Nízka hladina HCG - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
14.9.12 16:05
@teressai píše:
AHoj, to je mi líto to mimoděložní… Já jsem bez levého vejcovodu a tak jsem se ho moc bala… nicmene u me to vypada porad prazvlastne… V Po hcg 298, ve St hcg 500 a v patek 750, takže porad roste jen pomaleji a zatim nicmoc nebylo videt, ale doktori uz nejsou vylozene tak starsne skeptičtí, jako byli… Tak doufám že treba jeste bude vse ok… Přestala jsem spinit a od patku konecne po 10dnech nevim o te bolesti v pravem podbrisku, zmizela z niceho nic… Tak doufam, že treba opravdu ta nadeje umira posledni, uvidime zitra na kontrole… Ale litam tam obden, už at je neco videt, protoze jestli mi vezmou i ten druhy, tak to bude hrozny… :-(((

ahoj, tak jak to dopadlo? :kytka:
já měla při mimoděložním — pá 1090hcg, ne 1487hcg, pondělí 1465hcg - ten den revize, v děloze nic nebylo vidět a krvácela jsem, v úterý kontrolní odběr 1300hcg, ve středu 1660hcg - laparka, mimoděložní, pravý vejcovod :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.9.12 16:19
@annagabriela píše:
ahoj, tak jak to dopadlo? :kytka:
já měla při mimoděložním — pá 1090hcg, ne 1487hcg, pondělí 1465hcg - ten den revize, v děloze nic nebylo vidět a krvácela jsem, v úterý kontrolní odběr 1300hcg, ve středu 1660hcg - laparka, mimoděložní, pravý vejcovod :,(

Taky čekám doufám, že je všechno v pořádku :) Ty jo ty si měla docela vysoký hcg já to měla okolo 500 no ale taky jsem byla chvilinku no hlavně že to máme za sebou radči nevzpomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.9.12 20:30
@lucík 1 píše:
Taky čekám doufám, že je všechno v pořádku :) Ty jo ty si měla docela vysoký hcg já to měla okolo 500 no ale taky jsem byla chvilinku no hlavně že to máme za sebou radči nevzpomínat

no v 7týdnu :,(
jj, radši nevzpomínat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.9.12 14:25

Ahoj, je to špatné…
Ve čtvrtek mi vzali i pravý vejcovod, tak se začnu pomalu zajímat o umělé oplodnění… :-( Nedá se nic dělat, ještě jsem se s tim uplne nesrovnala, ale nastesti vdnesti dobe jsou i jine moznosti…
Porad si jen rikam, jak jsem rada, že se nám Náš Toníček, povedl přirozenou cestou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
15.9.12 14:26
@teressai píše:
Ahoj, je to špatné…
Ve čtvrtek mi vzali i pravý vejcovod, tak se začnu pomalu zajímat o umělé oplodnění… :-( Nedá se nic dělat, ještě jsem se s tim uplne nesrovnala, ale nastesti vdnesti dobe jsou i jine moznosti…
Porad si jen rikam, jak jsem rada, že se nám Náš Toníček, povedl přirozenou cestou!!!
:( :( To mě moc mrzí takže zase mimoděložní? Drž se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.9.12 14:27

Bylo to mimodelozni… v 6tt… Ale je to i varovaní pro všechny maminy, protože neni podminkou, aby Vás neco bolelo, nebo vam bylo spatne… Ani s hormonem se neda moc pocitat…
Citila jsem se skvele, Nic mi nebylo a hormon lezl nahoru… Sice o neco pomaleji, ale i tak to mohlo pry byt normalne, do posledni chvile ho hledali v deloze…
Az potom dr. jen tak najukla k pravemu vejcovodu a bylo to tam videt, tak nebylo na co cekat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
15.9.12 14:30
@teressai píše:
Bylo to mimodelozni… v 6tt… Ale je to i varovaní pro všechny maminy, protože neni podminkou, aby Vás neco bolelo, nebo vam bylo spatne… Ani s hormonem se neda moc pocitat…
Citila jsem se skvele, Nic mi nebylo a hormon lezl nahoru… Sice o neco pomaleji, ale i tak to mohlo pry byt normalne, do posledni chvile ho hledali v deloze…
Az potom dr. jen tak najukla k pravemu vejcovodu a bylo to tam videt, tak nebylo na co cekat… :-(

Ano mě taky nic nebolelo a byla jsem mimoděložně jen jsem začala trochu víc krvácet, ale bolesti žádný. Ach jo já myslela, že ti to dopadne dobře je mi to moc líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.9.12 14:44

@teressai moc mě to mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.9.12 14:45
@lucík 1 píše:
Ano mě taky nic nebolelo a byla jsem mimoděložně jen jsem začala trochu víc krvácet, ale bolesti žádný. Ach jo já myslela, že ti to dopadne dobře je mi to moc líto :(

jj, taky jsem se cítila fajn
taky jsem krvácela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
15.9.12 14:49
@annagabriela píše:
jj, taky jsem se cítila fajn
taky jsem krvácela

A o to je horší, že to chudinku čekalo zase :( Tolik jsem ji držela palečky, aby to dopadlo dobře ach jo :( A právě toho se nejvíc bojím, že se to může opakovat a jak vidíme tak může :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.9.12 14:58
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.9.12 19:02

Prave, že je to hrozne pravdepodobný, že se to muze opakovat, porad jsem si myslela, že me se to stat nemuze… :-( A ejhle, ale mam bezvadnýho manžílka, ktreý me dokaze podrzet a po novem roce šupajdime zkusit umely… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
16.9.12 11:18
@teressai píše:
Prave, že je to hrozne pravdepodobný, že se to muze opakovat, porad jsem si myslela, že me se to stat nemuze… :-( A ejhle, ale mam bezvadnýho manžílka, ktreý me dokaze podrzet a po novem roce šupajdime zkusit umely… :-)

Tak to je super že máš takovou oporu, hlavně se drž a určitě se ozvi jak se máš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
18.9.12 19:45

@teressai Ahojky jak se ti vede? vím blbá otázka ale zajímalo by mě to. Doufám, že jsi v pořádku a zvládáte to drž se a ozvi se ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.9.12 20:42

Ahoj :-) Dobrý, rekonvalescence lepsi nez pri prvnim mimodeloznim… To bricho samotny, me skoro neboli, spis me trapi to jak jsem bolava cela… Po tom jejich „prifouknuti“ Strasne mi to tlaci na zebra a až do ramen, ale kazdym dnem je to lepsi a lepsi… V hlave jsem si to srovnala taky celkem rychle, hlavne me na to prcek nenecha moc myslet… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty