Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@teressai píše:
AhojDobrý, rekonvalescence lepsi nez pri prvnim mimodeloznim… To bricho samotny, me skoro neboli, spis me trapi to jak jsem bolava cela… Po tom jejich „prifouknuti“ Strasne mi to tlaci na zebra a až do ramen, ale kazdym dnem je to lepsi a lepsi… V hlave jsem si to srovnala taky celkem rychle, hlavne me na to prcek nenecha moc myslet…
Tak to jsem ráda, že si na tom v rámci možností dobře ještě, že máš prcka ten tě bude držet nad vodou
Tak se drž a určitě napiš jak se máš atd:-)
Ahoj, hledám nějaké podobné případy s pozitivním koncem:)Jsem po dvou IUI, jednom ET a teď naposledy po KET…12.den po transferu(blastocysta – prodloužená kultivace) mám negativní krevní test s tím, že mám jít ještě radši jednou za 5–6 dní, kdyby náhodou..ale že to spíš zase nedopadlo. Mám již 3 dny po očekávaný MS – nikdy se mi ještě nezpozdila, i když to může být práškama – beru Utrogestan(po tom mi ale naposledy menstruace normálně dorazila),Estrofem a Prednison.6 den po KET jsem měla slabé špinění – jedno odpoledne – radovala jsem se, že je to uhnizďování…nemá někdo z vás podobný případ…že by se hcg v krvi projevila až později…děkuju a mějte se.
@pastelka86 Ahoj tak to mě mrzí, že ti neporadím já to měla v krvi hned. Ještě vydrž a uvidíš ![]()
@pastelka86 pokud je krev negativní, tak už je asi jasno
mrzí mě to…
@lucík 1 ahoj
jak je, jak válčíš? nejsi už těhulka? mě skončila druhá ms po revizi/laparce, ovulku jsem měla už 12dc ale nic z toho, tak jsem zvědavá, jak to bude teď. Ovulka by měla být příští týden, ale asi bude z toho pravýho vaječníku, kde není vejcovod
tak asi nic z toho nebude…
@annagabriela píše:
@pastelka86 pokud je krev negativní, tak už je asi jasnomrzí mě to…@lucík 1 ahoj
jak je, jak válčíš? nejsi už těhulka? mě skončila druhá ms po revizi/laparce, ovulku jsem měla už 12dc ale nic z toho, tak jsem zvědavá, jak to bude teď. Ovulka by měla být příští týden, ale asi bude z toho pravýho vaječníku, kde není vejcovod
tak asi nic z toho nebude…
ahojky nejsem furt nic
snad se taky brzo dočkáme už mi to leze na mozek
A jak se máš jinak ty??
Ahoj holky dnes jsem šla do laborky nechat si udělat testy na tehu ted jsem volala a mám to potvrzené jsem tehulka hcg mám 1900 nevíte podle hcg jak muzu být dlouho těhotná?? ![]()
@Martínka 11 píše:řekla bych 5-6tt
Ahoj holky dnes jsem šla do laborky nechat si udělat testy na tehu ted jsem volala a mám to potvrzené jsem tehulka hcg mám 1900 nevíte podle hcg jak muzu být dlouho těhotná??
Ahoj, tak koukám, že je tu alespon jeden ohlas s pozitivním koncem
Nám už se blíží to umělé oplodnění… Rozhodli jsme se to uskotečnit v březnu, teda začít s uskitečnovanim… Asi ART v Budějovicích… radši bych to brala přirozenou cestou, ale kdyz jina moznost neni, tak se neda nic delat. Snad nam to vyjde co nejdrive, vsichni doktori, me ujistovali, že by nemel byt zadny problem a hlavne uz se alespon nebudu muset bat, ze se prdolka uhnizdi nekde jinde ![]()
Ahoj holky prosím o radu nějak se v tom ztrácím poslední menzes jsem měla 4 listopadu a 27 listopadu jsem to dostala znovu ale bylo to slabší. tak jsem si nechala udělat krevní test na hcg měla jsem 1900 jednotek Dneska jsem byla objednána na gyn. Byla jsem tam doktor mi rekl že muzu být 9+2 dny kdyz mi dělal utrazvuk tak mi říká že mu to nějak nesedí že je to hodne Malinke že musím být na zacatku nebo je plod odumreli že mě pošle ještě na hcg jestli mi narostlo ten jsem volala do laborky tak mi řekla že mám 35 tis tak ted tomu nerozumím je VŠE v pořádku kdyz to roste jen mi nejde do hlavy tak vysoké hodnoty kdyz jsem na zacatku byla jsem s toho tak hotova že jsem se ho ani nezeptala taky týden si Myslí že jsem nemuzou to být dvojčata? Kdyz je to tak vysoké dekuji moc za každy názor
@Martínka 11 píše:
Ahoj holky prosím o radu nějak se v tom ztrácím poslední menzes jsem měla 4 listopadu a 27 listopadu jsem to dostala znovu ale bylo to slabší. tak jsem si nechala udělat krevní test na hcg měla jsem 1900 jednotek Dneska jsem byla objednána na gyn. Byla jsem tam doktor mi rekl že muzu být 9+2 dny kdyz mi dělal utrazvuk tak mi říká že mu to nějak nesedí že je to hodne Malinke že musím být na zacatku nebo je plod odumreli že mě pošle ještě na hcg jestli mi narostlo ten jsem volala do laborky tak mi řekla že mám 35 tis tak ted tomu nerozumím je VŠE v pořádku kdyz to roste jen mi nejde do hlavy tak vysoké hodnoty kdyz jsem na zacatku byla jsem s toho tak hotova že jsem se ho ani nezeptala taky týden si Myslí že jsem nemuzou to být dvojčata? Kdyz je to tak vysoké dekuji moc za každy názor
Příliš vysoké HCG může ukazovat na Molu, ale to je u tebe zatím narosto předčasné, protože vlastně nevíš, jak staré je těhotenství… zatím bych nepanikařila a počkala, co ukáže další ultrazvuk… ( a těch 35 tis. není zase tolik, klidně by to podle mě mohlo odpovídat tomu 9. týdnu, ale určitě se tu najde někdo, kdo tomu rozumí víc…)
@Angie-shy píše:
Příliš vysoké HCG může ukazovat na Molu, ale to je u tebe zatím narosto předčasné, protože vlastně nevíš, jak staré je těhotenství… zatím bych nepanikařila a počkala, co ukáže další ultrazvuk… ( a těch 35 tis. není zase tolik, klidně by to podle mě mohlo odpovídat tomu 9. týdnu, ale určitě se tu najde někdo, kdo tomu rozumí víc…)
Ahoj no ted si mi dala brouka do hlavy to snad ne molu!!! Říkal mi že mě pošle na krev a kdyz hcg bude min jak ted 1900 tak to vypada na to že by to bylo odumrele a kdyz bude výši tak je to dobry že plod roste.
no ted jsem s toho úplne mimo teda ale dík
@Martínka 11 píše:
Ahoj no ted si mi dala brouka do hlavy to snad ne molu!!! Říkal mi že mě pošle na krev a kdyz hcg bude min jak ted 1900 tak to vypada na to že by to bylo odumrele a kdyz bude výši tak je to dobry že plod roste.no ted jsem s toho úplne mimo teda ale dík
Já myslím, že u tebe je to jen tím, že těhotenství bude starší, a to HCG bude odpovídat… vše ukáže až další ultrazvuk, jak je velký plůdek, jestli bude srdeční akce atd. takže zatím se hoď do klidu.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.