Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
23.5.16 10:18
@MartinaCV píše:
Můj dotaz byl myšlen v duchu, že ta čekačka má svůj důvod, nikoliv zda tam je či není. Čekačka je, zřejmě má to centrum výsledky a nabízí víc (což lze dovodit už ze smluv s jednotlivými pojišťovnami).

No vidíš, to mě nenapadlo, že to může být myšleno takhle, promiň. Jsem tam celkem natesena, všichni si ho moc vychvaluji. Třeba konečně přijdou na to proč nám to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.5.16 10:21
@alenka10 píše:
No vidíš, to mě nenapadlo, že to může být myšleno takhle, promiň. Jsem tam celkem natesena, všichni si ho moc vychvaluji. Třeba konečně přijdou na to proč nám to nejde

Informuj, držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.5.16 10:35

@MartinaCV

Víš, já vůbec nevim jak to tam chodí. Nikdy jsem si nemyslela, že toto budu muset řešit. Jsem také zvědavá jestli to klapne. Ráda bych aby někdo přišel na to proč to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.5.16 10:51
@LucGa píše:
Víš, já vůbec nevim jak to tam chodí. Nikdy jsem si nemyslela, že toto budu muset řešit. Jsem také zvědavá jestli to klapne. Ráda bych aby někdo přišel na to proč to nejde.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.5.16 10:58

@MartinaCV

Děkuji :) snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
23.5.16 11:01
@LucGa píše:
Víš, já vůbec nevim jak to tam chodí. Nikdy jsem si nemyslela, že toto budu muset řešit. Jsem také zvědavá jestli to klapne. Ráda bych aby někdo přišel na to proč to nejde.

@LucGa Tohle je hrozně ošemetná věc a podle mě se v mnoha případech nikdy nedozvíš, kde byl zakopaný pes. Já jsem též v pořádku. Vyšetření imuna u Malíčkové OK, Genetika OK, ovulace probíhá, manžel ok jen občas leukocyty ve spermatu - prý není problém. Oba vejcovody, žádné srůsty, žádná endometrióza. O mimi se snažíme od 25 (je mi 30). Dva roky v car. První IVF 6 vajíček, do blastocyst se dostaly 3. ET jednoho nic. KET dvou najednou a nic. Nespočet IUI a nic. Po roce rehabilitací a cvičení Mojžíšový pokus o nativ. Uteklo to před OPU. Hned znovu minimálka. V polovině stopnuta stimulace pro nereakci a návrh za měsíc na klasické IVF a ještě s kecama od Dr., že to mám za to, když chci minimálku. Zanevření na Pronatal a objednání do Gennetu. Ale nedalo mi to a za 4 dny jsem se ještě objednala na UTZ a dorostl bez hormonů krásný folikul, vydržel do punkce, oplodnil se a pátý den mi zaváděli dokonce hatchující blastocystu. Dnes jsem v 6tt se srdeční akcí. Čím to? Naprosto netuším! Podle mě nikdo nedokáže říct jaká je správná cesta.. jen je to prostě boj na dlouhou trať a důležité je to nevzdávat. Třeba si na chvíli odpočinout a pak bojovat dál. Pátrat třeba i trochu sama a rozhodovat se podle toho co ti nejvíc sedne a čemu věříš. Držím moc palce :hug: Ono je fakt smutné, že Dr. jedou podle zajetých kolejí a moc neřeší individualitu. U mě třeba to, že mám delší cykly a že při té minimálce stačilo prostě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.5.16 11:08
@Božská píše:
@zuza07 Ahoh, taky jsen mela k Malickove zadanku z Gennetu, ale musela jsrm si o ni rict. Automaticky posilaji jinam.
:mavam: tak to já se budu hlásit že chci k Malíčkové děkuji za info ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.5.16 11:10

@Ploutvik

Vím, jen je to moc těžké. Pořád, není problém, dítě už máte. A nic. Všichni kdy už bude sourozenec. Člověk se pořád bojí jak to dopadne. Děkuji moc za podporu a vlastně i za Tvůj termín v Gennetu ;) snad se jednou dočkáme. Neumím odpovídat pod Tvůj příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
23.5.16 11:11

@LucGa Musíš kliknout na tlačítko zmínit nebo citovat podle toho chceš. A nebo přes ten @ ale nesmíš ho dávat do nadpisu příspěvku ;) A nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.5.16 11:18
@Ploutvik píše:
@LucGa Tohle je hrozně ošemetná věc a podle mě se v mnoha případech nikdy nedozvíš, kde byl zakopaný pes. Já jsem též v pořádku. Vyšetření imuna u Malíčkové OK, Genetika OK, ovulace probíhá, manžel ok jen občas leukocyty ve spermatu - prý není problém. Oba vejcovody, žádné srůsty, žádná endometrióza. O mimi se snažíme od 25 (je mi 30). Dva roky v car. První IVF 6 vajíček, do blastocyst se dostaly 3. ET jednoho nic. KET dvou najednou a nic. Nespočet IUI a nic. Po roce rehabilitací a cvičení Mojžíšový pokus o nativ. Uteklo to před OPU. Hned znovu minimálka. V polovině stopnuta stimulace pro nereakci a návrh za měsíc na klasické IVF a ještě s kecama od Dr., že to mám za to, když chci minimálku. Zanevření na Pronatal a objednání do Gennetu. Ale nedalo mi to a za 4 dny jsem se ještě objednala na UTZ a dorostl bez hormonů krásný folikul, vydržel do punkce, oplodnil se a pátý den mi zaváděli dokonce hatchující blastocystu. Dnes jsem v 6tt se srdeční akcí. Čím to? Naprosto netuším! Podle mě nikdo nedokáže říct jaká je správná cesta.. jen je to prostě boj na dlouhou trať a důležité je to nevzdávat. Třeba si na chvíli odpočinout a pak bojovat dál. Pátrat třeba i trochu sama a rozhodovat se podle toho co ti nejvíc sedne a čemu věříš. Držím moc palce :hug: Ono je fakt smutné, že Dr. jedou podle zajetých kolejí a moc neřeší individualitu. U mě třeba to, že mám delší cykly a že při té minimálce stačilo prostě vydržet.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.5.16 11:29

@MartinaCV
Tak mi volali z Gennetu a jdu k MUDr. Rožníčkové. Jaká je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
23.5.16 11:50
@MartinaCV píše:
Informuj, držím pěsti ;)

Jasně, dám vědět zda v pulce června dorazila ms, nebo jsem šťastná jak blecha a vyšlo to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
23.5.16 12:24

@LucGa podla moznosti odpoducam zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.5.16 12:31
@katulka3010 píše:
@LucGa podla moznosti odpoducam zmenit.

Jdu k ní na první konzultaci, tak nevím co čekat. Ale takovéto názory jsem tady četla. Není problém přejít k někomu jinému? Nemají ostatní plno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
23.5.16 12:32

@MartinaCV V tomhle s tebou naprosto souhlasím. My si tu minimálku celou hradili a bylo to cca 25tis. Přesně tolik jsme dopláceli na hrazený cyklus IVF pojišťovnou plus samozřejmě to co hradí pojišťovna. Jsou to zloduši..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.