Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
748
19.6.18 18:43
@ejbinka píše:
@MartinaCV před prvním mimoděložním, který bylo z IUI na více folikulů průchodnost dělaná nebyla ( IUI v Pronatlu v Teplicích), primář v Ostrově napsal i podrobnou zprávu z operace, že tam nikde žádný srůst nebyl ani v tom kde bylo embryo, že nejsou ložiska endometriozy a vše vypadá funčkně a v pořádku. to byl květen 2016

Pak jsme v září 2017 podstoupila HyFoSy, kde tekutina prošla, ale se zpožděním ( takže zřejmě tlakem . Nicméně závěr byl průchozí vejcovod.
No a duben 2018 doma spontáně, druhé mimoděložní. Operace opět květen 2018

a to KVĚTEN miluju ze všech měsíců nejvíce :mrgreen:

Takže u toho levého napadlo Ulčovou, že to mohlo být po operaci slepáku nějaký srůst.
Teď to spíše vypadá, že bohužel jsme dojeli na chlamydie na které jsme byli oba přeléčeni asi po roce vztahu, kdy jsme oba na 100% věrní. Kde jsme k nim přišli bohužel nevíme :? ( já třeba zrovna moc partnerů neměla, ale můj bývalí zase až moc partnerek :roll: ) Píše se, že dokáží úplně zrušit ty řasinky a jejich pohyblivost ve vejcovodu.

Ohledně té jedovaté tekutiny. Ani v jednom z CAR, ani gynekolog. Nikdy to tam nikdo neviděl, že by se tvořila. Prý je to na UTZ znát :think:

Občas u vás šmíruju, ale teď mi to nedá nenapsat :) , já jsem měla na základce prasklý slepák, pak o pár let později zauzlená střeva plus zánět pobřišnice a po půl roce další reoperaci pro srůsty. Chlamýdie jsem měla taky, to už jsem byla s manželem a docela trvalo než jsme se jich zbavili, ale pak byly testy už dobré. Pak jsme se začali snažit, ale rok nic. Mně při laparoskopii /z důvodů bolesti v podbřišku/ zjistili sactosalpinx vpravo (jako slepák), nechala jsem si ho odstranit a hned druhý cyklus jsem otěhotněla a nakonec mám tři děti po dvou letech :mavam: . Držím palce, ať se brzo dočkáš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
20.6.18 12:31

Ahoj, zdravím vás tady :mavam:
@MartinaCV moc držím palce na zítra!!!
Jinak ,my byli včera poprvé v Gennetu u Dr.Langerové…musím upřímně říct, že po všech těch skvělých komentářích, jsem čekala trochu jiný přístup…spíše konstruktivní, než tento…nakonec nám nechala nabrat znovu různé věci, máme jít i na konzultaci genetika tady (máme hotovo 1/18) a HP také znovu. A pokud se rozhodneme v červenci k ivf, předá nás Dr.Jarošové, protože bude mít DV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 12:37
@štítovka píše:
Ahoj, zdravím vás tady :mavam:
@MartinaCV moc držím palce na zítra!!!
Jinak ,my byli včera poprvé v Gennetu u Dr.Langerové…musím upřímně říct, že po všech těch skvělých komentářích, jsem čekala trochu jiný přístup…spíše konstruktivní, než tento…nakonec nám nechala nabrat znovu různé věci, máme jít i na konzultaci genetika tady (máme hotovo 1/18) a HP také znovu. A pokud se rozhodneme v červenci k ivf, předá nás Dr.Jarošové, protože bude mít DV.

Ahoj, díky moc :hug: Zítra už je to poslední zkouška a pak zasloužené prázdniny a polovina školy za mnou :D Takže tady pak zase budu online :lol: Jenže je to jedna z těch těžších zkoušek, tak se ještě neví, jak zítra dopadnu :think: Dnes spolužačku vyhodila od zkoušky rozkošným způsobem: " kočičko, já vám to fakt dát nemůžu" :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.06.18 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
20.6.18 12:39

@MartinaCV je vidět, že umí vyhazovat s noblesou :mrgreen: :mrgreen: alespoň ji to tak nebolelo :mrgreen:
stejně ti držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 12:41
@štítovka píše:
@MartinaCV je vidět, že umí vyhazovat s noblesou :mrgreen: :mrgreen: alespoň ji to tak nebolelo :mrgreen:
stejně ti držím palce! :mavam:

Děkuji, snad to případně nějak okecám..pojedu s cílem aspoň nějak to dát a mít semestr z krku. Na jedničky už kašlu od minule, kdy jsem vyfásla první trojku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 12:48

@štítovka Kolik ti je? Já jen kvůli tomu genetikovi, že výsledky trvají dva měsíce a nestihlo by se tedy případně IVF v červenci (kdyby to vypadlo na naděj úhrady PGS/PGD).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
20.6.18 12:54

@MartinaCV my máme genetiku hotovou v lednu, ta se prý nemění, jdeme jen na „krátkou“ konzultaci. Já ti už psala sz, ale vím, že toho máš strašně moc, tak se teď nerozptyluj a uč se!!!! :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 12:59
@štítovka píše:
@MartinaCV my máme genetiku hotovou v lednu, ta se prý nemění, jdeme jen na „krátkou“ konzultaci. Já ti už psala sz, ale vím, že toho máš strašně moc, tak se teď nerozptyluj a uč se!!!! :cert: :mavam:

Aha, tak to jo.. no, probereme to pak vše po zkoušce, až se budu schopna soustředit na jednu věc :) Zatím holky, kdo se chystáte na IVF, baštěte Nosifol a koenzym Q10, oba vycházejí v těch studiích opravdu moc pěkně :hug: Taky se tím dopuju. Dívala jsem se, že koenzym q10 je i zmiňován na netu v různých článcích v souvislosti s IVF a plodností obecně, navíc je pro organismus celkově velmi prospěšný, zejména po 35 roce věku, kdy jeho tvorba v organismu začíná klesat. Věřím, že Nobelovku v souvislosti s omlazením buněk (i těch pohlavních), nedostal jen tak pro nic za nic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
20.6.18 13:17

@MartinaCV Děkujeme za doporučení, přidám k Nosifolu i ten Q10, ať mám v září pěknou kvalitu :D Tobě držím moc palce - tfuj tfuj!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 13:18
@mzk píše:
@MartinaCV Děkujeme za doporučení, přidám k Nosifolu i ten Q10, ať mám v září pěknou kvalitu :D Tobě držím moc palce - tfuj tfuj!! :mavam:
:hug: děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.6.18 16:23

Co koupit?

Ahoj holky. Mám od zaměstnání 500 kč na útratu na vitamíny. Kys.listovou beru už 2 roky, gynex, kontryhel a kotvicnik jsem už zkoušela- bez výsledku. Žádný problém u nás nezjištěný. Co byste si za tuto cenu koupily v lékárně? Díky za rady.

A ještě jeden dotaz. Vždy prokázána ovu kolem 14-16 dc. Dnes jsem ale na wc objevila ten táhly plodný hlen, který mívám cca 2 dny před ovu. Jsem ale 6dc teprve. Myslíte, že by 3 mesice za sebou Ovitrelle nebo teď jak jsem měla utroš ,se mohla o tolik posunout? Nechci se stresovat testy, tento mesic asi ani nedáme iui. Uvidíme, co v pondělí řekne Jarosova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 16:51
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Mám od zaměstnání 500 kč na útratu na vitamíny. Kys.listovou beru už 2 roky, gynex, kontryhel a kotvicnik jsem už zkoušela- bez výsledku. Žádný problém u nás nezjištěný. Co byste si za tuto cenu koupily v lékárně? Díky za rady.A ještě jeden dotaz. Vždy prokázána ovu kolem 14-16 dc. Dnes jsem ale na wc objevila ten táhly plodný hlen, který mívám cca 2 dny před ovu. Jsem ale 6dc teprve. Myslíte, že by 3 mesice za sebou Ovitrelle nebo teď jak jsem měla utroš ,se mohla o tolik posunout? Nechci se stresovat testy, tento mesic asi ani nedáme iui. Uvidíme, co v pondělí řekne Jarosova.

Ty bereš kyselinu listovou samostatně? Pokud jo, nebereš další důležité vitamíny a minerály na podporu početí a na kvalitu vajíček taky nic. Takže za mě Nosifol forte duo active a Koenzym Q10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.6.18 21:02

@MartinaCV ten Nosifol jsou ty sáčky okolo 700 kč? To se bere 1 denně? A jak se bere prosím ten koenzym q10? V tom případě potom už bych nebrala samostatnou listovku ani Bkomplex co beru?

Jo a zítra držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.18 21:16
@Dannylinka píše:
@MartinaCV ten Nosifol jsou ty sáčky okolo 700 kč? To se bere 1 denně? A jak se bere prosím ten koenzym q10? V tom případě potom už bych nebrala samostatnou listovku ani Bkomplex co beru?Jo a zítra držím palečky :palec:

Jmenuje se to Nosifol forte duo active, berou se dva sáčky denně (ráno 1, večer 1). Objednávám z Lékárny Bella za 511,– Kč + 49,– Kč zásilkovna.
Koenzym q 10 se bere minimálně 60 mg/den (ráno 30 a odpoledne 30 - případně večer).
Samostatně listovku ani Bkomplex by jsi nebrala.
Po otěhotnění možno přejít např. na Femibion.
A díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
20.6.18 21:33

@MartinaCV Ahoj Marti, a jake vitamíny bys doporučila pro chlapa? Znovu nás spg tragicky - OAT Gravis. 0 progresivních a 100% morfologie :,( Dr.Langerova mi naznačila, že pokud nepůjdeme do daroványch spermií tak dopadneme stejně jako u prvního ivf. Chlap jde za měsíc na TESE. V to doufáme, že se nějaká potvůrka najde… Nyní chlap bere selzink, l-carnitin, C,B6,b12, tribulus.. a nevím co všechno ale zadne zlepšení :nevim: min.spg byla morfologie alespoň 95% a 10% progresivních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.