Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vse je ok a dnes jdu domu hcg se mi zvedlo z tech 88 na 900 konecne
@mondulinek píše:
tak to je super, držím palce ať to dobře dopadne
@mondulinek píše:
Tak super
![]()
Tak jsem si byla pro vysledky HCG ze vcerejska ( 5 dnu po samovolnem potratu) a mam 2858
Ja vim, mozna je brzo ale stejne neni to nejak moc? Je fakt ze dva dny pred vynechani MS jsem mela 161… v 5 tydnu 13493…a pak uz nevim, potratila jsem bez revize v 11 tydnu (s tim ze se prestalo vyvijet kolem 6 tt)takze jiny hodnoty hcg nemam
Jeste krvacim, bolesti ani teplotu nemam ALE.. mate nekdo zkusenosti s klesajicim HCG po SP? Na dalsi odbery budu ted chodit ob tri dny…achjo ![]()
Mam nervy… Deloha uz v den potratu byla cista ale HCG je potreba sledovat. Vloni jsem potratila v 5 tt s HCG 970…klesalo pomalinku a kdyz bylo kolem 300 tak zacalo stoupat
a pritom deloha byla cista. Tak jsem byla na hysteroskopii (zaziva) – HRUZA…a tam mi odebrali neco z delozniho hrdla (pri plnem vedomi) a pak to zacalo klesat..a na nulu kleslo az skoro za mesic po SP
Holkyyyyy
Behem 3 dnu mi HCG kleslo z 2858 na 1693, to je super
Na dalsi odbery jdu az za tyden
jsem dneska uz 10 dni od samovolneho potratu a jeste krvacim. Uz abych se opet mohla zacit snazit ![]()
Ahoj. Chtěla bych se zeptat zda mi můžete někdo poradit.Jsem podle posledni menstruace 9+5tt ale podle ultrazvuku 6+2tt. Neni videt srdicko.Byla jsem v utery na HCG pote v patek a dnes. Rekli mi vysledky jen z dnesniho a to je 22530 podle tabulek 6tt ale pry to nepatrne kleslo od minule.Muze to byt pry i stresem protoze v kvetnu jsem musela jit na revizi kvuli nevyvijicimu plodu.Je to moc chtene tehotenstvi a strasne rada bych slysela nejakou nadeji. Dekuji moc
@betysek12 moc rada bych ti napsala nejake pozitivni zpravy
Ale podle me by hcg klesat v tehu nemelo az nekdy pozdeji.
A v 7tt by jiz srdicko melo bit.
Porovnani utz mas? nebo byl tvuj prvnim
Jsem taky po ZT.
Jinak hodnota je u kazdeho jina.
Dulezite je zvojnasobeni hodnoty.
Drzim palce treba se mylim.
No mě řekli že srdíčko do 8tt se může projevit. Právě že na ultrazvuku je vše vpořadku. Velikost odpovídá i okolo je vše jak má být tak proto právě nevím. Právě mi i řekli že to může být nervama.Nic mi neni nic mě nebolí ani nekrvácím a podle doktorů bych určitě už krvácet měla. Já si spíš pořád myslim že jsem méně těhotná než v 6tt.
Holky co znamena HCG1720 mela jsem to na tretim tydnu a potratila jsem
Holky…v pondělí to budou 2 týdny co jsem si udělala test a vyšel pozitivní hned na to ve středu na gyndě doktorkou po delším hledání potvrzeno…dnes po pohlavním styku špinění…pak nic a na večer pobolívání v břichu jela jsem na pohotovost tam mi řekl doktor že nevidí že bych byla těhotná…vzal mi krev a prý negativní to není ale mám nízké hodnoty HCG..prý 197 a to je málo…špiním a sm tam pobolív břicho…může to dopadnout dobře???
@kasenka8 AHoj, ako to dopadlo? Mam podobny problem ako ty… diky ![]()
Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.
Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry ![]()
Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.
Co myslíte, můžu být těhotná?
Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry
Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.
Co myslíte, můžu být těhotná?Děkuji
Těžko říct, asi bych to moc neviděla, v 6+4 už se HCG pohybuje určitě kolem tisícovky, spíš výš. Tak buď jsi úplně čerstvě, ale úplně, nebo se to neudrželo a pomalu to klesá a nebo to může být asi i nějaký hormonální problém. Každopádně v 6+4 už obvykle bije srdíčko a doktor na UZ už to vidí.
@Angie-shy Děkuji, dr mě vezme až ve čtvrtek příští týden, i když je to prostě „akutně“ - my se vůbec teda nesnažíme, je to nehoda. Ale už jsem to měla dostat 13.10. a mám to velmi pravidelné, nebyl výkyv ani v ovulaci, tak je mi to fakt divné. Kdyby to bylo těhotenství tak bych měla radost, teď akorát tak přemýšlím nad nějakýma nemocema a jináma věcma ![]()
@lucík 1 Ahojky. Muzu se te zeptat jaky byli tvoje hodnoty hcg od prvopočátku? Necetla jsem celou diskuzi.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.