Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucikg píše:
@MartinaCV Ahoj Marti, a jake vitamíny bys doporučila pro chlapa? Znovu nás spg tragicky - OAT Gravis. 0 progresivních a 100% morfologieDr.Langerova mi naznačila, že pokud nepůjdeme do daroványch spermií tak dopadneme stejně jako u prvního ivf. Chlap jde za měsíc na TESE. V to doufáme, že se nějaká potvůrka najde… Nyní chlap bere selzink, l-carnitin, C,B6,b12, tribulus.. a nevím co všechno ale zadne zlepšení
min.spg byla morfologie alespoň 95% a 10% progresivních
Ahoj, když je to takhle tragický, dala bych spíš na rady androloga.. Chodí k Dr. Vikovi? Rozebereme to ale jindy.. šprtám. Doufám, že Tese klapne!
@MartinaCV tak moc děkuji. Na měsíc budu tedy potřebovat 2 balení viď. Bere se to pořád bez pauzy? Ne jako nepr. Gynex po 3 týdnech týden pauza
@MartinaCV ano chodí k Dr.Vikovi
Chtěla jsem ještě ten měsíc nějak podpořit
i když toho už má více než dost ![]()
Jinak držím palce na zkoušky ![]()
@Dannylinka píše:
@MartinaCV tak moc děkuji. Na měsíc budu tedy potřebovat 2 balení viď. Bere se to pořád bez pauzy? Ne jako nepr. Gynex po 3 týdnech týden pauza
Bez pauzy a dvě balení.. je to ranec, no, ale tahle skladba má vliv na kvalitu vajíček, studie mluví jednoznačně a o to jde. Myslím, že jsem je sem dávala..kdyžtak zopakuju zítra, pozítří..
@Lucikg Proč mluví o darovaných, když ho čeká TESE a není jasný závěr? ![]()
Ahoj, byla jsem dnes u MUDr. Nováka a vse mi vysvětlil, nasadil Medrol na 6 týdnů, pak kontrolní odběry a bud to zabere a budu Mít zelenou nebo vymyslíme něco dalšího. V plánu je zatím prirozene početí. Uvidíme. Docela jsem ráda, že sex nebude jen o početí. ![]()
Holky, nemate zkusenost u partnera s cystou na prostate? Androlog nam k vysetreni napsal, ze je vse v poradku, ale ze partnerovi chce udelat ultrazvuk konecnikem, ze ma podezreni na cystu (duty útvar) v oblasti prostaty. Zajimalo by me jak se u chlapa resi cysta, co to obnasi?
Měl by někdo zájem k paní Jarošové v pondělí 9.7.2018 v 10:00.Dříve než objednávku zruším
.Do zprávy pište.
@slunce1 Ahoj, už jsem ti psala SZ. Já bych ten termín moc moc rada vzala.
@MartinaCV Taky jsem na Tebe zrovna myslela
Už máme promačkaný palce ![]()
Holky, tak za 2, bilanční právo. Byla přísná, ale dvojka je good a mám PRÁZDNINY!
Tak už můžeme zase plkat horem dolem ![]()
Holky a děkuju za držení palců
Bylo to od 14 hod., ale píšu až teď, protože jsem se ještě učila na chodbě a šla jsem jako poslední. Přijela jsem před chvilkou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.