Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
2.7.18 07:24
@ejbinka píše:
@MartinaCV Lochy má dovolenou :roll: Zkusím napsat Jarošové jestli zaběhnout na krev dnes nebo zítra. Snad zavčas odepíše.

Sla bych zitra. Bude to bud druhy nebo treti den cyklu, coz je lepsi nez prvni nebo druhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 08:12
@ejbinka píše:
@MartinaCV Pokud neodpoví Jarošová, tak to tak mám v plánu ;) i se mi to více hodí. Dneska jsem nějaká v útlumu. Ledová káva v Lagartu to jistí. Už aby bylo 12 :mrgreen:

12 je pauza na obed? :) Tu ledovou maji jako horky kafe a v tom zmrzku? Maji i bez kofeinu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 08:19
@ejbinka píše:
@MartinaCV ano pauza na oběd :lol: Ledovka je podle mě ještě vcelku finančně výhodná. Stojí 79 a je v ní zmrzlina, na ní kopec šlehačky a posypané hoblinkami čokolády. Takže to jde. Kávu do toho lejí studenou z lednice.
Bezkofeinovou verzi nevím, ale chci si také zjistit jelikož kofein chci od srpna vynechat :)Jen v tom druhé legartu jí neumí. Tam dávají točenou zmrzlinu a horkou kávu a dohromady to udělá takový přeslazený bléé. V Chomutovce je výborná ;)

Za 79,– ji takto dělají i v Mc Donalds - kupuju vždy na cestu domů v Plzni když jedu ze školy. I když jí nedělají takovou vyšperkovanou a mám ji bez kofeinu. Kde je druhý Lagarto? Nestíhám sledovat ruch našeho velkoměsta :mrgreen: Jinak Tě budu teda někdy v tom Lagartu šmírovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 08:53
@ejbinka píše:
@MartinaCV Druhé udělali v Galerii pošta nebo jak se to jmenuje. Bylo tam předtím Cross, ale tam si jí určitě nedávat není to ono :oops:To nemusíš v Lagartu. Až bude chtít Laurinka do ZOO můžete dorazit k nám :mrgreen: :lol: máme teď 5 psíků. Věčně okolo domu jezdí koníci a občas přijdou i kůzlata od souseda :D

Hele to ani neříkej, nebo se sebereme a jedeme :D Zvířátka obhlížíme jen v lesoparku a teď jsme objevily vyžití na tom novém hřišti Domovinka. Už jsi tam byla? Je to i pro takhle malá prťata, je to tam moc hezký, i na bydlení. Hned jsme projeli okolí. :) Laurí tam normálně sjede sama klouzačku a je nadšená z tolika dětí okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 09:30
@ejbinka píše:
@MartinaCV Já se přiznám, že jediný můj kontakt s Chomutovem je Globus a Lagarto a Uni hobby. občas Lidl a jinak hned z práce šup k nám a pokud fakt nemusíme, do města nás nikdo nedostane.

V pátek jelikož nemáme ještě plot v zadní části pozemku se obouvám, najednou se otočím a za mnou obrovská srna. Lekla se mě tedy více než já jí. Občas ještě po cestě potkáme lišku, sovu a každý den nás ráno zdraví kravky a telátka u silnice.

Musím říct, že ten rok a kousek co tam jsme jsem ještě ani jednou nezalitovala a už bych neměnila.

Doufám, že i Vám se podaří pro rodinu najít to nej hnízdečko :srdce: Kamarádi teď kupovali pozemek nad Kamenčákem, ale 1500 za metr je masakr :cert:

No to musí být krása! To miluju :) Nad Kamenčákem myslíš na té ploše za Zadníma Vinohradama? Tam chodím s kočárkem, když jsem u našich, mají domek poblíž. Na té Domovince by se Ti líbilo a až budeš mít prtě, i jemu :hug: No každopádně jdu přetlumočit Tvoje pozvání a my bysme teda teď někdy dorazili všichni, ju? Myslím my tři bez kočky :mrgreen: :mrgreen: Domluvíme se na pevno po SZ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 10:09
@ejbinka píše:
@MartinaCV jj tam jak je už x těch novostaveb. Určitě domluvíme se po SZ. Jen upozorňuji, že k nám se jezdí jen v teplákách. Ne, že bychom Vás zapojili do rekonstrukce, ale psiska jsou poskakující šaškové :D

