Nízka hladina HCG - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
15.7.15 18:07

No ultrazvuk jako fyzicky to byl stejny akorat delane po tydnu jsem po ivf takze mam caste kontroly jen to bylo jinak otocene to mimco a jiny doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.16 09:20

V nemocnici

Zdravim zeny :)
Lezim v nemocnici minuly tyden jsem sla k moji dr. Ze me boli bricho a zada. Ta mi vzala krev a vysledek byl 56hcg o den pozdeji uz jsem byla v nemocnici kde hcg stouplo na 85 a o dva dny na 216 mens. bych mela dostat dnes bricho boli jako by melo prijit ale zatim nic.. :think: takze nevim…

• Citovat
  • Upravit
3409
21.8.16 12:21
@Anonymní píše:
Zdravim zeny :)
Lezim v nemocnici minuly tyden jsem sla k moji dr. Ze me boli bricho a zada. Ta mi vzala krev a vysledek byl 56hcg o den pozdeji uz jsem byla v nemocnici kde hcg stouplo na 85 a o dva dny na 216 mens. bych mela dostat dnes bricho boli jako by melo prijit ale zatim nic.. :think: takze nevim…

Ro stenjak má, držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.8.16 12:21

Roste jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.8.16 12:22

A proč jsi v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.8.16 07:41

Jsem v nemocnici protoze mimo tehotenstvi mi nasla za delohou vodu ale tu tady nikdo neresi prej tu muze byt praskla cysta.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
22.8.16 08:32
@lucie232 píše:
Jsem v nemocnici protoze mimo tehotenstvi mi nasla za delohou vodu ale tu tady nikdo neresi prej tu muze byt praskla cysta.. :nevim:

No to je divný teda, tak držím palce a zase napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.9.16 17:18

Srdecni aktivita

Ahoj holky, setkala jste se nektera s nazorem ze 6+2tt se bere jako 7 tyden tehotenstvi? Byla jsem na ultrazvuku v 6+2tt a nebyla jeste videt srdecni aktivita, HCG 12813. Doktor rekl ze tomu nedava moc sanci. Mate prosim nektera podobnou zkusenost a nakonec se pivedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
22.9.16 17:27

@Nela12 Ahojky,ano, jsi v probihajicim 7tt tehu, kazdopadne na srdicko je jeste cas, drzim palce, nekdy se ukaze az v 9tt..mudr jen strasi, ver malickymu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
29.9.16 09:00

@Nela12 ahoj, matky tomu rikaji probihajici 7tt ale doktori to berou podle toho, jaky tyden je jiz plne dokoncen, takze dle nich jsi 6tt. Az 7+0 berou jako 7tt. Ptala jsem se na to nekolika doktoru a vzdy tato odpoved a berou to tak i neonatologove. Syn se narodil 25+6tt, vyvojove odpovidal 25+5 a vsude ho berou jako mimi narozene v 25tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.9.16 09:05

@Lakejja tak to je tvá zkušenost, já mám přesně opačnou, jakmile vstoupím do dalšího týdne byť se jedná o první den, už jsem v dalším týdnu..u svého dr. v Podolí, všude kde jsem se mihla na vyšetření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
29.9.16 10:01

@mmanolka meli by si to sjednotit… pak jsou z toho maminy akorat uplne zblbnute :/ ja kvuli tomu radsi vzdy pisu cele to cislo a ne jen tyden. Ale mezi nedonosenci se to opravdu uvadi takto. I legislativa bere, ze se zachranuji deti od 24tt vsechny, tzn od 24+0 a starsi. Mladsi pouze dle individualnich dispozic ci na trvani rodicu… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.17 10:17

Byla jsem na 1 screeningu. Vyšla mi tam hodnota volný beta -HCg 31,2IU/I 0,49MoM. Nevíte jaká je dolní a horní hranice? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4019
26.1.17 10:26

První screening mě teď čeká taky, tak jsem hledala všechny informace. Z toho, co jsem našla, je nejdůležitější výsledek screeningu, jestli je pozitivní nebo negativní. Z jedné hodnoty vůbec nic nevyčteš, protože je tam spousta dalších faktorů (váha, věk, UZ miminka), takže pokud máš závěr negativní, tak se tím dál nezabývej a užívej těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
26.1.17 10:28

Třeba Tady píšou, že hraniční je nad 2 MoM, takže jsi v pohodě. http://www.naseporodnice.cz/…rimestru.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty