Hledám, hledám přátele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
15.7.12 21:15
@Heineken píše:
To bych si vyčítal, kdybys brečela, měla bys pak smutnou holčičku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo, foto pošlu, hned zítra, jak přijdu do kanclu, vstávám stejně brzo jako ty, jestli teda nezaspím zítra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo vlastně, tak musíš bejt na mě hodnej, aby byla veselá :dance: :mrgreen:
Simtě Ty si raní ptáče, v pět hodin už makáš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:18
Sasanka30 píše:
No jo vlastně, tak musíš bejt na mě hodnej, aby byla veselá :dance: :mrgreen:
Simtě Ty si raní ptáče, v pět hodin už makáš :mrgreen: :mrgreen:

Však to se neboj, já ne tebe budu hodnej, akorát mám strach, abychom se zase nedostali do řečí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No právě, valí se na mě zase nějaká zakázka, takže to fakt asi bude teď od těch čtyřech, ta pracovní doba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:20
@Heineken píše:
Však to se neboj, já ne tebe budu hodnej, akorát mám strach, abychom se zase nedostali do řečí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No právě, valí se na mě zase nějaká zakázka, takže to fakt asi bude teď od těch čtyřech, ta pracovní doba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Víš, že mi to je už uplně jedno? :mrgreen: :mrgreen: To je jen závist, jak u efotra, ted o něm jede diskuze :mrgreen: :mrgreen:
No já ted v noci zas nespim, takže jsem vzhuru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:23
Sasanka30 píše:
Víš, že mi to je už uplně jedno? :mrgreen: :mrgreen: To je jen závist, jak u efotra, ted o něm jede diskuze :mrgreen: :mrgreen:
No já ted v noci zas nespim, takže jsem vzhuru :mrgreen: :mrgreen:

No závist to byla, ale bohužel tady zblbnul dost lidí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem si všiml, že býváš občas v noci připojená, takže dospáváš přes den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.7.12 21:25

Kamiléééé… Kamilééééé…
Kde je Kamil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:26
Regina Hero píše:
Kamiléééé… Kamilééééé…
Kde je Kamil?

Asi stanuje s přítelem na telefonu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:26
@Heineken píše:
No závist to byla, ale bohužel tady zblbnul dost lidí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem si všiml, že býváš občas v noci připojená, takže dospáváš přes den? :think:

No když se zblbnout nechali, tohle fakt nemá cenu vubec řešit, ale budeme hodný :dance: :mrgreen: :mrgreen:
Já třeba usnu kolem té pulnoci a od dvou jsem vzhuru, pak třeba kolem čtvrté usnu a ve čtvrt na šest zase čučim a už neusnu, padne to na mě, ale už těžce třeba kolem osmé a do devíti mam myslim hodně tvrdej spánek, zdaj se mi i sny, sice sílenosti, ale za tu hodinku to nějak doženu, ale stejně je to prostě málo, nebo kdyby to bylo aspon v kuse, ale takhle trhaně, to je strašný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
15.7.12 21:27

@Sasanka30 kde je ta diskuze o etatkovi?

• Citovat
  • Upravit
29350
15.7.12 21:27
@Heineken píše:
Asi stanuje s přítelem na telefonu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kurnik šopa, na telefonu se blbě stanuje… buď je moc malý stan, nebo to tlačí… to bych nedělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:29
Sasanka30 píše:
No když se zblbnout nechali, tohle fakt nemá cenu vubec řešit, ale budeme hodný :dance: :mrgreen: :mrgreen:
Já třeba usnu kolem té pulnoci a od dvou jsem vzhuru, pak třeba kolem čtvrté usnu a ve čtvrt na šest zase čučim a už neusnu, padne to na mě, ale už těžce třeba kolem osmé a do devíti mam myslim hodně tvrdej spánek, zdaj se mi i sny, sice sílenosti, ale za tu hodinku to nějak doženu, ale stejně je to prostě málo, nebo kdyby to bylo aspon v kuse, ale takhle trhaně, to je strašný :?

To já vím, trhačka je ve spánku na houbelec. :think:
Mně se dneska podařilo zalomit na chvíli odpoledne, ale bylo to asi jen pár minut, za chvíli jsem slyšel „tati, tati“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale pomohlo to trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:29
@1miss1 píše:
@Sasanka30 kde je ta diskuze o etatkovi?

https://www.emimino.cz/…a-fb-115921/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:30
Regina Hero píše:
Kurnik šopa, na telefonu se blbě stanuje… buď je moc malý stan, nebo to tlačí… to bych nedělala…

Třeba má ten SAMSUNG NOTE a stanuje ve stoje na jedné noze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na to by se moh vejít. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:30
@Heineken píše:
To já vím, trhačka je ve spánku na houbelec. :think:
Mně se dneska podařilo zalomit na chvíli odpoledne, ale bylo to asi jen pár minut, za chvíli jsem slyšel „tati, tati“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale pomohlo to trochu.

Jsem se chtěla jít projít, aspon na chvilku, už mam povoleno, no a začlo pršet :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.7.12 21:31

@Heineken No, a nebo nějaký ještě hodně památeční, sovětské výroby, značka: i s podvozkem… :mrgreen: To by si pak mohl i lehnout… nebo tam rozložit ten střešní stan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:35
Sasanka30 píše:
Jsem se chtěla jít projít, aspon na chvilku, už mam povoleno, no a začlo pršet :zed: :zed:

Už můžeš chodit, tak to je super. :palec: :potlesk: :potlesk:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová