Nízka hladina HCG - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
24.1.13 10:29

No mně už tři doktoři řekli, že si myslí, že to na 99% nic nebude, že mi prostě jen nějakou záhadou stoupá to hcg, jinak že jsem naprosto v pořádku. že prý by i sliznice vypadala jinak, kdyby to mimoděložní někde bylo.
A že dřív žádné krevní testy nebyly, tak dřív by mi konstatovali samovolný potrat a hotovo, ale teď že jsou kvůli té krvi moc chytří a pak že to zbytečně děsí.
Takže nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 19:15

@Mitenka33

drzim Ti palce at to mas v pohode..ja ted v UT jdu na gyndu na kontrolu HCG po 10 ti dnech a pro vysledky z histologie, jsem zvedava jak to kleslo…:-) Taky dej pak vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.3.13 15:11

Jsem z toho jelen

Chtěla jsem to zabalit a teď fakt nevím, co si myslet. 9/3 bylo ET 2 embrya (po tří denní kultivaci jen 4 buněčné), 18/9 jsem dostala MS (pořádně se rozjela :( ). Dneska jsem byla na testech s tím, že se to potvrdí negativní a ono je tam HCG 8. Připadá mi to po dvanácti dnech hodně málo, oni to do pěti počítají jako neúspěch, a těhotenství pak od patnácti výše. A já jsem se jim strefila někam mezi :nevim:

Prosím vás, měly jste to takhle některá? Jak to dopadlo??? Zpátky jdu až v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
21.3.13 15:15
@Algera píše:
Chtěla jsem to zabalit a teď fakt nevím, co si myslet. 9/3 bylo ET 2 embrya (po tří denní kultivaci jen 4 buněčné), 18/9 jsem dostala MS (pořádně se rozjela :( ). Dneska jsem byla na testech s tím, že se to potvrdí negativní a ono je tam HCG 8. Připadá mi to po dvanácti dnech hodně málo, oni to do pěti počítají jako neúspěch, a těhotenství pak od patnácti výše. A já jsem se jim strefila někam mezi :nevim:Prosím vás, měly jste to takhle některá? Jak to dopadlo??? Zpátky jdu až v pondělí…

Bohužel :( já měla po minulém nevydařeném pokusu 12.tý den HCG 9 a to je neůspěch :,( je mi to líto. Já měla ted 12.tý den HCG 615

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.3.13 15:32
@jjj11 píše:
Bohužel :( já měla po minulém nevydařeném pokusu 12.tý den HCG 9 a to je neůspěch :,( je mi to líto. Já měla ted 12.tý den HCG píše: Více

Taky moc nedoufám, akorát jsem koukala na tabulky a ta tolerance je tam někde mezi 3-426. Tak jsem si říkala, jestli to třeba někomu i s tak názkými hodnotami nevyšlo…když už se to někdo obtěžoval cpát do tabulek. Vona ta embryjka byla už při zavádění jakási zpomalená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
21.3.13 15:35
@Algera píše:
Taky moc nedoufám, akorát jsem koukala na tabulky a ta tolerance je tam někde mezi 3-426. Tak jsem si říkala, jestli to třeba někomu i s tak názkými hodnotami nevyšlo…když už se to někdo obtěžoval cpát do tabulek. Vona ta embryjka byla už při zavádění jakási zpomalená :-(

Aha, to je mi líto, tak sna příště, hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.3.13 16:09

@jjj11 Jestli nějaké přístě bude. Tady v UK je to můj poslední pokus a na plné hrazení prostě nemám a nevypadá to, že bych kdy měla. Tak se těch osmi jednotek budu aspoň do toho pondělka držet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6539
21.3.13 17:32

@Algera je mi to moc lito. takhle to měla kamaradka, ale měla 16 hcg ale než měla jit na dalši kontrolni odběr, tak to normalně dostala :,( drž se, nikdy neviš třeba se zadaři přirozeně nebo našetřite. držim pěstičky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
22.3.13 09:50

Mě se to povedlo až ted, po čtyřech letech snažení, sedmý transfer a prvně hrazené 4.IVF…tolikrát se to vzdávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.13 10:48

Ahojky potrebovala bych poradit. Vcera jsem byla na krevnich testech a vyslo mi hcg 88,61 pozitivni. ale dnes jsem dostala menstruaci.Muzu byt tedy tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.11.13 22:29

@mondulinek
Zašla bych si hned v pondělí ráno znovu na krev a uvidíš. Podle HCG těhu jsi, držím palce. I v těhu může ze začátku přijít menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.13 17:00

Ok zitra si tam zajdu tak snad to vyjde.. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
1.12.13 17:06
@mondulinek píše:
Ok zitra si tam zajdu tak snad to vyjde.. Diky

uvidíš, jestli se to bude zvyšovat, přeji ti at ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.13 16:40

Tak jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenasel ale hcg se mi o trochu zvysilo., zitra nastupuji do nemocnice na pozorovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
2.12.13 16:47
@mondulinek píše:
Tak jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenasel ale hcg se mi o trochu zvysilo., zitra nastupuji do nemocnice na pozorovani

Tak držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty