Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
1.2.24 10:16

@Pettulkaa Tak po Ket bych dala klidový režím, ale před.. jsem se nesetkala se žádnýma omezeníma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.2.24 15:55
@Pettulkaa píše:
Ahojky, mou prosím o radu, jak to vidíte se cvičením den před Ketem? Po ket vím že klidový režim ale jak je to před? :) Díky.

Ahojky, mám stejný názor jako @Sim7 Taky bych ve cvičení před KET neviděla problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.2.24 18:23

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s MUDr. Kadyrovou v Gennetu v Arše? Dostala jsem k ní termín na vstupní konzultaci stran IVF a těch pár názorů, co jsem na ni našla je dost rozporuplných, tak trochu váhám, jestli k ní mám jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20586
1.2.24 19:38

@Nika355-já jsem k ní měla jít, ale na konec jsem byla u MuDr Gabrielové takže nevím, jaká je, ale jak je známo platí to snad u všeho, někomu může někdo dobře sednout, někomu ne, asi je potřeba zkusit, hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.6.24 09:55

Ahoj, ráda bych se Vás prosím zeptala. Jsem poprvé těhotná, spontánně, 34 let, aktuálně v 22 týdnu těhotenství. U Apolináře, kam jsem byla přeřazena z důvodu zvýšeného rizika preeklamsie a i mých chronických onemocnění mi provedly krevní testy, ze kterých mi vyšly špatně IgG a IgG1. Jen dodávám, že normálně v netěhotném stavu jsem mela IgG už 10 let v normě. Z toho dva měsíce před otehotnenim také. Bylo mi řečeno, že je to dáno špatnou komunikací mezi imunitou plodu a mojí imunitou a že bude nutné nasazení imunoglobulínů. do imunoglobulínů se mi nechce, normálně mi nic není a bojím se, co mi to udělá s mojí imunitou, protože plod se vyvíjí prozatím normálně a žádné problémy nemám, i když vím, že mohou nastat později. Můj dotaz zní, je tu někdo, komu je v těhotenství také nasadily a po těhotenství se mu imunita srovnala a už je brat nemusel? Nerada bych tím telo dopovala, aby úplně zlenivelo a pak už nic nedelalo. Děkuji moc za případní Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 17:23

Zkušenosti s klinikou Gennet

Zdravím všechny snažilky. Chtěla jsem se zeptat kdo chodíte do Gennetu na Prahu 1 (palác Archa) ke komu chodíte? Je tam někdo z lékařů opravdu kapacita? Chceme přecházet z ISCARU, kde nejsme spokojení. Děkuji všem 🙂

• Citovat
  • Upravit
41
28.8.24 12:54
@Anonymní píše: Více

My chodíme Gennet 7 Letná, tak za mne A. Langerova, díky ní máme krásného, zdravého chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.9.24 20:33
@Anonymní píše: Více

Ahoj, reakce o měsíc později… Šestinová (vedoucí lékařka, asi teda kapacita), Kadyrová (asi ok), Megrelishvili (fajn doktorka).
 BH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.25 15:21

Dobrý den, chci jen zeptat, máte někdo zkušenosti s doktorkou Hokerovou z Gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.2.25 05:39

Jsem chodila na Gennet 7,a jednou jsem byla u paní doktorky, a na mne teda nepůsobíla moc profesionální, za mne A. Langerova nebo M. Černy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.25 14:44

Ahoj, paní doktorku Hokerovou jsem měla u posledního OPU a už bych ji u OPU nechtěla, pokud bych si mohla vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.25 17:54

Ahoj, a mohu se tu prosím zeptat na paní doktorku Dvorackovou? Chodím k Doktorovi Černému, ale mam v úterý kontrolu 13DC a ma zrovna volno, tak jdu k ni a vubec ji neznam. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
13
15.3.25 19:06

Ahojky, mohu se optat na paní doktorku Hrochovou? Gennet archa? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.3.25 19:44

Naprosto souhlasím s Anička F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.25 16:03

Screening Praha 7

Já tam byla na 2. screeningu u MUDr. Dagmar Smetanové a byla jsem hodně zklamaná.

Měl to být podrobný screening, ale trval asi 10 minut, což bylo o 5 víc, než trvá běžný UTZ u mého OG. Ostatní centra dělají podrobný morfologický screening cca 30 minut.

Paní doktorka navíc působila značně otráveně. Šlo vidět, že už je nejspíš vyhořelá. Navíc nebudila příliš dojem lékaře, který by měl chuť odpovídat na dotazy pacienta.

Na třetí screening jsem šla jinam a do Gennetu už víckrát určitě nepůjdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.