Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj
nevím jestli mám být naštvaná, zklamaná, sypat si popel na hlavu atd
Vo co go? ![]()
Běž do koupelny, umyj se, navoň se a vrhni se na něj, a bude doma klid.
@Anonymní píše:
Ahoj
Já bych se na to vy.rala. ![]()
@terinka4444 píše:
Běž do koupelny, umyj se, navoň se a vrhni se na něj, a bude doma klid.
Streda je az zitra ![]()
@sissi79 píše:
Streda je az zitra
Tak to bude holt „trénink“ na středu… i když úterý je taky dobrý, fakt ![]()
@sissi79 píše:
Streda je az zitra
no dobře, tak ať je ještě tři hodiny napučená, jde se umýt v půl dvanácté a skočí na něj 00:01 no, je to takhle lepší?
Omlouvám se, dítě tady na mě mluví a omylem jsem to poslala
a nejde to editovat
Jde o mou kamarádku, mě, přítele a muže který u mého přítele pracuje, třeba Tomáš. Kamarádka s ním měla chvíli nějaký ´´vztah´´,ale ona ho nechtěla..
Přítel mi řekl, že Tomáš pozval na večeři Petru(ta je ale holka přítelovo bratra, ale zrovna spolu nebyli).Přítel mi řekl, že to nemám nikde říkat..Pak ale taky chtěl Tomáš pozvat na večeři klientku Pavlu..
Kamarádce jsem to řekla o té Pavle a ona to Tomášovi ze srandy řekla, když spolu telefonovali(něco ve smyslu ´´jaká byla večeře s kočenou´´)Jenomže ten to teď řekl mému chlapovi a ten mi hned totálně vytočenej nadal, že proč jsem jí to říkala, že mi nemůže nic říct a že mi jasně řekl, že o té Petře nemám nikomu říkat. Vůbec jsem nevěděla o čem mluví a řekla jsem, že kamarádce zavolám a zeptám se, že si to nepamatuji..
Kamarádka mi řekla o co jde a vzpoměla jsem si..Jenomže ona nemyslela tu Petru, ale Pavlu..Byla jsem na ni naštvaná, že mu to řekla, když ví jakej je..Nenapadlo mě, že Tomášovi zase bude volat a nádá mu..Ten samozřejmě naštvanej volal zase mému příteli..Přítel zaujal pozici, že ať ho dneska nečekám, že domů nepřijede, jsem lhářka, že mi nemůže věřit. A že jsou se mnou jen problémy a pořád něco vyhrocuji, nikdo mě nemá rád atd..Byl vytočenej, že se bude s Tomášem koukat přes prsty atd..
Jsem z toho hotová! Ano, příteli jsme v minulosti už zalhala, ale tady se opravdu zaměnili jména a omluvila jsem se tisíckrát. Takhle vytočenýho jsem ho dlouho neviděla. Prý ze mě má rozporuplné pocity a s lhářkou nemůže být..
Nevím, co si myslet..
Asi je to zmatené, tak se omlouvám. Nevím jak to napsat, protože sama se v tom ztrácím
@terinka4444 píše:
no dobře, tak ať je ještě tři hodiny napučená, jde se umýt v půl dvanácté a skočí na něj 00:01 no, je to takhle lepší?
Urcite
neni nad cerstve probuzenyho nastvanyho chlapa s vidinou kopulace ![]()
@hami1 píše:
@terinka4444 ještě ani nevíme s kým se vlastně pohadala![]()
S tatou bo brachou
![]()
Zakladatelko, tak tohle vášnivé hrátky asi nevyžehlí… ![]()
Tady je dost nanic, že jsi zradila jeho důvěru už dříve… dej tomu čas. Teď to spíš záleží na něm než na tobě…
Příspěvek upraven 18.11.14 v 20:52
@Anonymní píše:
Omlouvám se, dítě tady na mě mluví a omylem jsem to poslalaa nejde to editovat
Jde o mou kamarádku, mě, přítele a muže který u mého přítele pracuje, třeba Tomáš. Kamarádka s ním měla chvíli nějaký ´´vztah´´,ale ona ho nechtěla..
Přítel mi řekl, že Tomáš pozval na večeři Petru(ta je ale holka přítelovo bratra, ale zrovna spolu nebyli).Přítel mi řekl, že to nemám nikde říkat..Pak ale taky chtěl Tomáš pozvat na večeři klientku Pavlu..
Kamarádce jsem to řekla o té Pavle a ona to Tomášovi ze srandy řekla, když spolu telefonovali(něco ve smyslu ´´jaká byla večeře s kočenou´´)Jenomže ten to teď řekl mému chlapovi a ten mi hned totálně vytočenej nadal, že proč jsem jí to říkala, že mi nemůže nic říct a že mi jasně řekl, že o té Petře nemám nikomu říkat. Vůbec jsem nevěděla o čem mluví a řekla jsem, že kamarádce zavolám a zeptám se, že si to nepamatuji..
Kamarádka mi řekla o co jde a vzpoměla jsem si..Jenomže ona nemyslela tu Petru, ale Pavlu..Byla jsem na ni naštvaná, že mu to řekla, když ví jakej je..Nenapadlo mě, že Tomášovi zase bude volat a nádá mu..Ten samozřejmě naštvanej volal zase mému příteli..Přítel zaujal pozici, že ať ho dneska nečekám, že domů nepřijede, jsem lhářka, že mi nemůže věřit. A že jsou se mnou jen problémy a pořád něco vyhrocuji, nikdo mě nemá rád atd..Byl vytočenej, že se bude s Tomášem koukat přes prsty atd..
Jsem z toho hotová! Ano, příteli jsme v minulosti už zalhala, ale tady se opravdu zaměnili jména a omluvila jsem se tisíckrát. Takhle vytočenýho jsem ho dlouho neviděla. Prý ze mě má rozporuplné pocity a s lhářkou nemůže být..Nevím, co si myslet..
Asi je to zmatené, tak se omlouvám. Nevím jak to napsat, protože sama se v tom ztrácím
To je hotová ordinace v růžové zahradě…
Ahoj