Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@teressai píše:
AHoj, to je mi líto to mimoděložní… Já jsem bez levého vejcovodu a tak jsem se ho moc bala… nicmene u me to vypada porad prazvlastne… V Po hcg 298, ve St hcg 500 a v patek 750, takže porad roste jen pomaleji a zatim nicmoc nebylo videt, ale doktori uz nejsou vylozene tak starsne skeptičtí, jako byli… Tak doufám že treba jeste bude vse ok… Přestala jsem spinit a od patku konecne po 10dnech nevim o te bolesti v pravem podbrisku, zmizela z niceho nic… Tak doufam, že treba opravdu ta nadeje umira posledni, uvidime zitra na kontrole… Ale litam tam obden, už at je neco videt, protoze jestli mi vezmou i ten druhy, tak to bude hrozny…
ahoj, tak jak to dopadlo? ![]()
já měla při mimoděložním — pá 1090hcg, ne 1487hcg, pondělí 1465hcg - ten den revize, v děloze nic nebylo vidět a krvácela jsem, v úterý kontrolní odběr 1300hcg, ve středu 1660hcg - laparka, mimoděložní, pravý vejcovod ![]()
@annagabriela píše:
ahoj, tak jak to dopadlo?
já měla při mimoděložním — pá 1090hcg, ne 1487hcg, pondělí 1465hcg - ten den revize, v děloze nic nebylo vidět a krvácela jsem, v úterý kontrolní odběr 1300hcg, ve středu 1660hcg - laparka, mimoděložní, pravý vejcovod
Taky čekám doufám, že je všechno v pořádku
Ty jo ty si měla docela vysoký hcg já to měla okolo 500 no ale taky jsem byla chvilinku no hlavně že to máme za sebou radči nevzpomínat
@lucík 1 píše:
Taky čekám doufám, že je všechno v pořádkuTy jo ty si měla docela vysoký hcg já to měla okolo 500 no ale taky jsem byla chvilinku no hlavně že to máme za sebou radči nevzpomínat
no v 7týdnu ![]()
jj, radši nevzpomínat ![]()
Ahoj, je to špatné…
Ve čtvrtek mi vzali i pravý vejcovod, tak se začnu pomalu zajímat o umělé oplodnění…
Nedá se nic dělat, ještě jsem se s tim uplne nesrovnala, ale nastesti vdnesti dobe jsou i jine moznosti…
Porad si jen rikam, jak jsem rada, že se nám Náš Toníček, povedl přirozenou cestou!!!
@teressai píše:
Ahoj, je to špatné…
Ve čtvrtek mi vzali i pravý vejcovod, tak se začnu pomalu zajímat o umělé oplodnění…Nedá se nic dělat, ještě jsem se s tim uplne nesrovnala, ale nastesti vdnesti dobe jsou i jine moznosti…
Porad si jen rikam, jak jsem rada, že se nám Náš Toníček, povedl přirozenou cestou!!!
Bylo to mimodelozni… v 6tt… Ale je to i varovaní pro všechny maminy, protože neni podminkou, aby Vás neco bolelo, nebo vam bylo spatne… Ani s hormonem se neda moc pocitat…
Citila jsem se skvele, Nic mi nebylo a hormon lezl nahoru… Sice o neco pomaleji, ale i tak to mohlo pry byt normalne, do posledni chvile ho hledali v deloze…
Az potom dr. jen tak najukla k pravemu vejcovodu a bylo to tam videt, tak nebylo na co cekat… ![]()
@teressai píše:
Bylo to mimodelozni… v 6tt… Ale je to i varovaní pro všechny maminy, protože neni podminkou, aby Vás neco bolelo, nebo vam bylo spatne… Ani s hormonem se neda moc pocitat…
Citila jsem se skvele, Nic mi nebylo a hormon lezl nahoru… Sice o neco pomaleji, ale i tak to mohlo pry byt normalne, do posledni chvile ho hledali v deloze…
Az potom dr. jen tak najukla k pravemu vejcovodu a bylo to tam videt, tak nebylo na co cekat…
Ano mě taky nic nebolelo a byla jsem mimoděložně jen jsem začala trochu víc krvácet, ale bolesti žádný. Ach jo já myslela, že ti to dopadne dobře je mi to moc líto ![]()
@lucík 1 píše:
Ano mě taky nic nebolelo a byla jsem mimoděložně jen jsem začala trochu víc krvácet, ale bolesti žádný. Ach jo já myslela, že ti to dopadne dobře je mi to moc líto
jj, taky jsem se cítila fajn
taky jsem krvácela
@annagabriela píše:
jj, taky jsem se cítila fajn
taky jsem krvácela
A o to je horší, že to chudinku čekalo zase
Tolik jsem ji držela palečky, aby to dopadlo dobře ach jo
A právě toho se nejvíc bojím, že se to může opakovat a jak vidíme tak může
![]()
Prave, že je to hrozne pravdepodobný, že se to muze opakovat, porad jsem si myslela, že me se to stat nemuze…
A ejhle, ale mam bezvadnýho manžílka, ktreý me dokaze podrzet a po novem roce šupajdime zkusit umely… ![]()
@teressai píše:
Prave, že je to hrozne pravdepodobný, že se to muze opakovat, porad jsem si myslela, že me se to stat nemuze…A ejhle, ale mam bezvadnýho manžílka, ktreý me dokaze podrzet a po novem roce šupajdime zkusit umely…
Tak to je super že máš takovou oporu, hlavně se drž a určitě se ozvi jak se máš ![]()
@teressai Ahojky jak se ti vede? vím blbá otázka ale zajímalo by mě to. Doufám, že jsi v pořádku a zvládáte to drž se a ozvi se ahoj ![]()
Ahoj
Dobrý, rekonvalescence lepsi nez pri prvnim mimodeloznim… To bricho samotny, me skoro neboli, spis me trapi to jak jsem bolava cela… Po tom jejich „prifouknuti“ Strasne mi to tlaci na zebra a až do ramen, ale kazdym dnem je to lepsi a lepsi… V hlave jsem si to srovnala taky celkem rychle, hlavne me na to prcek nenecha moc myslet… ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.