Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
To bych si vyčítal, kdybys brečela, měla bys pak smutnou holčičku.![]()
![]()
Jo, foto pošlu, hned zítra, jak přijdu do kanclu, vstávám stejně brzo jako ty, jestli teda nezaspím zítra.![]()
![]()
No jo vlastně, tak musíš bejt na mě hodnej, aby byla veselá
![]()
Simtě Ty si raní ptáče, v pět hodin už makáš
![]()
Sasanka30 píše:
No jo vlastně, tak musíš bejt na mě hodnej, aby byla veselá![]()
Simtě Ty si raní ptáče, v pět hodin už makáš![]()
Však to se neboj, já ne tebe budu hodnej, akorát mám strach, abychom se zase nedostali do řečí.
![]()
No právě, valí se na mě zase nějaká zakázka, takže to fakt asi bude teď od těch čtyřech, ta pracovní doba.
![]()
@Heineken píše:
Však to se neboj, já ne tebe budu hodnej, akorát mám strach, abychom se zase nedostali do řečí.![]()
![]()
No právě, valí se na mě zase nějaká zakázka, takže to fakt asi bude teď od těch čtyřech, ta pracovní doba.![]()
![]()
Víš, že mi to je už uplně jedno?
To je jen závist, jak u efotra, ted o něm jede diskuze
![]()
No já ted v noci zas nespim, takže jsem vzhuru
![]()
Sasanka30 píše:
Víš, že mi to je už uplně jedno?![]()
To je jen závist, jak u efotra, ted o něm jede diskuze
![]()
No já ted v noci zas nespim, takže jsem vzhuru![]()
No závist to byla, ale bohužel tady zblbnul dost lidí.
![]()
Já jsem si všiml, že býváš občas v noci připojená, takže dospáváš přes den? ![]()
Regina Hero píše:
Kamiléééé… Kamilééééé…
Kde je Kamil?
Asi stanuje s přítelem na telefonu.
![]()
@Heineken píše:
No závist to byla, ale bohužel tady zblbnul dost lidí.![]()
![]()
Já jsem si všiml, že býváš občas v noci připojená, takže dospáváš přes den?
No když se zblbnout nechali, tohle fakt nemá cenu vubec řešit, ale budeme hodný
![]()
Já třeba usnu kolem té pulnoci a od dvou jsem vzhuru, pak třeba kolem čtvrté usnu a ve čtvrt na šest zase čučim a už neusnu, padne to na mě, ale už těžce třeba kolem osmé a do devíti mam myslim hodně tvrdej spánek, zdaj se mi i sny, sice sílenosti, ale za tu hodinku to nějak doženu, ale stejně je to prostě málo, nebo kdyby to bylo aspon v kuse, ale takhle trhaně, to je strašný ![]()
@Heineken píše:
Asi stanuje s přítelem na telefonu.![]()
![]()
Kurnik šopa, na telefonu se blbě stanuje… buď je moc malý stan, nebo to tlačí… to bych nedělala…
Sasanka30 píše:
No když se zblbnout nechali, tohle fakt nemá cenu vubec řešit, ale budeme hodný![]()
![]()
Já třeba usnu kolem té pulnoci a od dvou jsem vzhuru, pak třeba kolem čtvrté usnu a ve čtvrt na šest zase čučim a už neusnu, padne to na mě, ale už těžce třeba kolem osmé a do devíti mam myslim hodně tvrdej spánek, zdaj se mi i sny, sice sílenosti, ale za tu hodinku to nějak doženu, ale stejně je to prostě málo, nebo kdyby to bylo aspon v kuse, ale takhle trhaně, to je strašný
To já vím, trhačka je ve spánku na houbelec. ![]()
Mně se dneska podařilo zalomit na chvíli odpoledne, ale bylo to asi jen pár minut, za chvíli jsem slyšel „tati, tati“.
![]()
Ale pomohlo to trochu.
Regina Hero píše:
Kurnik šopa, na telefonu se blbě stanuje… buď je moc malý stan, nebo to tlačí… to bych nedělala…
Třeba má ten SAMSUNG NOTE a stanuje ve stoje na jedné noze.
![]()
Na to by se moh vejít.
![]()
@Heineken píše:
To já vím, trhačka je ve spánku na houbelec.
Mně se dneska podařilo zalomit na chvíli odpoledne, ale bylo to asi jen pár minut, za chvíli jsem slyšel „tati, tati“.![]()
![]()
Ale pomohlo to trochu.
Jsem se chtěla jít projít, aspon na chvilku, už mam povoleno, no a začlo pršet
![]()
@Heineken No, a nebo nějaký ještě hodně památeční, sovětské výroby, značka: i s podvozkem…
To by si pak mohl i lehnout… nebo tam rozložit ten střešní stan
![]()
Sasanka30 píše:
Jsem se chtěla jít projít, aspon na chvilku, už mam povoleno, no a začlo pršet![]()
Už můžeš chodit, tak to je super.
![]()