Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
Chci zkusit založit tuhle diskusi, jestli koukáte a jak se vám tenhle ročník jeví?
![]()
Cauky, tak tuhle diskuzi bych tady necekala, ale je to fajn.
Ja na to teda koukam, jen obcas a tento rok tam jsou opravdu talenti.
@Alexandrita píše:
Cauky, tak tuhle diskuzi bych tady necekala, ale je to fajn.Ja na to teda koukam, jen obcas a tento rok tam jsou opravdu talenti.
mě se to zdá šíleně nudný a z nikoho teda husí kůži nemám
.. Ale jelikož v televizi nic stejně není tak na to koukám ![]()
Je fakt, že je to furt dokola, ale mám tady to teda daleko radši, než abych koukala na nějaký kriminálky apod. Z toho je mi pak spíše zle.
No líbí se mi tam ten kluk, myslím, že se jmenuje Šafařík, ten je fajn
docela mě zajímá, kdo to vyhraje. Favorizovaná je asi ta Stýblová, ale myslím si, že ještě budeme asi překvapení… ![]()
@Burj Chalifa přesně tak.. já si vůbec nepamatuju ty předešlý superstar.. Jen Langerovou a Horváta, pak mám už okno
… No a jinak ta Stýblová mě taky nějak neoslnila. Mě příde že ty holky zpívají stejně ![]()
Hm, to je sice fakt, ale já nezakládala tuhle diskusi, aby to sem lidi chodili hanit, nikoho sem nenutím, aby sem chodil…
![]()
@elizabeta92 píše:
@Burj Chalifa přesně tak.. já si vůbec nepamatuju ty předešlý superstar.. Jen Langerovou a Horváta, pak mám už okno… No a jinak ta Stýblová mě taky nějak neoslnila. Mě příde že ty holky zpívají stejně
Horváth - šikovný, slušný a talentovaný kluk, ale dnes je to okresní přebor. A tak dopadnou až na výjimky všichni. Ten loňský vítěz - ani jméno si už nevybavím - Lukáš?-kde je mu konec…
Elizabeta92: Tak ja taky, kdyz uz na to koukam, tak jen proto, ze nic lepsiho nedavaj.
Ale par lepsich se tam najde, ikdyz jsem videla i lepsi ![]()
@Alik.htm píše:
Hm, to je sice fakt, ale já nezakládala tuhle diskusi, aby to sem lidi chodili hanit, nikoho sem nenutím, aby sem chodil…![]()
![]()
Jo, promin. Už to nebudu hanit. Jen si se ptala kdo na to kouká, tak sem se ozvala
Třeba tam ještě někdo překvapí
První superstar byla bomba..byla jsem tehdy puberťačka a žrala toho Juliana a Sámera Issu, když ho vyhodili, obrečela jsem to
ale teď jak jsem starší už mě to moc nebere, samí zajíčci tam ![]()
Jo, jo, castingy byly dobrý, hlavně Habera perlí, toho máme fakt rádi. Když Farna tam někomu říkala, že to pokakal, tak on na to, že to normálně pos-al
, někdy jsou tam fakt dobrý hlášky. Za chvíli zase začnou ukazovat tu hvězdnou pěchotu, to bude zase nářez
to sei zase pobavíme :mrgeen: ![]()