Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sasanka30 píše:
No já budu zdrhat, protože jak my dva se někde jinde potkáme, tak to samo začne tentononc a je to v čudu![]()
Vlastně je to fakt i minule to bylo kvůli tomu, že jsme to někde rozjeli, ale jak říkám, můžeš bejt v klidu, protože jsem za to tenkrát mohl já.
![]()
Teda čučím, co se to tady dneska všude děje
Popravdě nestíhám ![]()
Sasanka30 píše:
wogo ukaž na ně a já si to s nima vyřídim![]()
No ty jsi jedna z nich, musela by ses tím bičem zmrskat sama.
![]()
tweetydee píše:
Teda čučím, co se to tady dneska všude dějePopravdě nestíhám
Já taky nestíhám.
![]()
@Heineken píše:
No ty jsi jedna z nich, musela by ses tím bičem zmrskat sama.![]()
![]()
Tak ted si mě zaskočil
![]()
Já??? ![]()
Si se překlikl ne? ![]()
![]()
Sasanka30 píše:![]()
ještě Ty začínej
![]()
To víš, když spolu máme to dítě.
![]()
Sasanka30 píše:
Tak ted si mě zaskočil![]()
Já???
Si se překlikl ne?![]()
![]()
![]()
![]()
No jestli mě chceš kvůli tomu zbančit, tak odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.
![]()
@Sasanka30 píše:
Je to diskuze o něčem jiném a ne o stříkáné a jim to vadí, jo chápu, ale mě osobně by to bylo jedno![]()
Normálně jste mě totálně zmátli… čumím jen na nové komentáře, kliknu na voko a celou dobu jsem měla za to, že píšu o tom stříkání sem a ne Mařře na diskuzi… a stejné osoby a obsazení… to se mi už dlouho nestalo, to je tím, jak jsem myšlenkama ještě někde jinde… (u Celliniho spirály) kurnik šopa, že za to může to pivisko?
![]()
Příspěvek upraven 15.07.12 v 23:11
@Heineken píše:
To víš, když spolu máme to dítě.![]()
![]()
Vy taky jooooo?
![]()
Regina Hero píše:
Normálně jste mě totálně zmátli… čumím jen na nové komentáře, kliknu na voko a celou dobu jsem měla za to, že píšu o tom stříkání sem a ne Mařře na diskuzi… kurnik šopa, že za to může to pivisko?![]()
![]()
![]()
No jo, je to sice škoda, ale objektivně vzato se to tam opravdu nehodilo.
![]()
@Regina Hero píše:
Normálně jste mě totálně zmátli… čumím jen na nové komentáře, kliknu na voko a celou dobu jsem měla za to, že píšu o tom stříkání sem a ne Mařře na diskuzi… a stejné osoby a obsazení… to se mi už dlouho nestalo, to je tím, jak jsem myšlenkama ještě někde jinde… (u Celliniho spirály) kurnik šopa, že za to může to pivisko?![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 15.07.12 v 23:11
Tak ted jsem si ten pc zastříkala fakt
![]()
Sasanka30 píše:
Vy taky jooooo?![]()
![]()
Počkej přece s tebou mám dítě, proto jsme hrdličky.
![]()
Dobrou
hrdlicky