To je mi jasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.7.18 15:28

Ahojky holky. :mavam:
Dnes jsem tedy volala do Gennetu a trochu na mě ten rozhovor působil, ze není na nic čas.. Terminy dokonce zari jsou obsazeny a na termin na rijen si mam zavolat pristi tyden. To mi ani nevadi, pockala bych si :) Dokonce ten hovor nebyl úplně ukončen a sestra to zavesila. Nevím, mam strach, aby kvalita léčby neprobíhala za stálého presa a nátlaku pacientek, tak jako i jinde v carech..nemluvě o tom zda je šance se dostat k te Dr. Jarošové.
Nemáte dobre recenze třeba i na nějaké jiné cary? Předem moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 16:33
@tereseka píše:
Ahojky holky. :mavam:
Dnes jsem tedy volala do Gennetu a trochu na mě ten rozhovor působil, ze není na nic čas.. Terminy dokonce zari jsou obsazeny a na termin na rijen si mam zavolat pristi tyden. To mi ani nevadi, pockala bych si :) Dokonce ten hovor nebyl úplně ukončen a sestra to zavesila. Nevím, mam strach, aby kvalita léčby neprobíhala za stálého presa a nátlaku pacientek, tak jako i jinde v carech..nemluvě o tom zda je šance se dostat k te Dr. Jarošové.
Nemáte dobre recenze třeba i na nějaké jiné cary? Předem moc díky :mavam:

Treba jsi nemela stesti na sestru. Zkus to znovu. :) Laborka je dulezitejsi nez jedna sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
2.7.18 16:40

Ahoj, už to tady bylo několikrát zmíněno, v Gennetu mají teď velký přetlak pacientek a MUDr. Jarošová obzvlášť. Stále jej považuji za top výběr, ale také se trochu bojím aby se ten tlak nepodepsal na výsledku a hlavně tedy, už jej řešíme od začátku roku a zatím ani nestimuluji. Vše se mi posunulo kvůli doplňujícím onkogenetickym testům, indikovaným na základě rodokmenového dotazníku, který tam maji už od začátku března, ale probíral se až na konzultaci genetické, na kterou se čekalo pres 3 měsíce. Navíc partner ještě řeší androloga a taky se to docela vleče, smysl mi trochu uniká, protože stejně se bude dělat MACS. S Malíčkovou (imuno) jsem naštěstí byla v kontaktu již před tím a chodim za ní do Iscare, jinak také termíny moc nebyly. A v mém věku už každý půl rok hraje roli. Když si uvědomím, že i kdyby se zadařilo rychle, tak budu rodit první dítě skoro v 37 a pokud se nezdaří… raději nemyslet a doufat, že se to čekání vyplatí. Jiné CAR moc neporadim, po zkušenostech u Apolináře a v Pronatalu jsem se rozhodla vyčkat na Gennet a je fakt, že jsem s přístupem zatím nejspokojejší, i přes výhrady a to, že jsem taky těžce bojovala za konzultaci u Jarošové (zatím jsem u ni nebyla). Tak doufejme, ze ty stop stavy a to dlouhé čekání jsou právě z toho důvodu, aby se udržela kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 18:11
@Synekdoche7 píše:
Ahoj, už to tady bylo několikrát zmíněno, v Gennetu mají teď velký přetlak pacientek a MUDr. Jarošová obzvlášť. Stále jej považuji za top výběr, ale také se trochu bojím aby se ten tlak nepodepsal na výsledku a hlavně tedy, už jej řešíme od začátku roku a zatím ani nestimuluji. Vše se mi posunulo kvůli doplňujícím onkogenetickym testům, indikovaným na základě rodokmenového dotazníku, který tam maji už od začátku března, ale probíral se až na konzultaci genetické, na kterou se čekalo pres 3 měsíce. Navíc partner ještě řeší androloga a taky se to docela vleče, smysl mi trochu uniká, protože stejně se bude dělat MACS. S Malíčkovou (imuno) jsem naštěstí byla v kontaktu již před tím a chodim za ní do Iscare, jinak také termíny moc nebyly. A v mém věku už každý půl rok hraje roli. Když si uvědomím, že i kdyby se zadařilo rychle, tak budu rodit první dítě skoro v 37 a pokud se nezdaří… raději nemyslet a doufat, že se to čekání vyplatí. Jiné CAR moc neporadim, po zkušenostech u Apolináře a v Pronatalu jsem se rozhodla vyčkat na Gennet a je fakt, že jsem s přístupem zatím nejspokojejší, i přes výhrady a to, že jsem taky těžce bojovala za konzultaci u Jarošové (zatím jsem u ni nebyla). Tak doufejme, ze ty stop stavy a to dlouhé čekání jsou právě z toho důvodu, aby se udržela kvalita.

Já považuji za fér přístup, když je přetlak, udělat na chvíli stop stav, než to frkat jako Baťa cvičky. Takže souhlas. :) Myslím si, že ten nápor je právě dán i tím, že hodně žen oběhlo více center a po zkušenostech pak míří do konečné stanice Gennet. Také je vidět, že se Gennet snaží posílit sestavu lékařů, aby vyšel zájmu vstříc, tak je možné, že někdo z těch novějších lékařů se osvědčí a bude opravdovou posilou. To se dozvíme, jen když nám sem holky budou psát dál své zkušenosti.

Onko genetické testy.. tady vidíš, že se nic neponechá náhodě, to bych kvitovala.

U MACS je potřeba určité množství spermií, jak jsem se teď dozvěděla, tak nemáte třeba problém s množstvím? Zkus se zeptat, protože jinak opravdu ve vyšším věk ženy není na co čekat a řešit androloga, když je v plánu MACS. Zeptej se na detaily, proč je androlog doporučen. Já jsem se taky ptala a došly jsme s MUDr. Malíčkovou k závěru, že androloga řešit nebudeme, když jdeme do MACS. U nás je množství v pořádku, jen půlka apoptických a to nemá cenu řešit andrologem.

A ještě dodám, že já dceru rodila měsíc po 41 narozkách a klidně si to zopáknu ve 43 :) 37 je super, jestli jsi fit a máš energii. A někdy jí dítě ještě hodně dodá (I když je to náročné a člověk už se pořádně nevyspí. Naší je 21 měsíců a 3× za noc řev, že ztratila dudlíka, takže celá noc bez přerušení spaní ještě za 21 měsíců nebyla.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.7.18 18:41
@MartinaCV píše:
Treba jsi nemela stesti na sestru. Zkus to znovu. :) Laborka je dulezitejsi nez jedna sestra.

Určitě tam zkusím znovu zavolat začátkem příštího týdne a snad budou mít už vypsáne termíny na říjen. Je taky pravda to, že ta laborka je moc důležitá, to jsou treba věci které normálně vůbec nevidíme..
Takže při objednání bych se měla snažit dostat aspoň k dr. Langerové nebo jaký je tam celkové tym lékařů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.7.18 18:55
@Synekdoche7 píše:

Jsem sice mladší, ale hrozně rychle ty měsíce, půlroky i roky utíkají..1. laproskopii při GEU mi bylo 27 a za nedlouho mi búde 30. Já vím není to tak nejhorší, ale amh jsem měla před rokem dle HP docela nižší.
Chtěla jsem ještě zkusit pronatal ve Varech, ale raději zkusím tedy zabojovat tady.
Jako o onkogenetickych testech slyším poprvé..asi jsou opravduvdu trochu jinde než jiné car.
Přeji aby to vyšlo co nrjdrive :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
2.7.18 21:46

@MartinaCV Spermií máme dost, v podstatě se ještě vejdeme do normozoospermie, ale 70 % apoptických, takže MACS je v plánu. Testy na ureoplasmu máme negativní, chlamidie taktéž, androlog byl doporučen kvůli té apoptóze, ale prý mu dělali jen UZ varlat a doporučili kontrolní spermio a ještě další náběry, a termín kontroly, jak teď jsou ty dovolené mu dali za 2 měsíce. Jako, jsem ráda, že se vše řeší pečlivě, i ta onkogenetika, akorát to všechno je běh na dlouhou trať. Zatím se cítím plná sil, ale děsí mě, kolik času už trávím po IVF centrech, první IVF v Pronatalu bylo v květnu 2017, předtím třičtvrtě roku hokusů pokusů u Apolináře…prostě utíká to hrozně rychle. Tebe obdivuji a fandím Ti, já už se pomalu začínám smiřovat, že budu ráda za 1 dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
2.7.18 21:50
@tereseka píše:
Jsem sice mladší, ale hrozně rychle ty měsíce, půlroky i roky utíkají..1. laproskopii při GEU mi bylo 27 a za nedlouho mi búde 30. Já vím není to tak nejhorší, ale amh jsem měla před rokem dle HP docela nižší.
Chtěla jsem ještě zkusit pronatal ve Varech, ale raději zkusím tedy zabojovat tady.
Jako o onkogenetickych testech slyším poprvé..asi jsou opravduvdu trochu jinde než jiné car.
Přeji aby to vyšlo co nrjdrive :hug:

Děkuju :kytka: . Jestli Tě netlačí extrémně čas, tak bych vydržela a počkala si. V Pronatalu, sice ne ve Varech ale v Praze jsem absolvovala 4 transfery a nic z toho (u těch 2 posledních jsem měla silné podezření na špatné načasování)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.7.18 22:24
@Synekdoche7 píše:
Děkuju :kytka: . Jestli Tě netlačí extrémně čas, tak bych vydržela a počkala si. V Pronatalu, sice ne ve Varech ale v Praze jsem absolvovala 4 transfery a nic z toho (u těch 2 posledních jsem měla silné podezření na špatné načasování)
..a ty Vary nic moc, až snad na jednoho lékaře, ale i když byl holkami chválen, dítě nikde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.