Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo? jste spokojeni? jaké má pokrytí internet? Přemýšlím, že si pořídím jen data na internet… ![]()
@3HE píše:
Máte někdo? jste spokojeni? jaké má pokrytí internet? Přemýšlím, že si pořídím jen data na internet…
mám a jsem spokojen. používám taky hlavně na data. ale jako všude jsou ty data drahá. pokrytí jako t-mobile. výhoda je, že tarif lze měnit, dle potřeby a je to bez smlouvy.
nicméně již přemýšlím o změně. u O2 a t-mobile se vyrojily tarify na data 10 GB za 500 Kč (u O2 lze i 4 GB za 350 Kč). volání mají shodně za 3,50 a sms za 1,50 Kč.
@Pidlák Povidlový T.mobike za 500 má 10GB, ale jen 100minut volání a 100sms. Já nepotřebuji řešit volání, mám služební tel. Jde mi o data. Stačí mi cca 4gb. Ale musím mít dobře pokrytí, ať se můžu připojit např.i u babičky na vsi.
@3HE píše:
Máte někdo? jste spokojeni? jaké má pokrytí internet? Přemýšlím, že si pořídím jen data na internet…
@Pidlák Povidlový píše:
mám a jsem spokojen. používám taky hlavně na data. ale jako všude jsou ty data drahá. pokrytí jako t-mobile. výhoda je, že tarif lze měnit, dle potřeby a je to bez smlouvy.nicméně již přemýšlím o změně. u O2 a t-mobile se vyrojily tarify na data 10 GB za 500 Kč (u O2 lze i 4 GB za 350 Kč). volání mají shodně za 3,50 a sms za 1,50 Kč.
Příspěvek upraven 09.07.18 v 15:50
@3HE píše:
@Pidlák Povidlový T.mobike za 500 má 10GB, ale jen 100minut volání a 100sms. Já nepotřebuji řešit volání, mám služební tel. Jde mi o data. Stačí mi cca 4gb. Ale musím mít dobře pokrytí, ať se můžu připojit např.i u babičky na vsi.
tam žádný volný minuty a sms v rámci tarifu nejsou. to nevím, kde jste to vzala. ten tarif se u t-mobile dokonce jmenuje „Datař“. vždyť to tam i píšu, že volání je za 3,50 Kč, tzn. že za to platíte jen, když se rozhodnete volat.
go-mobil má něco podobného. 3GB za 360 Kč s možností volat a psát za 2,50 Kč.
se signálem neporadím. zjistěte si, jak který operátor má signál tam, kde potřebujete a podle toho se rozhodněte.
edit: číslo si lze, již dlouho, ponechat vlastní.
@TopSecret píše: Příspěvek upraven 09.07.18 v 15:50
Hmmmmm,tak nic