Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tosidelassrandu píše:
Já teda žasnu, kolika lidem tady přijde normální dávat dvouleťákovi mekáč. Vy jste se úplně zbláznili ne? Proč máte pocit, že ty děti jsou popelnice?
Pane bože, už zase
Nikdo tady dennodenně děti nekrmí mekáčem ![]()
@Anonymní píše:
Vylezly jsme obě, obě jsme se zároveň omluvily.
TaK to je bezva, jí taky třeba došlo, že se tě mohla nejdřív zeptat, co s dětma, jestli jim v Meku taky něco koupíte. Já myslím, že tohle není zas tak nic extrémního mezi kámoškama, menší přestřelka ve finiši kvůli blbbině a je jedno jestli je to kvůli Mekáči nebo něčemu jinému.
@Vlasta gh píše:
@Anna766 my už jsme si o tom promluvily, obě jsme to vyhrotily. Jely jsme už nějakou dobu s dvěma dvouletýma dětma. Měly jsme toho už dost. Kupodivu spolu dál kamarádit budeme i na výlet jiný spolu pojedeme ač mi tu bylo sděleno, že se mnou už nikdy nepojede.
To je dobře. ![]()
@ibis píše:
Pane bože, už zaseNikdo tady dennodenně děti nekrmí mekáčem
A jakou roli v tom hraje četnost? Když budu brát drogy jen jednou měsíčně, tak je to ok?
@Anonymní píše:
Ještě já striktní v jídle nejsem malá už s námi ochutnala všechno možné burta měla, pizzu atd. Jenom mě to, že dostala celý vlastně meníčko pro sebe zaskočilo.
Bože můj… tak běžně ji dáváš pizzu, buřty a děláš halo pro nugetku… v čem je buřt lepší? Já toto ve dvou dítěti nedávala a okolí to vědělo a tak nějak respektovalo a kamarádka asi ví že nejsí až tak striktní a chtěla asi prostě překvapit děti v autě happy meelem…
No pro jednou se fakt nic nestane. Kolik by toho to 2 lete dite snedlo? Asi 2 nugety, a hranolky bys nakonec nejspis dojedla ty.
@KKK85 píše:
Bože můj… tak běžně ji dáváš pizzu, buřty a děláš halo pro nugetku… v čem je buřt lepší? Já toto ve dvou dítěti nedávala a okolí to vědělo a tak nějak respektovalo a kamarádka asi ví že nejsí až tak striktní a chtěla asi prostě překvapit děti v autě happy meelem…
Tak jednak se mnou nedomluvila dopředu. Je rozdíl dát ochutnat kousek burtika, kousnout pizzy a dostat celou porci.ja tu napisu ochutnala a je z toho běžně.
Příspěvek upraven 11.03.23 v 12:11
@Alilali píše:
Jak to dopadlo?
Když jsme se potkaly obě jsme řekly najednou promiň. Já jí řekla co mě naštvalo a ona co ji
Zasmaly jsme se tomu.
@Vlasta gh píše:
Když jsme se potkaly obě jsme řekly najednou promiň. Já jí řekla co mě naštvalo a ona co ji
Zasmaly jsme se tomu.
@Anonymní píše:
@KKK85 tak to je zase extrém, já jsem konkrétně dělala na cestu tortilly s kuřecím nevím kde se tu vzalo, že jsem ji chtěla dát mrkev, ale dobře. To se tady vyčetlo mezi řádky, že když nechci dát mekáč dám jen zeleninu
tak jste se tam neměli zastavovat. je prostě normální že dítě jak uvidí takové jídlo tak to bude chtít také. je to něco jiného a vyjímečně proč ne a příště se domluvit, klidně že teda se nebude dělat s domácí stravou a najíte se tam všichni. pokud bylo jídlo co jme nechtěla dát dítěti tak jsme to nejedla před nim, právě tyhle jídla voní už na dálku
![]()
@lamicina píše:![]()
![]()
ale nakládačku jsi tady dostala tedy slušnou, já si nedovedu představit, že bych kvůli tomuhle ukončila kontakt s kamarádkou, jak Ti tu vyhrožovaly.
Jo no taky si rikam to je totiž, je zcela adekvátní reakce a nedetinska. Když jsem se ptala, jestli se někdy pohádaly a jestli to řešily takhle vyhrocene ukončenim čehokoliv tak žádná odpověď. Upřímně jsme se s kamarádkou už chytly několikrát a vždycky až vychladla hlava a emoce vše jsme si vyrikaly podobně jako zakladatelka.
@lamicina píše:![]()
![]()
ale nakládačku jsi tady dostala tedy slušnou, já si nedovedu představit, že bych kvůli tomuhle ukončila kontakt s kamarádkou, jak Ti tu vyhrožovaly.
Moje kamarádka, když se přišla podívat na mou několikaměsíční vnučku, tak jí přinesla čokoládovou tyčinku, úplně přesně to byl banán v čokoládě. Dítěti, které ještě ani pořádně nejedlo příkrmy a bylo na Sunaru.
Tak jsem dítěti z ručiček vzala tu čokoládku a dala jí svému, v té době jedenáctiletému, synovi.
A to přímo před tou kamaradkou. Kamarádíme spolu stále.
Proč se hned rozcházet kvůli blbostem.
@Markéta80 píše:
tak jste se tam neměli zastavovat. je prostě normální že dítě jak uvidí takové jídlo tak to bude chtít také. je to něco jiného a vyjímečně proč ne a příště se domluvit, klidně že teda se nebude dělat s domácí stravou a najíte se tam všichni. pokud bylo jídlo co jme nechtěla dát dítěti tak jsme to nejedla před nim, právě tyhle jídla voní už na dálku![]()
Já jsem napsala jak to bylo v plánu, děti by to jídlo neviděly, psala jsem to tu asi dvacetkrát už to psát nebudu.furt bych se opakovala.