SuperStar 2013

1132
23.3.13 19:05

SuperStar 2013

Zdravím :-)

Chci zkusit založit tuhle diskusi, jestli koukáte a jak se vám tenhle ročník jeví? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
23.3.13 19:10

Desnej.uz nekouksm :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188

Cauky, tak tuhle diskuzi bych tady necekala, ale je to fajn. :) Ja na to teda koukam, jen obcas a tento rok tam jsou opravdu talenti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92

Sleduji to, ale nikdo se mi nějak extra nelíbí..

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
23.3.13 19:11
@Alexandrita píše:
Cauky, tak tuhle diskuzi bych tady necekala, ale je to fajn. :) Ja na to teda koukam, jen obcas a tento rok tam jsou opravdu talenti.

mě se to zdá šíleně nudný a z nikoho teda husí kůži nemám :mrgreen:.. Ale jelikož v televizi nic stejně není tak na to koukám :lol:

• Citovat
  • Upravit
1132
23.3.13 19:12

Je fakt, že je to furt dokola, ale mám tady to teda daleko radši, než abych koukala na nějaký kriminálky apod. Z toho je mi pak spíše zle.

No líbí se mi tam ten kluk, myslím, že se jmenuje Šafařík, ten je fajn :-) docela mě zajímá, kdo to vyhraje. Favorizovaná je asi ta Stýblová, ale myslím si, že ještě budeme asi překvapení… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.3.13 19:13

Za rok po nich neštěkne pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
23.3.13 19:16

@Burj Chalifa přesně tak.. já si vůbec nepamatuju ty předešlý superstar.. Jen Langerovou a Horváta, pak mám už okno :mrgreen:… No a jinak ta Stýblová mě taky nějak neoslnila. Mě příde že ty holky zpívají stejně :lol:

• Citovat
  • Upravit
1132
23.3.13 19:16

Hm, to je sice fakt, ale já nezakládala tuhle diskusi, aby to sem lidi chodili hanit, nikoho sem nenutím, aby sem chodil… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.3.13 19:18
@elizabeta92 píše:
@Burj Chalifa přesně tak.. já si vůbec nepamatuju ty předešlý superstar.. Jen Langerovou a Horváta, pak mám už okno :mrgreen:… No a jinak ta Stýblová mě taky nějak neoslnila. Mě příde že ty holky zpívají stejně :lol:

Horváth - šikovný, slušný a talentovaný kluk, ale dnes je to okresní přebor. A tak dopadnou až na výjimky všichni. Ten loňský vítěz - ani jméno si už nevybavím - Lukáš?-kde je mu konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.3.13 19:19

Elizabeta92: Tak ja taky, kdyz uz na to koukam, tak jen proto, ze nic lepsiho nedavaj. :) Ale par lepsich se tam najde, ikdyz jsem videla i lepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
23.3.13 19:20
@Alik.htm píše:
Hm, to je sice fakt, ale já nezakládala tuhle diskusi, aby to sem lidi chodili hanit, nikoho sem nenutím, aby sem chodil… :lol: :lol: :lol:

Jo, promin. Už to nebudu hanit. Jen si se ptala kdo na to kouká, tak sem se ozvala :P Třeba tam ještě někdo překvapí

• Citovat
  • Upravit
50186
23.3.13 19:20

Občas taky koukám a nejlepší byly ty castingy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
23.3.13 19:23

První superstar byla bomba..byla jsem tehdy puberťačka a žrala toho Juliana a Sámera Issu, když ho vyhodili, obrečela jsem to :D ale teď jak jsem starší už mě to moc nebere, samí zajíčci tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.3.13 19:24

Jo, jo, castingy byly dobrý, hlavně Habera perlí, toho máme fakt rádi. Když Farna tam někomu říkala, že to pokakal, tak on na to, že to normálně pos-al :lol: :lol: :lol:, někdy jsou tam fakt dobrý hlášky. Za chvíli zase začnou ukazovat tu hvězdnou pěchotu, to bude zase nářez :lol: to sei zase pobavíme :mrgeen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí