Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
899
26.6.18 11:11
@jahoda.mrazena píše:
@Synekdoche7 A ke komu tam teda jít? Čekám na MS a chci k někomu jinému než Rožníčkové… :nevim: Je tam ten Leahomschi, Langerová, Jarošová a ještě někdo? :think:

Myslím, zde je tam ještě Krajčiová a nově myslím MUDr. Černý. Ale pozitivní recenze jsou tu v podstatě jen na Jarošovou a Langerovou, o ostatních se moc neví… Je pochopitelné, že každý chce jít k tomu nejlepšímu lékaři. Jen říkám, že chápu i to, že se v Gennetu snaží ten nával pacientek nějak eliminovat a třeba ty, které zatím neřeší IVF dávají na kontrolu i k jiným lékařům, protože změřit folikul a napsat recept na Ovitrelle může kterýkoliv z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahoda.mrazena
26.6.18 11:24

@Synekdoche7 no,tak R. zrovna ani v ten folilul nezměri správně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
899
26.6.18 11:31
@jahoda.mrazena píše:
@Synekdoche7 no,tak R. zrovna ani v ten folilul nezměri správně :nevim:

No, jestli je to pravda, tak je to docela smutné. Ale pořád tím na dělá menší škodu, než když zmrší někomu pokus IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
26.6.18 12:11

@Synekdoche7 souhlasím s oběma pristupy. Proto chci řešit vše před možným IVF u Jarošové. Ona pak bude vědět co a jak na mě funguje… Taky mi Krajčiová minulý měsíc neuměla stoprocentně určit z které strany bide ovulace. S Jarosovou už jsme o možnosti IVF mluvili, protože toho mám za sebou hodně, nic se nenašlo a vše zatím bez úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.18 21:36
@jahoda.mrazena píše:
@Synekdoche7 no,tak R. zrovna ani v ten folilul nezměri správně :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: a dokonce ani nenajde vajecnik, to uz tady taky bylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.18 21:38

SOS holky z Prahy - kde najdu co nejbliz ke Gennetu kvetinarstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.18 21:40
@lulu79 píše:
Tak naštěstí to prý nevadí. Přede mnou je ještě pár pacientek, takže to prý naopak může být ku prospěchu. Ufff :)
Díky za reakce! :)

Ahoj, nejak jsi mi unikla. Zitra proctu. Co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.18 21:41

@lulu79 Ty jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
26.6.18 21:48

@MartinaCV jenom clostilbegytem. Zítra jdu na odběr. Co nového u Tebe? Už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
26.6.18 21:53
@MartinaCV píše:
SOS holky z Prahy - kde najdu co nejbliz ke Gennetu kvetinarstvi?
Na Milade Horakovy.Vybavuju si tam nejméně tri.

Příspěvek upraven 26.06.18 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.6.18 21:55
@Kamilaa7 píše:
Na Milade Horakovy

kouknu do mapy.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
27.6.18 13:54

@MartinaCV Marti, prosímtě, jakou značku máš toho koenzymu Q10? Je jich spousta, tak bych ráda dala na rady nejzkušenější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.18 14:47
@mzk píše:
@MartinaCV Marti, prosímtě, jakou značku máš toho koenzymu Q10? Je jich spousta, tak bych ráda dala na rady nejzkušenější ;)

Ahoj, já beru výrobek Dr. Max, ale nezjišťovala jsem, jestli jsou v tom rozdíly. Je možné, že jiná firma může mít kvalitnější, opravdu nevím. Sáhla jsem po něm, protože v minulosti mi zafungoval na stav, kdy jsem při jeho užívání pocítila asi třetí den účinek, proto mu věřím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.18 15:26
@ejbinka píše:
@MartinaCV já beru teď 180mg denně a nic necítím :roll: jenže já jsem v tomhle všem jiná :jazyk:

No právě, každý člověk je jiný a mně zrovna funguje každý drobek. Ale v minulosti mi ten koenzym zabral na něco, kde ten účinek byl znát. Takže když ho člověk bere jen tak, aby třeba pomohl ve smyslu jeho základního účinku, jako antioxidant, tak to není moc rozpoznatelné a „měřitelné“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.18 15:28

@mzk Tady článek, taky si pročtu.
https://www.celostnimedicina.cz/…i-vyberu.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.