Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
deka, čelenka, čapička a náramok na fotnie pre bábatká..
ostatné veci mám tu .. nech vám to tu nezapracem celé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:Aty píše:Dodělala jsem nákrčník tak ho vložím,no žádná sláva, měl být k té čepuli kterou jsem koupila vloni, ale ty barvy moc k sobě neladí tak jsem si říkala, že k tomu udělám ještě tu kuklu
ahoj holky, vkládám ještě nedodělanou kravičku.
Daši ta čepka je víc do šeda a nákrčník domodra, ale není to tak hrozné, navíc nákrčník skoro nebude vidět, schová se pod bundu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monika0001 píše:
babule ja nestíham chodiť na pc… malinká mi poslednú dobu protestuje so spánkom… ani háčkovať nestíham tak ako som stíhala. a to máám toho taaak veeľa… ale tak čo narobím..
čepka je skvělá
a malá je nádherná , krásný kukuč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monika0001 píše:
pre chlapčeka
Monity malé kloboučky se mi strašně moc líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:J-a-n-k-a píše:Daši ta čepka je víc do šeda a nákrčník domodra, ale není to tak hrozné, navíc nákrčník skoro nebude vidět, schová se pod bunduAty píše:Dodělala jsem nákrčník tak ho vložím,no žádná sláva, měl být k té čepuli kterou jsem koupila vloni, ale ty barvy moc k sobě neladí tak jsem si říkala, že k tomu udělám ještě tu kuklu
Nákrčník je šedý, foťák to skreslil.Jenže ty odstíny nejsou stejné na čepce a na nákrčníku
Moniko, opravdu krásné věcičky a malá je krásná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:veveruskaa píše:Nákrčník je šedý, foťák to skreslil.Jenže ty odstíny nejsou stejné na čepce a na nákrčníkuJ-a-n-k-a píše:Daši ta čepka je víc do šeda a nákrčník domodra, ale není to tak hrozné, navíc nákrčník skoro nebude vidět, schová se pod bunduAty píše:Dodělala jsem nákrčník tak ho vložím,no žádná sláva, měl být k té čepuli kterou jsem koupila vloni, ale ty barvy moc k sobě neladí tak jsem si říkala, že k tomu udělám ještě tu kuklu
Moniko, opravdu krásné věcičky a malá je krásná
aha
, takže to bude chtít tu novou čepku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moni, nádhera jako vždy. a máme skoro úplně stejně staré holčičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daši nakrcnik se poved
a aspon mas o práci postaráno,kdyz k nemu musí byt i nova capule
Jinak monika tvorba je nádherná
a mala je krásná ![]()
Aty Milka je boží ![]()
Ja dodelala jednu na zakázku a mám k ni aplikaci kyticky,ale ještě chci zkusit jednou toho motylka. To ale az ve čtvrtek,zítra máme plavani a vecer razime do Detenic
jsem zvědavá jak to mala s babi zvládne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
vaše výtvory jsou naprosto úúúúúúžasnéééééé, fakt krása. Já jsem včera zkoušela zvířátka na kondervajíčko, no nic moc, nějak mi vejce v tom plave. Předělávala jsem to 2×, ale příště to už bude vychytanější ![]()
zítra si jedu vyzvednout objednanou přízi, takže o víkendu zkusím udělat ušanku - třeba budu volat SOS
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám dva medvědy a dva nákrčníky… takže ještě mi chybí jedna medvědí a nákrčník k ní…
to snad dnes kus udělám a zítra bude hotovo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci ahoj
Já koukala na MMB na ty výplně do zvířátek a potřebuju radu
Ty jsi ty medvídky a Kukyho plnila tím vatelínem? Ona je to vlastně taková látka, v pruzích, tak jak to do toho zvířete namuchláš?
Dá se s tím pracovat jako s vatou, nebo prostě to zvířátko vycpeš nějak jakoby látkou? To musí jít blbě, ne?
Díky za odpověď ![]()
Macík74 píše:
já mám dva medvědy a dva nákrčníky… takže ještě mi chybí jedna medvědí a nákrčník k ní…
to snad dnes kus udělám a zítra bude hotovo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terry - já se dívala u nás v galanterce a oni prodávají výplně do polštářů - dutý vlákno, to si myslím, ž je na ty zvířátka ideální..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki, to je něco jako vata s těmi kuličkami, že jo? Nebo se pletu… Něco takového jsem totiž na MMB taky viděla a to vypadalo vhodně
No, jsem zvědavá, co v naší galantérce pořídím, chystám se do místního Prioru a zázraky nečekám
Jinak díky za tip!
poki píše:
Terry - já se dívala u nás v galanterce a oni prodávají výplně do polštářů - dutý vlákno, to si myslím, ž je na ty zvířátka ideální..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terryfox píše:
Poki, to je něco jako vata s těmi kuličkami, že jo? Nebo se pletu… Něco takového jsem totiž na MMB taky viděla a to vypadalo vhodněNo, jsem zvědavá, co v naší galantérce pořídím, chystám se do místního Prioru a zázraky nečekám
![]()
Jinak díky za tip!
poki píše:
ani néé vata, spíš dutý vlákno, ale taková ty polystyrénový kuličky, co mají někteří plyšáci, tam měli taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak já si to tedy vygooglím, ať nejsem za pitomce a vím, vo co gou
![]()
poki píše:Terryfox píše:ani néé vata, spíš dutý vlákno, ale taková ty polystyrénový kuličky, co mají někteří plyšáci, tam měli taky
Poki, to je něco jako vata s těmi kuličkami, že jo? Nebo se pletu… Něco takového jsem totiž na MMB taky viděla a to vypadalo vhodněNo, jsem zvědavá, co v naší galantérce pořídím, chystám se do místního Prioru a zázraky nečekám
![]()
Jinak díky za tip!
poki píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit