Nízka hladina HCG - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
8.4.10 09:50

No vidíš, hcg krásně vyrostlo ( teda vlastně nevím, kdy přesně jsi měla ten první odběr, ale ten nárůst je stejně strašně moc individuální). Hlavně, že hcg roste. Teď už jen přeju pevný nervy při čekání na další uz, sama jsem byla na začátku děsně nervózní, takže vím, že se to zdá šílená doba, ale máš to ani ne týden :-)
Myslím, že já jsem měla váček v 5tt (od mestruace) jen 4,5mm, už byl vidět a dr. byl spokojený.
Tak držím pěstičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
8.4.10 16:05

první odběr byl minulý týden v úterý - já stále věřím , že vše bude v pořádku - a v pondělí tam něco zjistí - prý pokud ne , tak mi udělají hned laparoskopii. což se mě zdá strašně brzo , když mě nic nebolí -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.3.11 19:22

ahoj maminky,potřebovala bych poradit. 17.03. jsem byla na IVF, zaváděli mi 2 vajíčka. V neděli jsem začla menstruovat. Prý se ale mohlo stát, že se jedno vajíčko pustilo a druhé zůstane. Dnes jsem byla na krevních testech a hodnota je jen 47,4. je možné, že hodnota ještě poroste nebo už bude jen klesat? sestřička mi řekla, at přijdu příští týden ještě jednou na krev a že budeme doufat aby tam byla nula. Ale já nulu nechci!!!! chci aby to rostlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.3.11 19:25

ahoj maminky,potřebovala bych poradit. 17.03. jsem byla na IVF, zaváděli mi 2 vajíčka. V neděli jsem začla menstruovat. Prý se ale mohlo stát, že se jedno vajíčko pustilo a druhé zůstane. Dnes jsem byla na krevních testech a hodnota je jen 47,4. je možné, že hodnota ještě poroste nebo už bude jen klesat? sestřička mi řekla, at přijdu příští týden ještě jednou na krev a že budeme doufat aby tam byla nula. Ale já nulu nechci!!!! chci aby to rostlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
31.3.11 20:26

Prý 0 není nikdy, to jen tak mimochodem, i 4 jsou v netěhotenském stavu OK :-)

Jinak nechci nikoho strašit, ale ani když hCG roste, tak ještě není vyhráno… mě rostlo moc rychle a skončilo to špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
31.3.11 20:40

kajdulko, neboj může růst a nemusí…záleží na tom, jak velký bojovníček to mrně je.
Já měla prní HCG 37,5 a teď jsem 15+5tt ;o)))
Takže nepřestávěj věřit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.4.11 20:33

ywetko, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost :dance: je mi pořád špatně od žaludku, tak si říkám,že určitě mrňousek roste :-) .-) zítra zkusím testík a uvidím.. třeba bude druhá čárka tučná :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 17:47

Zdravím maminky. Potřebovala bych od Vás menší radu. Už tři týdny mi ukazují těhotenské testy pozitivní výsledky. Dnes jsem navštívila svou paní Dr. Ta, ale na ultrazvuku nic neviděla. Špatné je, že už asi 5 dní mám hodně slabou mentruaci. Odebrala mi teda krev s tím, že zítra si mám zavolat, jestli mám v krvi stále hcg. Když jsme, ale přijela domů, tak mi to nedala a udělala jsme si další těhotenský test, který mi opět vyšel pozitivní… Nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost??? Moje Dr. mi toho totiž moc neřekla, jen, že musím počkat, jak vyjde krevní test. Nevím, co si mám o tom myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
21.3.12 18:33

a nemůže to být mimoděložní? U toho se taky může špinit a na utz nic, ale nechci tě teda strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
21.3.12 19:42

Nic jineho nez vyckat na hladinu hcg ti asi nezbyde.. Kdyz bude vic jak 50,tak budem gratulovat… Drzim pesticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
28.3.12 20:42

Dobrý den chtěla bych se zeptat včera mi doktor vyměřil hladinu hcg pod 1.2uML/ml je možné že bych mohla být těhotná,přítel do mě ejakuloval v plodných i ostatních dnech :) děkuji s pozdravem :) ;)

• Citovat
  • Upravit
1
31.7.12 11:44

HCG

Ahoj dámy, já jsem po druhé těhotná a teď mě paní doktorka posíla na vyšetření, kvůli vyššímu HCG.Mam strach a hlavně tomu nerozumim, jestli je to špatně nebo se to stává. Teď jsem ve 20týdnu. Když jsem čekala Matýska, tak mě na takovýhle vyšetření neposílala. Nemá stim někdo zkušenosti?
Děkuji za odpovědi :*
Přeju všem těhulkám, ať jim vše dobře dopadne :lol: :mavam:
Mějte se moc krásně a opatrujte se
papapapapa
 Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
31.7.12 11:49
@Sussa píše:
Ahoj dámy, já jsem po druhé těhotná a teď mě paní doktorka posíla na vyšetření, kvůli vyššímu HCG.Mam strach a hlavně tomu nerozumim, jestli je to špatně nebo se to stává. Teď jsem ve 20týdnu. Když jsem čekala Matýska, tak mě na takovýhle vyšetření neposílala. Nemá stim někdo zkušenosti?
Děkuji za odpovědi :*
Přeju všem těhulkám, ať jim vše dobře dopadne :lol: :mavam:
Mějte se moc krásně a opatrujte se
papapapapa
Zuzana

proc oni ti oebarili krev na HCG v takovem terminu 8o
ja jsem nic podobneho nemela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59486
31.7.12 12:02

@Sussa to bude asi z trippl testu ne :think:. chce to podrobný utz ale triipl často vychází falešně, co screening v 1trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
4.8.12 18:24

Vysoké HCG v 6.tt!!?

Ahoj holky, mám dotaz. Jsem max. ukončený 6.tt. Vzhledem, že cyklus mám velmi nepravidelný, tak nemůžu t. g. určit podle poslední MS, ta totiž byla v dubnu :oops: Před 3 týdny jsem si dělala TT, byl negativní, po 14 dnech jsem ho zopakovala a vyjeli dálnice jako hrom. Dle mě ovulka byla právě 14 dní před pozitivním testováním (cca 11.7.), páč mě dost bolel vaječník. Jsem zdr. sestra tak jsem si vzala v práci hladinu HCG a celkem mě šokovala výše HCG… 8o ve sředu byla 48.630, dnes již 82.400…HCG roste ukázkově na UZV jsem před 3 dny měla diagnostikováno těhotenství cca 5.tt, byl vidět jeden amniový vak se žl. váčkme (teď je měření prý nepřesné), ale to HCG mě nějak nesedí :roll: :?
Nemáte některá podobnou zkušenost? Doma máme již dvě děti, ale takhle vysoké HCG jsem v počátku nikdy neměla…

Děkuji, Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty