, ted chodím k dr. Bartošové, mám z ní divný pocit, ale nějak moc mi nevadí, máte s ní tady někdo zkušenosti?
Také jsem se chtěla zeptat na cennu minimálky s prodlouženou kultivací, kolik se asi cca pohybuje tento rok?
Dostala jsem ceník, ale ještě rok 2017,tak nevím zda je ted 2018 stále stejný? Bojím se, že se částka vyšplhá někde k 20tis. jak mi dr. říkala, před pěti lety nás to celé vyšlo na 13.tis…bez mražáčku, nic nám bohužel nezůstalo. Ze dvou se vyvíjelo jen jedno a z toho máme už skoro 6 letého prcka.
Chystáte se ted někdo na IVF v gennetu Letná? Já zkusila 2×IUI, pak také nějaké snažení po cetrotide doma, bez IUI, ale vše marné. V květnu 2017 jsem podstoupila laparoskopii pro odstranění endometriozy a doporučeno do roka nejpozději otěhotnět, jinak léčba hormony a bohužel se nedaří, takže jediná možnost je IVF. :-(
Omlouvám se za román… :)

Ahoj,

aktuální ceník jak pro samoplátce, tak „na pojišťovnu“ najdeš na stránkách Gennetu - https://www.gennet.cz/…e-reprodukce ;-)

Doporučované jsou tady dr. Jarošová, Langerová. Mě osobně ještě „sedla“ dr. Gáborová.

Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
9723
20.1.18 11:01
@boule76 píše:
@MartinaCV Martino prosim Te co jsi si to nechala implantovat pri cisari proti srustum?? A funguje to??Jinak jsem ve 12.tydnu ale bricho uz mam jak v 5.mesici :(

Hyalobarrier gel
Doufám, že funguje. Žádné bolesti nemám a nikdo o srůstech nemluvil, ale bývám jen na utz, jiné vyšetření se nedělalo.
To nevadí, že máš velké bříško, taky jsem ho měla obrovské, nikdo nevěřil, že nečekám dvojčata. Hlavně, ať je vše v pořádku a jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.1.18 11:07

Jinak paní doktorka včera mluvila o vhodnosti užívat inositol (Fertiprona, Inofolic, Nosifol), což už několik měsíců beru. Objednala jsem včera i pro Standu Folandrol, ten ho má taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
20.1.18 17:48

Holky moc vám tady všem děkuju, abych pravdu řekla mně dr. Bartošová moc nesedí, příjde mi taková mimo, když semnou mluví, nedívá se ani do očí(kouká někam do země)a celé to s IVF je takové nějaké pro mě uspěchané a hrrr…alw chápu, asi semnou stejně moc šancí nevidí a neví na co čekat, když není na co…
Hodně jsem nad tím přemýšlela a asi zkusím tuhle žádost stopnout a objednat se k jiné dr. a jít do toho IVF ale s jiným doktore…Já jsem pořád na váškách. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.1.18 17:53
@luca22 píše:
Holky moc vám tady všem děkuju, abych pravdu řekla mně dr. Bartošová moc nesedí, příjde mi taková mimo, když semnou mluví, nedívá se ani do očí(kouká někam do země)a celé to s IVF je takové nějaké pro mě uspěchané a hrrr…alw chápu, asi semnou stejně moc šancí nevidí a neví na co čekat, když není na co…
Hodně jsem nad tím přemýšlela a asi zkusím tuhle žádost stopnout a objednat se k jiné dr. a jít do toho IVF ale s jiným doktore…Já jsem pořád na váškách. :( :nevim:

Spravne rozhodnuti! Treba se nemusi stopnout, ale jen si nahlas, ze chces zmenu a at ti daji termin konzultace k nekomu jinemu z tech dvou…kdyz jsem videla treba sedet nekoho. u dveri Roznickove, tak mi jich bylo lito, protoze ta je fakt marna uz x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.1.18 18:03
@luca22 píše:
Hodně jsem nad tím přemýšlela a asi zkusím tuhle žádost stopnout a objednat se k jiné dr. a jít do toho IVF ale s jiným doktore…Já jsem pořád na váškách. :( :nevim:

Na to nemusíš žádost stopovat. Když je jednou podaná a pak schválená od poj., má určitou dobu platnosti, do které bys měla začít se stimulací a je jedno, s jakým lékařem - žádost není vázaná na dr., ale na tebe ;-)

• Citovat
  • Upravit
9723
20.1.18 18:08

@luca22 Navic se to da udelat i tak, ze se IVF vykaze na pojistovnu a provede se az pozdeji. Takhle jsem to mela ja. Zadost se schvalila 3 dny pred mymi 40 narozeninami, aby se to stihlo a samotne IVF se provedlo az o mesic pozdeji. Nech to bezet, jen si zajisti dobrou lekarku a pak se na to v klidu s ni priprav. IVF se urcite nevyplati delat hrrr a v nejistote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
20.1.18 18:13
@MartinaCV píše:
@luca22 Navic se to da udelat i tak, ze se IVF vykaze na pojistovnu a provede se az pozdeji. Takhle jsem to mela ja. Zadost se schvalila 3 dny pred mymi 40 narozeninami, aby se to stihlo a samotne IVF se provedlo az o mesic pozdeji. Nech to bezet, jen si zajisti dobrou lekarku a pak se na to v klidu s ni priprav. IVF se urcite nevyplati delat hrrr a v nejistote.

no to právě v nejistotě nechci…je to ted takové jak když si jdeě koupit do obchodu rohlíky…ale možná k tomu ted tak přistupuje, protože si myslí, že jak už jsme to jednou podstupovali, že není třeba nic vysvětlovat a řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
20.1.18 18:15
@LuciisPuciis píše:
Na to nemusíš žádost stopovat. Když je jednou podaná a pak schválená od poj., má určitou dobu platnosti, do které bys měla začít se stimulací a je jedno, s jakým lékařem - žádost není vázaná na dr., ale na tebe ;-)

já vím, mám platnost do března, tak právě váhám…jestli se na to raději nevyprdnout a raději se připravit pořádně a bejt v klidu u nového dr. I to IUI mi zkusili jen dvě…a že prej to nemá moc šancí…
Je to nějaký papírování nebo nějaké složité to zastavení žádosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.1.18 18:16
@luca22 píše:
no to právě v nejistotě nechci…je to ted takové jak když si jdeě koupit do obchodu rohlíky…ale možná k tomu ted tak přistupuje, protože si myslí, že jak už jsme to jednou podstupovali, že není třeba nic vysvětlovat a řešit…

Sama cítíš, že tento přístup není správný. Dej si na to čas, v pondělí se přeobjednej a fertig. To nás tady udělalo víc. A je tu hodně miminek, která vznikla po přechodu k Jarošové nebo Langerové. Za cca tři roky, co to tu sleduju, bylo nejvíc přechodů od Rožníčkové k Jarošové a IVF se pak povedla. O Bartošové se tu moc nepsalo.

Příspěvek upraven 20.01.18 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.1.18 18:18
@luca22 píše:
já vím, mám platnost do března, tak právě váhám…jestli se na to raději nevyprdnout a raději se připravit pořádně a bejt v klidu u nového dr. I to IUI mi zkusili jen dvě…a že prej to nemá moc šancí…

Fakt to nezastavuj, nech to běžet a domluv si postup s novou Dr. Injekce si můžeš vyzvednout opravdu kdykoliv. Stávají se i situace, že se na utz zjistí třeba polyp a stimulace se musí posunout a žádost normálně běží. Vždyť jde o čas, stihnout zákonnou lhůtu pro uplatnění nároku na příspěvek pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
20.1.18 18:30
@MartinaCV píše:
Fakt to nezastavuj, nech to běžet a domluv si postup s novou Dr. Injekce si můžeš vyzvednout opravdu kdykoliv. Stávají se i situace, že se na utz zjistí třeba polyp a stimulace se musí posunout a žádost normálně běží. Vždyť jde o čas, stihnout zákonnou lhůtu pro uplatnění nároku na příspěvek pojišťovny.

nechci abych přišla k nové dr. a ta hned auotomaticky když uvidí v kartě že jsem dala žádost a souhlas na IVF jela dal a hned nastavila stimulaci atd…
Spíš bych chtěla aby si projela mojí anamnézu a zkusila říct jestli už je IVF na místě, nebo by se pokusila mi navrhnout třeba ještě IUI, prostě slyšet jiný názor na věc…Brandejská byla v tomhlew fajn, ta mě naopak přesvědčovala abych vyzkoušela všechny možné varianty a IVF až fakt jako poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
20.1.18 18:31

Skoda paní prim. Brandejské, i manžel s ní byl velice spokojený, když jsme s ní podstupovali první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.1.18 18:34
@luca22 píše:

To bohuzel netusim. Pokud se pro to rozhodnes, budou ti to muset rict v Gennetu. Ja osobne bych ji nechala bezet a mezi tim si debatovala s lekari, dovysetrovala apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.