Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem už po jednom mimoděložním těhotenství, při kterem mi brali levý vejcovod, poto těhotenství ukončené císařským řezem v 31tt, pred tydnem v pondeli jsme se dozvedeli radostnou zpravu, že cekame dalsi mimco hladina hcg byla 150, dnes jsem byla na kontrolním ultrazvuku, porad neni nic videt a hcg jen 268… Moje doktorka mi nedala nadeji na nic dobreho, ale v nemocnici, zase pan doktor až tak skeptický nebyl… Ve stredu jdu znovu na krev uz nalacno a v pripade toho, že to bude spatne me ceka revize… CO myslíte je moznost, že by to bylo jeste ok? ja ji moc neverim, ale do stredy je to dlouha doba a ja potrebuju alespon malickou kapicku te nadeje… ![]()
@teressai pokud HCG před týdnem bylo 150 tak dneska by mělo být kolem 2500 takže Tvoje hodnota je fakt strašně málo aby to bylo prosperující, kontrola ukáže. U mě v děloze dlouho nebylo nic vidět ale hcg rostlo ukázkově, bud se mimi přestalo vyvíjet nebo hrozí další mimoděložní ![]()
To je presne to, ceho se bojim… A scim uz bohuzel i pocitam, jen me prekvapil pan doktor, kdyz reknl, že uvidime ve stredu, at si zatim nedelam hlavu, že porad muze vsechno byt jinak… Že mám zpoždění jen 4-5dní, tak jestli to na to muze mit vliv… Já nevim…
Do toho mám cystu na levé straně. Bolí to, jako blazen. Opravdu toto „těhotenství“ mi dává zabrat, jak fyzicky, tak psychicky… Je naby to nebylo to mimodel. a mohli jsme dal zkouset mimi, chapu to, takovyhle veci se stavaji, nejsem prvni ani poslední, ale tohle bylo tak hezke, že nám to vyslo hned po svatbe…
@teressai hlavně je blbý to hcg že neroste, nezbývá než čekat
. já poprvé potratila díky lékaři, fakt super po 3 letech snažení
, pak během měsíce 3 revize a 1 laparo ![]()
@teressai píše:
Ahoj, jsem už po jednom mimoděložním těhotenství, při kterem mi brali levý vejcovod, poto těhotenství ukončené císařským řezem v 31tt, pred tydnem v pondeli jsme se dozvedeli radostnou zpravu, že cekame dalsi mimco hladina hcg byla 150, dnes jsem byla na kontrolním ultrazvuku, porad neni nic videt a hcg jen 268… Moje doktorka mi nedala nadeji na nic dobreho, ale v nemocnici, zase pan doktor až tak skeptický nebyl… Ve stredu jdu znovu na krev uz nalacno a v pripade toho, že to bude spatne me ceka revize… CO myslíte je moznost, že by to bylo jeste ok? ja ji moc neverim, ale do stredy je to dlouha doba a ja potrebuju alespon malickou kapicku te nadeje…
Ahojky taky jsme po mimoděložním u mě hcg rostlo strašně málo nejdřív 190a za pár dnů 350 takže mě nejdřív čekala revize dělohy s tím že jsem si myslela, že už to mám zasebou jaký ale bylo moje překvapení když hcg rostlo i po revizi samozřejmě málo ale lezlo nahoru tak týden doma pak tel at okamžitě přijedu, že je to mimoděložně a to podotýkám, že na ultrazvuku na kterej jsem musela chodit každej den nebylo nic vidět takže nakonec jsem skončila na sálu vzali mi pravej vejcovod a já těd jen doufám, že se to nebude opakovat to už by mě asi trefilo, ale tohle prostě nejde ovlivnit no budu nám všem držet palečky ![]()
AHoj, to je mi líto to mimoděložní… Já jsem bez levého vejcovodu a tak jsem se ho moc bala… nicmene u me to vypada porad prazvlastne… V Po hcg 298, ve St hcg 500 a v patek 750, takže porad roste jen pomaleji a zatim nicmoc nebylo videt, ale doktori uz nejsou vylozene tak starsne skeptičtí, jako byli… Tak doufám že treba jeste bude vse ok… Přestala jsem spinit a od patku konecne po 10dnech nevim o te bolesti v pravem podbrisku, zmizela z niceho nic… Tak doufam, že treba opravdu ta nadeje umira posledni, uvidime zitra na kontrole… Ale litam tam obden, už at je neco videt, protoze jestli mi vezmou i ten druhy, tak to bude hrozny… ![]()
@teressai píše:
AHoj, to je mi líto to mimoděložní… Já jsem bez levého vejcovodu a tak jsem se ho moc bala… nicmene u me to vypada porad prazvlastne… V Po hcg 298, ve St hcg 500 a v patek 750, takže porad roste jen pomaleji a zatim nicmoc nebylo videt, ale doktori uz nejsou vylozene tak starsne skeptičtí, jako byli… Tak doufám že treba jeste bude vse ok… Přestala jsem spinit a od patku konecne po 10dnech nevim o te bolesti v pravem podbrisku, zmizela z niceho nic… Tak doufam, že treba opravdu ta nadeje umira posledni, uvidime zitra na kontrole… Ale litam tam obden, už at je neco videt, protoze jestli mi vezmou i ten druhy, tak to bude hrozny…
Třeba to nakonec dopadne dobře budu ti moc držet palečky a myslet na tebe tak se určitě ozvi ![]()
Ahoj, tak dneska na krvi 1400hcg, ale na sonu mimčo nikde…
ve středu kontrola na lacno a s vecma, kdyby tam nic nebylo, tak si me tam nechaji na pozorovani
Já se ty hruzy z mimodelozniho nezbavim
Už jen ta představa poprvé byt nekde bez našeho prcka…
Brrr ![]()
@teressai a kolik jsi dneska
, já měla váček až při hcg přes 4 tis tak pokud hcg poroste tak bych ještě počkala ![]()
@teressai píše:
Ahoj, tak dneska na krvi 1400hcg, ale na sonu mimčo nikde…ve středu kontrola na lacno a s vecma, kdyby tam nic nebylo, tak si me tam nechaji na pozorovani
Já se ty hruzy z mimodelozniho nezbavim
Už jen ta představa poprvé byt nekde bez našeho prcka…
Brrr
Budu moc držet palečky, aby to dopadlo dobře ale hcg už leze pěkně třeba se mimi ukáže vydrž vím, že je to hrozný taky jsem takle čekala
Držím moc palečky ![]()
Já so porad rikam, že treba pri tom mimodeloznim by to hcg takhle rychle nerostlo…
@teressai píše:
Já so porad rikam, že treba pri tom mimodeloznim by to hcg takhle rychle nerostlo…
Mě rostlo hrozně pomalu a takový skoky jako ty těd máš jsem neměla třeba to bude ok vydrž ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.