Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jahoda.mrazena píše:
@Synekdoche7 A ke komu tam teda jít? Čekám na MS a chci k někomu jinému než Rožníčkové…Je tam ten Leahomschi, Langerová, Jarošová a ještě někdo?
Myslím, zde je tam ještě Krajčiová a nově myslím MUDr. Černý. Ale pozitivní recenze jsou tu v podstatě jen na Jarošovou a Langerovou, o ostatních se moc neví… Je pochopitelné, že každý chce jít k tomu nejlepšímu lékaři. Jen říkám, že chápu i to, že se v Gennetu snaží ten nával pacientek nějak eliminovat a třeba ty, které zatím neřeší IVF dávají na kontrolu i k jiným lékařům, protože změřit folikul a napsat recept na Ovitrelle může kterýkoliv z nich.
@jahoda.mrazena píše:
@Synekdoche7 no,tak R. zrovna ani v ten folilul nezměri správně
No, jestli je to pravda, tak je to docela smutné. Ale pořád tím na dělá menší škodu, než když zmrší někomu pokus IVF.
@Synekdoche7 souhlasím s oběma pristupy. Proto chci řešit vše před možným IVF u Jarošové. Ona pak bude vědět co a jak na mě funguje… Taky mi Krajčiová minulý měsíc neuměla stoprocentně určit z které strany bide ovulace. S Jarosovou už jsme o možnosti IVF mluvili, protože toho mám za sebou hodně, nic se nenašlo a vše zatím bez úspěchu.
@jahoda.mrazena píše:
@Synekdoche7 no,tak R. zrovna ani v ten folilul nezměri správně
SOS holky z Prahy - kde najdu co nejbliz ke Gennetu kvetinarstvi?
@lulu79 píše:
Tak naštěstí to prý nevadí. Přede mnou je ještě pár pacientek, takže to prý naopak může být ku prospěchu. Ufff
Díky za reakce!
Ahoj, nejak jsi mi unikla. Zitra proctu. Co noveho?
@MartinaCV jenom clostilbegytem. Zítra jdu na odběr. Co nového u Tebe? Už stimuluješ?
@MartinaCV píše:Na Milade Horakovy.Vybavuju si tam nejméně tri.
SOS holky z Prahy - kde najdu co nejbliz ke Gennetu kvetinarstvi?
Příspěvek upraven 26.06.18 v 21:55
@MartinaCV Marti, prosímtě, jakou značku máš toho koenzymu Q10? Je jich spousta, tak bych ráda dala na rady nejzkušenější ![]()
@mzk píše:
@MartinaCV Marti, prosímtě, jakou značku máš toho koenzymu Q10? Je jich spousta, tak bych ráda dala na rady nejzkušenější
Ahoj, já beru výrobek Dr. Max, ale nezjišťovala jsem, jestli jsou v tom rozdíly. Je možné, že jiná firma může mít kvalitnější, opravdu nevím. Sáhla jsem po něm, protože v minulosti mi zafungoval na stav, kdy jsem při jeho užívání pocítila asi třetí den účinek, proto mu věřím. ![]()
@ejbinka píše:
@MartinaCV já beru teď 180mg denně a nic necítímjenže já jsem v tomhle všem jiná
No právě, každý člověk je jiný a mně zrovna funguje každý drobek. Ale v minulosti mi ten koenzym zabral na něco, kde ten účinek byl znát. Takže když ho člověk bere jen tak, aby třeba pomohl ve smyslu jeho základního účinku, jako antioxidant, tak to není moc rozpoznatelné a „měřitelné“.
@mzk Tady článek, taky si pročtu.
https://www.celostnimedicina.cz/…i-vyberu.htm
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.