Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No mně už tři doktoři řekli, že si myslí, že to na 99% nic nebude, že mi prostě jen nějakou záhadou stoupá to hcg, jinak že jsem naprosto v pořádku. že prý by i sliznice vypadala jinak, kdyby to mimoděložní někde bylo.
A že dřív žádné krevní testy nebyly, tak dřív by mi konstatovali samovolný potrat a hotovo, ale teď že jsou kvůli té krvi moc chytří a pak že to zbytečně děsí.
Takže nevim ![]()
@Mitenka33
drzim Ti palce at to mas v pohode..ja ted v UT jdu na gyndu na kontrolu HCG po 10 ti dnech a pro vysledky z histologie, jsem zvedava jak to kleslo…:-) Taky dej pak vedet ![]()
Chtěla jsem to zabalit a teď fakt nevím, co si myslet. 9/3 bylo ET 2 embrya (po tří denní kultivaci jen 4 buněčné), 18/9 jsem dostala MS (pořádně se rozjela
). Dneska jsem byla na testech s tím, že se to potvrdí negativní a ono je tam HCG 8. Připadá mi to po dvanácti dnech hodně málo, oni to do pěti počítají jako neúspěch, a těhotenství pak od patnácti výše. A já jsem se jim strefila někam mezi ![]()
Prosím vás, měly jste to takhle některá? Jak to dopadlo??? Zpátky jdu až v pondělí…
@Algera píše:
Chtěla jsem to zabalit a teď fakt nevím, co si myslet. 9/3 bylo ET 2 embrya (po tří denní kultivaci jen 4 buněčné), 18/9 jsem dostala MS (pořádně se rozjela). Dneska jsem byla na testech s tím, že se to potvrdí negativní a ono je tam HCG 8. Připadá mi to po dvanácti dnech hodně málo, oni to do pěti počítají jako neúspěch, a těhotenství pak od patnácti výše. A já jsem se jim strefila někam mezi
Prosím vás, měly jste to takhle některá? Jak to dopadlo??? Zpátky jdu až v pondělí…
Bohužel
já měla po minulém nevydařeném pokusu 12.tý den HCG 9 a to je neůspěch
je mi to líto. Já měla ted 12.tý den HCG 615
@jjj11 píše:
Bohuželjá měla po minulém nevydařeném pokusu 12.tý den HCG 9 a to je neůspěch
je mi to líto. Já měla ted 12.tý den HCG píše: Více
Taky moc nedoufám, akorát jsem koukala na tabulky a ta tolerance je tam někde mezi 3-426. Tak jsem si říkala, jestli to třeba někomu i s tak názkými hodnotami nevyšlo…když už se to někdo obtěžoval cpát do tabulek. Vona ta embryjka byla už při zavádění jakási zpomalená ![]()
@Algera píše:
Taky moc nedoufám, akorát jsem koukala na tabulky a ta tolerance je tam někde mezi 3-426. Tak jsem si říkala, jestli to třeba někomu i s tak názkými hodnotami nevyšlo…když už se to někdo obtěžoval cpát do tabulek. Vona ta embryjka byla už při zavádění jakási zpomalená
Aha, to je mi líto, tak sna příště, hodně štěstí ![]()
@jjj11 Jestli nějaké přístě bude. Tady v UK je to můj poslední pokus a na plné hrazení prostě nemám a nevypadá to, že bych kdy měla. Tak se těch osmi jednotek budu aspoň do toho pondělka držet ![]()
@Algera je mi to moc lito. takhle to měla kamaradka, ale měla 16 hcg ale než měla jit na dalši kontrolni odběr, tak to normalně dostala
drž se, nikdy neviš třeba se zadaři přirozeně nebo našetřite. držim pěstičky
![]()
Mě se to povedlo až ted, po čtyřech letech snažení, sedmý transfer a prvně hrazené 4.IVF…tolikrát se to vzdávala
Ahojky potrebovala bych poradit. Vcera jsem byla na krevnich testech a vyslo mi hcg 88,61 pozitivni. ale dnes jsem dostala menstruaci.Muzu byt tedy tehotna?
@mondulinek
Zašla bych si hned v pondělí ráno znovu na krev a uvidíš. Podle HCG těhu jsi, držím palce. I v těhu může ze začátku přijít menstruace
@mondulinek píše:
Ok zitra si tam zajdu tak snad to vyjde.. Diky
uvidíš, jestli se to bude zvyšovat, přeji ti at ano
Tak jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenasel ale hcg se mi o trochu zvysilo., zitra nastupuji do nemocnice na pozorovani
@mondulinek píše:
Tak jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenasel ale hcg se mi o trochu zvysilo., zitra nastupuji do nemocnice na pozorovani
Tak držím palce ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.