Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, mám na vás prosbu.
Nevíte někdo kde by se dala stáhnout celá série Disneyovek Gumídci méďové? Na ulozto.cz jsou po jednom díle, ale já bych to chtěla stáhnout celé najednou.
Samozřejmě dabované v češtině…děkuji.
Holky nevím jestli jdou stáhnou, ale malej na ně kouká na http://www.rexo.cz/pohadky
Zkuste torrent. Tam jsou, já je taky stahovala. http://tracker.cztorrent.net/torrents
Torrenty moc nedoporučuju…často bývá trojský kůň ve vnitř souboru…já celé stáhla na uložtu…jinde jsem nenašla, a jako že jsem pátrala fakt hooodně ![]()
Já stahuju jedině s těch torrentů, a úplně vpohodě… je tam spousta lidí, myslím si že žádný vir nehrozí. Mám 15 dílů, možná by to šlo poslat skypem?
@Cmochy píše:
@Katschuska
Takže myslíš fakt díl po dílu, jo?
JJ. Já stahovala díl po dílu…ale šlo to celkem rychle, protože velikost těch dílů je malá… ![]()
Na Ulozto gumídci jsou i komplet (nevím kolik jich je, tady je 64 dílů). Po zadání výrazu „gumídci“ na Ulozto.cz vám vyskočí odkazy, hned třetí je Gumidci 01-64.rar. Je velký asi 3.5 GB, heslo netřeba. Je to z televize, kvalita nic moc, ale lepší jak nic. ![]()
Ohledně torrentů, stažením žádný virus nechytíte, pouze až spustíte nakažený soubor (spustitelný - většinou EXE). Spuštěním AVI, MP3 a podobných virus chytit nemůžete.
Není to vždy pravdou…někdy jsou soubory na torrentech i zabalené v. rar popřípadě v. zip v těchto případech mám bohužel negativní zkušenost a jeden. avi byl také nakažený…v dnešní době je možné vše…ale je to případ od případu, není to vždy pravidlem…Snažím se torrentům vyhýbat pokud to jde najít jinde..ale to je jen moje zkušenost a nikomu ji nenutím…pokud někomu vyhovuje stahování z torrentů je to jeho věc… ![]()
@gumídci píše:
Na Ulozto gumídci jsou i komplet (nevím kolik jich je, tady je 64 dílů). Po zadání výrazu „gumídci“ na Ulozto.cz vám vyskočí odkazy, hned třetí je Gumidci 01-64.rar. Je velký asi 3.5 GB, heslo netřeba. Je to z televize, kvalita nic moc, ale lepší jak nic.Ohledně torrentů, stažením žádný virus nechytíte, pouze až spustíte nakažený soubor (spustitelný - většinou EXE). Spuštěním AVI, MP3 a podobných virus chytit nemůžete.
Díííky óóó Aláhu, již stahuji
![]()