Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, holky. Jsem dva měsíce po porodu a už měsíc doma pravidelně cvičím. Vypadá to asi tak, že 2× až 3× týdně jezdím 45 minut na rotopedu,každý den 45 minut pilates, když malý v poledne usne. A samozřejmě každodenní procházky s kočárkem.Jasně stane se,že někdy vynechám,ale to max. jednou týdně.No a chtěla jsem začít chodit na nějaké cvičení, ať se dostanu víc mezi lidi.Před těhotenstvím jsem chodila pravidelně na FITBOX, ale na ten se ještě necítím.Přemýšlím o spinningu nebo mě zaujal i HEAT.Ale můžu někam vyrazit akorát jednou týdně, jinak budu pokračovat doma.Potřebovala bych hlavně něco udělat se spodním bříškem a s boky, možná trošku shodit.Tak co poradíte?
Já chodím na spinbody, což je půlhodinka spinningu a zbytek hodiny posilování problémových partií
Na hubnutí je dobrá i zumba a tu můžeš cvičit i doma podle DVD nebo videí, co si stáhneš z netu ![]()
Vyzkousej oboji a uvidis, co ti sedne. Ja treba chodila na spinning, kamaradka zase na HEAT. Na hubnuti si myslim, ze je dobry oboji tak na stejno teda pokud si hlidas tepovku, takze jde spis o to, co te bude vic bavit. Kazdopadne i jednou tydne to smysl urco ma kor kdyz cvicis i doma ![]()
Já rozhodně radim H.E.A.T.Chodim na něj už 7 měsíců a fakt pecka.Je pravda že váha mi jde opravdu pomalu,asi 2kg za celou dobu ale je to DOST vydět na oblečení i ostatní si toho všimly.Hlavně jsem krásně zpevněná a i břicho a ruce.Chodim dvakrát týdně a mě váha nejde dolů,protože já jdu přes tepovku a naírám svaly.Jo a chodí se mnou i moje máma a ta už zhubla asi 6kg ![]()
@donaga jak jsi psala že ti bylo špatně tak to je jen záležitost pár prvních lekcí.Já myslela poprvý že umřu,ale pak si to tělo zvykne.To je ale na instruktorovy,jestli vám to řekne že tohle se stává ![]()
Na spinigu jsem nikdy nebyla a tak nevim.Je fakt lepší vyzkoušet obojí.Každej člověk je jinej a něco jinýho je nebaví ![]()