Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@valina1 píše:
@Sasanka30 asi blbej dendobrou papa
![]()
to jo, občas to někomu myslí pomaleji ![]()
@1miss1 píše:
@valina1@Sasanka30 že zrovna hymna tě napadla
Nooo jsem si vzpoměla na slunce seno, jak řídíci vždy uklidnovala písní, tak jsem chtěla taky uklidnit a napadla mě klasika nooo
![]()
valina1 píše:
Byla to legrace, m to nevhodneneprislo, a zadna dikuze neni celou dbu v jedne rovine, vzdy to klouze k ncemu…v tomto pripade ke spermiim no![]()
![]()
![]()
Hele se mnou je vždycky sranda a někomu to vadí, protože s ním sranda není.
![]()
Ale tam to byla asi fakt blbost, nejlepší by bylo, kdyby to admini smázli.
Šišmarijá, už to neřešte, kdo má jako stíhat dočítat tolika diskusí? ![]()
@valina1 píše:
@Sasanka30 asi blbej dendobrou papa
![]()
zítra bude líííííp, tak pááá dobrou a kdybychom se neviděly, tak připrav baterku jo ![]()
@Heineken a ty to neber špatně, holky to nijak špatně nemyslely, jen jim přišlo nevhodný zrovna toto téma zahltit nečím jiným. A nešlo o stříkání. I kdyby tam někdo řešil zahradničení tak ho poprosím at jdou do zahrádkářské sekce ![]()
@Šája píše: Šišmarijá, už to neřešte, kdo má jako stíhat dočítat tolika diskusí?
taky nestíhám
![]()
Sasanka30 píše:
No a ještě se to semele tady![]()
Tak pššššššt jo![]()
![]()
Já se v žádným případě hádat nebudu, jen pokud na mě bude někdo útočit pořád dokola s jednou věcí, tak ho asi pošlu do pr*ele.
![]()
@Heineken píše:
Hele se mnou je vždycky sranda a někomu to vadí, protože s ním sranda není.![]()
![]()
Ale tam to byla asi fakt blbost, nejlepší by bylo, kdyby to admini smázli.
tvá sranda vadí jen etatkovi a Bubu
jinak tu máš dost fandů ![]()
@1miss1 píše:
@Heineken a ty to neber špatně, holky to nijak špatně nemyslely, jen jim přišlo nevhodný zrovna toto téma zahltit nečím jiným. A nešlo o stříkání. I kdyby tam někdo řešil zahradničení tak ho poprosím at jdou do zahrádkářské sekce
je to fakt, já to chápu, ale to bylo nechtěný no
![]()
@Heineken píše:
Já se v žádným případě hádat nebudu, jen pokud na mě bude někdo útočit pořád dokola s jednou věcí, tak ho asi pošlu do pr*ele.![]()
![]()
tak mě pošli ![]()
@Heineken píše:
Já se v žádným případě hádat nebudu, jen pokud na mě bude někdo útočit pořád dokola s jednou věcí, tak ho asi pošlu do pr*ele.![]()
![]()
Taky asi zautočim
![]()
1miss1 píše:
@Heineken a ty to neber špatně, holky to nijak špatně nemyslely, jen jim přišlo nevhodný zrovna toto téma zahltit nečím jiným. A nešlo o stříkání. I kdyby tam někdo řešil zahradničení tak ho poprosím at jdou do zahrádkářské sekce
Já to neberu špatně, je mi to celkem jedno, vím že to tam nebylo vhodný a 2× jsem se tam už omluvil.
![]()
Sasanka30 píše:
je to fakt, já to chápu, ale to bylo nechtěný no![]()
![]()
U mě je to vždycky nechtěný.
![]()