Nízka hladina HCG - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.12.13 09:29

Tak vse je ok a dnes jdu domu hcg se mi zvedlo z tech 88 na 900 konecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
4.12.13 12:57
@mondulinek píše:

tak to je super, držím palce ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
4.12.13 23:04
@mondulinek píše:

Tak super :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.13 22:10

Tak jsem si byla pro vysledky HCG ze vcerejska ( 5 dnu po samovolnem potratu) a mam 2858 8o 8o 8o Ja vim, mozna je brzo ale stejne neni to nejak moc? Je fakt ze dva dny pred vynechani MS jsem mela 161… v 5 tydnu 13493…a pak uz nevim, potratila jsem bez revize v 11 tydnu (s tim ze se prestalo vyvijet kolem 6 tt)takze jiny hodnoty hcg nemam :( Jeste krvacim, bolesti ani teplotu nemam ALE.. mate nekdo zkusenosti s klesajicim HCG po SP? Na dalsi odbery budu ted chodit ob tri dny…achjo :?

Mam nervy… Deloha uz v den potratu byla cista ale HCG je potreba sledovat. Vloni jsem potratila v 5 tt s HCG 970…klesalo pomalinku a kdyz bylo kolem 300 tak zacalo stoupat 8o a pritom deloha byla cista. Tak jsem byla na hysteroskopii (zaziva) – HRUZA…a tam mi odebrali neco z delozniho hrdla (pri plnem vedomi) a pak to zacalo klesat..a na nulu kleslo az skoro za mesic po SP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.13 23:16

Holkyyyyy

Behem 3 dnu mi HCG kleslo z 2858 na 1693, to je super :-) Na dalsi odbery jdu az za tyden :potlesk: jsem dneska uz 10 dni od samovolneho potratu a jeste krvacim. Uz abych se opet mohla zacit snazit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.14 14:10

Slečny,ženy a dámy prosim o radu

Ahoj. Chtěla bych se zeptat zda mi můžete někdo poradit.Jsem podle posledni menstruace 9+5tt ale podle ultrazvuku 6+2tt. Neni videt srdicko.Byla jsem v utery na HCG pote v patek a dnes. Rekli mi vysledky jen z dnesniho a to je 22530 podle tabulek 6tt ale pry to nepatrne kleslo od minule.Muze to byt pry i stresem protoze v kvetnu jsem musela jit na revizi kvuli nevyvijicimu plodu.Je to moc chtene tehotenstvi a strasne rada bych slysela nejakou nadeji. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
6.10.14 15:11

@betysek12 moc rada bych ti napsala nejake pozitivni zpravy
Ale podle me by hcg klesat v tehu nemelo az nekdy pozdeji.
A v 7tt by jiz srdicko melo bit.
Porovnani utz mas? nebo byl tvuj prvnim
Jsem taky po ZT.
Jinak hodnota je u kazdeho jina.
Dulezite je zvojnasobeni hodnoty.

Drzim palce treba se mylim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.14 16:35

No mě řekli že srdíčko do 8tt se může projevit. Právě že na ultrazvuku je vše vpořadku. Velikost odpovídá i okolo je vše jak má být tak proto právě nevím. Právě mi i řekli že to může být nervama.Nic mi neni nic mě nebolí ani nekrvácím a podle doktorů bych určitě už krvácet měla. Já si spíš pořád myslim že jsem méně těhotná než v 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.10.14 08:53

Holky co znamena HCG1720 mela jsem to na tretim tydnu a potratila jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.10.14 11:32

Holky…v pondělí to budou 2 týdny co jsem si udělala test a vyšel pozitivní hned na to ve středu na gyndě doktorkou po delším hledání potvrzeno…dnes po pohlavním styku špinění…pak nic a na večer pobolívání v břichu jela jsem na pohotovost tam mi řekl doktor že nevidí že bych byla těhotná…vzal mi krev a prý negativní to není ale mám nízké hodnoty HCG..prý 197 a to je málo…špiním a sm tam pobolív břicho…může to dopadnout dobře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.10.14 18:41

@kasenka8 AHoj, ako to dopadlo? Mam podobny problem ako ty… diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 10:30

Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.

Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry :(

Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.

Co myslíte, můžu být těhotná? :) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
18425
31.10.14 12:03
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.

Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry :(

Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.

Co myslíte, můžu být těhotná? :) Děkuji

Těžko říct, asi bych to moc neviděla, v 6+4 už se HCG pohybuje určitě kolem tisícovky, spíš výš. Tak buď jsi úplně čerstvě, ale úplně, nebo se to neudrželo a pomalu to klesá a nebo to může být asi i nějaký hormonální problém. Každopádně v 6+4 už obvykle bije srdíčko a doktor na UZ už to vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 13:17

@Angie-shy Děkuji, dr mě vezme až ve čtvrtek příští týden, i když je to prostě „akutně“ - my se vůbec teda nesnažíme, je to nehoda. Ale už jsem to měla dostat 13.10. a mám to velmi pravidelné, nebyl výkyv ani v ovulaci, tak je mi to fakt divné. Kdyby to bylo těhotenství tak bych měla radost, teď akorát tak přemýšlím nad nějakýma nemocema a jináma věcma :(

• Citovat
  • Upravit
115
4.11.14 19:40

@lucík 1 Ahojky. Muzu se te zeptat jaky byli tvoje hodnoty hcg od prvopočátku? Necetla jsem celou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty