Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Četla jsem o tom, zkoušela jsem to a nepovedlo se otěhotnět. také jsem takhle tlačila na pilu. Pak jsme se cíleně nesnažili, prostě jsme si jen užívali nechráněný sex a najednou jsem byla těhotná, ani jsem nevěděla jak (jednalo se o první těhotenství)
Já bych to nechala být a aspoň tři měsíce se „snažila“ otěhotnět jen tak bez sledování.
@lokynka asi máš pravdu, zkusila jsem to jen jestli to opravdu funguje, kamarádka jinak ovulaci ani nezjišťovala a otěhotněla druhý měsíc snažení ![]()
Ahoj holky. Rozhodli jsme se, že se pokusíme o miminko, takže jsem před 14 dny vysadila HA. Dnes jsem 10 DC a tento proužek se mi zbarvil do hráškově zelené, zároven jsem jeden proužek namočila do moči, abych si při případným zbarvení byla jistá, že cukr nemám zvýšený celkově a čtvereček zůstal čistě žlutý. Znamená to, že ovulace už proběhla nebo že teprve třeba dnes nebo zítra bude? BT jsem chtěla začít měřit od zítřka (teprve dnes jsem si koupila teploměr zvlášt na tohle). Je to náš první měsíc snažení, proto se radši ptám vás zkušenějších. Děkuju vám předem za odpovědi