​Gynex u mě a Selzink + L-karnitin u partnera – zkušenosti?

74
15.4.26 14:21

​Gynex u mě a Selzink + L-karnitin u partnera – zkušenosti?

​Ahoj holky, ​chtěla bych se poradit ohledně doplňků stravy při snažení o miminko. Ráda bych věděla, jestli s touto kombinací máte zkušenosti a jaké byly výsledky (účinky). ​Momentálně je to u nás takto: ​Já: Od 19. 1. beru kyselinu listovou (400). Teď bych k tomu chtěla přidat Gynex, ale nejsem si jistá dávkováním – je lepší začít 1. den cyklu (1DC), nebo je to jedno? Jak jste ho braly vy? ​Partner: Od 19. 1. bral vitamín E, od 16. 2. přešel na Selzink Plus. Teď k tomu chceme přidat ještě Karnitin od Noventisu. ​Máte zkušenost, že tato kombinace (u chlapa Selzink + L-karnitin) reálně pomohla třeba se spermiogramem? A u Gynexu – upravil vám cyklus nebo pomohl k otěhotnění hned první měsíc? ​Budu ráda za každou radu a vaše příběhy! Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1570
15.4.26 15:05

Ahoj, s gynexem opatrne, najed na nej pomaleji a postupne zvysuj davku.
Je to silny bylinkovy koncentrat, neslouzi k podpore otehotneni, ale spis k regulaci nepravidelnych cyklu.
Mne osobne zhorsil PMS (spinila jsem 2 dny pred MS a bolela me prsa na dotek), lezl do penez, nechutnal mi a neotehotnela jsem.
Vymenila jsem ho za myo inositol, femibion 1 a potom pozdeji jeste koenzym q10 s ubiquinolem a vitamin D.
Pokud otehotnis hned na prvni stouch, nebude to gynexem, ale proste tim, ze jste plodni :mrgreen:
Ale lidem, co maji nepravidelne cykly, muze pomoci :)
Jinak brala jsem 3 tydny cyklu od 1DC a potom tyden pauza.
Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.4.26 15:15

@Liskulaska ​„Děkuji moc za tvou zkušenost a rady! Určitě na něj najedu pomalu, právě kvůli tomu, že mám s bylinkami respekt. Kontryhel mi totiž minule způsobil takové bolesti vaječníku, že jsem skončila na pohotovosti, tak se trochu bojím, aby Gynex nebyl podobně agresivní. ​Právě tu regulaci cyklu teď potřebuji nejvíc – po vysazení Sidrety to byl rok chaosu, chvíli nic, pak dlouhé pauzy. Co se týče PMS, mívám to taky všelijaké, tak doufám, že mi to Gynex spíš srovná, než zhorší. Budu si hlídat to dávkování od 1. DC a uvidím. ​Ty vitamíny, co zmiňuješ (Inositol, Femibion), mám v záloze, kdyby Gynex nesedl. Partner k tomu teď bere Selzink a Karnitin, tak snad ta kombinace všeho dohromady konečně zabere. Ještě jednou díky!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
15.4.26 15:31

@Jaja809 tam potom tedy pozor, kontryhel je v gynexu take obsazeny, tak aby ti to neco neprovedlo 8o
Ono ten myo inositol take docela reguluje cyklus, zkratil mi ho prumerne o 2 dny, mela jsem drive ovulaci.
Muzovi doplnky, tam se neorientuji, muj bral celou dobu FertilON a vitamin D, protoze ma nedostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí