Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1759
15.11.11 21:10

deka, čelenka, čapička a náramok na fotnie pre bábatká..
ostatné veci mám tu .. nech vám to tu nezapracem celé :-D

http://www.facebook.com/…469461563017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
15.11.11 21:13
J-a-n-k-a píše:
Aty píše:
ahoj holky, vkládám ještě nedodělanou kravičku.
Dodělala jsem nákrčník tak ho vložím,no žádná sláva, měl být k té čepuli kterou jsem koupila vloni, ale ty barvy moc k sobě neladí tak jsem si říkala, že k tomu udělám ještě tu kuklu

Daši ta čepka je víc do šeda a nákrčník domodra, ale není to tak hrozné, navíc nákrčník skoro nebude vidět, schová se pod bundu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
15.11.11 21:14
Monika0001 píše:
babule ja nestíham chodiť na pc… malinká mi poslednú dobu protestuje so spánkom… ani háčkovať nestíham tak ako som stíhala. a to máám toho taaak veeľa… ale tak čo narobím..

čepka je skvělá :potlesk: a malá je nádherná , krásný kukuč :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
15.11.11 21:16
Monika0001 píše:
pre chlapčeka

Monity malé kloboučky se mi strašně moc líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
15.11.11 21:20
veveruskaa píše:
J-a-n-k-a píše:
Aty píše:
Dodělala jsem nákrčník tak ho vložím,no žádná sláva, měl být k té čepuli kterou jsem koupila vloni, ale ty barvy moc k sobě neladí tak jsem si říkala, že k tomu udělám ještě tu kuklu
Daši ta čepka je víc do šeda a nákrčník domodra, ale není to tak hrozné, navíc nákrčník skoro nebude vidět, schová se pod bundu :wink:

Nákrčník je šedý, foťák to skreslil.Jenže ty odstíny nejsou stejné na čepce a na nákrčníku
Moniko, opravdu krásné věcičky a malá je krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
15.11.11 21:42
J-a-n-k-a píše:
veveruskaa píše:
J-a-n-k-a píše:
Aty píše:
Daši ta čepka je víc do šeda a nákrčník domodra, ale není to tak hrozné, navíc nákrčník skoro nebude vidět, schová se pod bundu :wink:
Nákrčník je šedý, foťák to skreslil.Jenže ty odstíny nejsou stejné na čepce a na nákrčníku
Moniko, opravdu krásné věcičky a malá je krásná

aha :think: , takže to bude chtít tu novou čepku :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.11.11 21:59

moni, nádhera jako vždy. a máme skoro úplně stejně staré holčičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
15.11.11 23:48

Daši nakrcnik se poved ;) a aspon mas o práci postaráno,kdyz k nemu musí byt i nova capule

Jinak monika tvorba je nádherná ;) a mala je krásná ;)

Aty Milka je boží ;)

Ja dodelala jednu na zakázku a mám k ni aplikaci kyticky,ale ještě chci zkusit jednou toho motylka. To ale az ve čtvrtek,zítra máme plavani a vecer razime do Detenic ;) jsem zvědavá jak to mala s babi zvládne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
16.11.11 07:35

Ahoj holky,

vaše výtvory jsou naprosto úúúúúúžasnéééééé, fakt krása. Já jsem včera zkoušela zvířátka na kondervajíčko, no nic moc, nějak mi vejce v tom plave. Předělávala jsem to 2×, ale příště to už bude vychytanější :mrgreen:
zítra si jedu vyzvednout objednanou přízi, takže o víkendu zkusím udělat ušanku - třeba budu volat SOS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 08:48

já mám dva medvědy a dva nákrčníky… takže ještě mi chybí jedna medvědí a nákrčník k ní…
to snad dnes kus udělám a zítra bude hotovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 11:24

Maci ahoj :-) Já koukala na MMB na ty výplně do zvířátek a potřebuju radu :lol: Ty jsi ty medvídky a Kukyho plnila tím vatelínem? Ona je to vlastně taková látka, v pruzích, tak jak to do toho zvířete namuchláš? :think: Dá se s tím pracovat jako s vatou, nebo prostě to zvířátko vycpeš nějak jakoby látkou? To musí jít blbě, ne? :think: Díky za odpověď :wink:

Macík74 píše:
já mám dva medvědy a dva nákrčníky… takže ještě mi chybí jedna medvědí a nákrčník k ní…
to snad dnes kus udělám a zítra bude hotovo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 11:41

Terry - já se dívala u nás v galanterce a oni prodávají výplně do polštářů - dutý vlákno, to si myslím, ž je na ty zvířátka ideální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 11:52

Poki, to je něco jako vata s těmi kuličkami, že jo? Nebo se pletu… Něco takového jsem totiž na MMB taky viděla a to vypadalo vhodně :palec: No, jsem zvědavá, co v naší galantérce pořídím, chystám se do místního Prioru a zázraky nečekám :mrgreen: :mrgreen: Jinak díky za tip!

poki píše:
Terry - já se dívala u nás v galanterce a oni prodávají výplně do polštářů - dutý vlákno, to si myslím, ž je na ty zvířátka ideální..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 11:59
Terryfox píše:
Poki, to je něco jako vata s těmi kuličkami, že jo? Nebo se pletu… Něco takového jsem totiž na MMB taky viděla a to vypadalo vhodně :palec: No, jsem zvědavá, co v naší galantérce pořídím, chystám se do místního Prioru a zázraky nečekám :mrgreen: :mrgreen: Jinak díky za tip!
poki píše:

ani néé vata, spíš dutý vlákno, ale taková ty polystyrénový kuličky, co mají někteří plyšáci, tam měli taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 12:05

No tak já si to tedy vygooglím, ať nejsem za pitomce a vím, vo co gou :mrgreen: :mrgreen:

poki píše:
Terryfox píše:
poki píše:
ani néé vata, spíš dutý vlákno, ale taková ty polystyrénový kuličky, co mají někteří plyšáci, tam měli taky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat