Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.23 20:03

Ahoj holky, rada bych sdílela svou zkušenost s Gennet, třeba to někomu pomůže při rozhodování, zda tam jít či ne. Musím říct, že za mě bylo vše perfektní, na odběr i transfer jsem se vždy těšila, personál milý a ochotný. Chodila jsem k Mudr. Černému a ačkoliv jsem raději, když můj gynekolog je žena, nedovedu si představit lepšího doktora. I ty nejhloupejší dotazy zodpoví s respektem k vam. Jednou jsem tam musela podstoupit kontrolu u jiné lékařky a s tou jsem teda moc spokojena nebyla, takže jsem rada, že jinak jsem k ní nechodila. Jinak co se tyče úspěšnosti, to má si každý individuální, podle toho, jak těžký případ je.. u mě je to složitější, ale jinak všem mým známým, kteří v gennetu byli, pomohli 🙂 až budu řešit další IVF, půjdu rada zase tam

• Citovat
  • Upravit
110
4.5.23 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, rada bych sdílela svou zkušenost s Gennet, třeba to někomu pomůže při rozhodování, zda tam jít či ne. Musím říct, že za mě bylo vše perfektní, na odběr i transfer jsem se vždy těšila, personál milý a ochotný. Chodila jsem k Mudr. Černému a ačkoliv jsem raději, když můj gynekolog je žena, nedovedu si představit lepšího doktora. I ty nejhloupejší dotazy zodpoví s respektem k vam. Jednou jsem tam musela podstoupit kontrolu u jiné lékařky a s tou jsem teda moc spokojena nebyla, takže jsem rada, že jinak jsem k ní nechodila. Jinak co se tyče úspěšnosti, to má si každý individuální, podle toho, jak těžký případ je.. u mě je to složitější, ale jinak všem mým známým, kteří v gennetu byli, pomohli 🙂 až budu řešit další IVF, půjdu rada zase tam

ahoj to moc ráda slyším, zrovna jsem k panu doktorovi přestoupila od paní dr Jarosove, ktera odesla, a muzu rict ze je neskutecne milej! fakt na me strasne dobre zapusobil, moc doufam, ze se konecne povede to dotahnout :srdce: mohu se zeptat vam se u nej zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.23 14:48

@Honeyyy
nám se u něj zadařilo hned při prvním IVF, 2. KET. Pan doktor je hrozně milý, měla jsem celou dobu pocit, že to opravdu s námi prožívá a nejsem jen „další kus“, při potvrzení těhotenství byl totálně nadšený. Za nás moc doporučuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.5.23 16:29

@ZuzanaFox Ahojky, tak jak to u tebe vypadá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.5.23 17:14

@Pettulkaa
Ahojky 6tt, koncem května mě čeká první ultrazvuk 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.5.23 13:33

@ZuzanaFox Tak to je super :palec: :srdce:
Já čekám na MS a pak začne stimulace na IVF. Mám nějaké ty injekce teď nevím název, ale už nemám ten clostilbegyt který jsem brala před iui ten tedy teď už nemusí být když jsou ty injekce? Jen abych měla vše doma připravené, děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.5.23 13:36

@Pettulkaa
Já měla před ivf jen injekce 😊tak držím palečky 🙏 dáváte embrya na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.5.23 13:50

@ZuzanaFox Ok, moc děkuji :) Máme tam ten monitoring, a prodlouženou kultivaci, ale vyloženě genetiku myslím že ne, prý když jsme oba v pořádku tak není potřeba…ani nevím kolik se za ní platí…Ten monitoring ani nevím jestli dávají vždy? Něco říkala že je dobré že jsme se pro něj rozhodly ale řekla mi to automaticky, a nikdo se mě před tím neptal :D tak nevím. Ale nechala jsem to už tak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.5.23 14:25

@Pettulkaa
Tak my s manžele jsme na genetice prošli na výbornou, ale kvůli věku nám ji doporučili, takže se nám to o 2 měsíce pak prodloužilo 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.5.23 14:47

@ZuzanaFox aha.....a to trvá tak dlouho? já myslela že to nějak zvládnou během toho monitoringu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.5.23 14:55

@Pettulkaa
Po odběru vajíček se embrya pozoruji do 6 dne ty které vydrží za nás šli 3 jdou na genetiku asi za 14dni byly výsledky genetikou prošlou jen jedno a pak musíš počkat na 2 cykly a pak je transfer 😊 takže odběr vajíček byl v únoru a transfer v dubnu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.23 16:51

@Pettulkaa
mně transferovali hned další cyklus, tzn odběr vajíček, pak jsem vysadila hormony, dostala ms a hned začala přípravu na transfer, mezitím přišly výsledky PGT (genetické testování embryí, u nás po prodloužené kultivaci 5.-6. den odběr na genetiku a všechny hned zamrazili), a hned v tom cyklu byl transfer, takže zdržení žádné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.5.23 22:28

@ZuzanaFox aha takhle to jsem nevěděla…no my genetiku nemáme, říkala že vek je ještě ok taky tak nemusí být ☺️ 🤷🏼‍♀️ @vendyla777 tak to je fajn že to bylo rychlé…
Ještě se zeptám mám se objednat na předoperační vyšetření…ale až dostanu ms, tak s ebinim aby mě pak doktor vzal a vše se stihlo. Když musím čekat až na mě.. :nevim: taky jste to tak měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.23 23:08

@Pettulkaa
Ano, taky jsem to tak měla, zavolala jsem doktorce předem, že budu potřebovat udělat předoperační a ekg, vysvětlila jsem jí situaci, takže pak už věděla, že na to budeme mít pár dní a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.5.23 21:36

@vendyla777 Ok, já to tedy dostala dnes :D tak zítra budu volat, tak snad se to všechno stihne a objedná mě brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.