Hledám, hledám přátele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
15.7.12 21:36
Regina Hero píše:
@Heineken No, a nebo nějaký ještě hodně památeční, sovětské výroby, značka: i s podvozkem… :mrgreen: To by si pak mohl i lehnout… nebo tam rozložit ten střešní stan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to by bylo nejlepší, ale dej bacha, ať nešlohne ten tvůj stan, myslím se mu hodně líbil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:36
@Heineken píše:
Už můžeš chodit, tak to je super. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

No moc ne, ale už mi řekl, že mužu vstát, že se prdolka vrátila nahoru, bylo to ale strašný furt ležet, jsem měla i proleženinu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.7.12 21:38
@Heineken píše:
No to by bylo nejlepší, ale dej bacha, ať nešlohne ten tvůj stan, myslím se mu hodně líbil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neboj, nešlohne, máme ho pěkně zastavěný v průchodu, a než by ho ukradl, musel by přeskládat zimní gumy a terénní gumy a ty jsou pěkně velký mrchy a těžký, tak to by se hezky zapotil… ale na konci srpna bych ho na to kradení klidně pozvala, si myslím, že u předposlední gumy by byl tak ztahanej, že by to vzdal a my bychom měli o to méně práce… ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:40
Sasanka30 píše:
No moc ne, ale už mi řekl, že mužu vstát, že se prdolka vrátila nahoru, bylo to ale strašný furt ležet, jsem měla i proleženinu :?

Tak hlavně že už jsi aspoň trochu OK. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:41
Regina Hero píše:
Neboj, nešlohne, máme ho pěkně zastavěný v průchodu, a než by ho ukradl, musel by přeskládat zimní gumy a terénní gumy a ty jsou pěkně velký mrchy a těžký, tak to by se hezky zapotil… ale na konci srpna bych ho na to kradení klidně pozvala, si myslím, že u předposlední gumy by byl tak ztahanej, že by to vzdal a my bychom měli o to méně práce… ;) :jazyk:

Jo, tak to jo, ještě to trochu podminuj a můžeš bejt v klidu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:43
@Heineken píše:
Tak hlavně že už jsi aspoň trochu OK. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jo jsem a jsem štastná, to bylo i na psychiku strašný, takovou dobu ležet a jen na zádech…áále zvláadly jsme to jupííí :srdce:
Jako já a maličká, aby si někdo nemyslel, že já a Ty :mrgreen: :mrgreen: radši vše uvádim na pravou míru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 21:49

No ještě že jsi to uvedla na pravou míru, fak dostat se do řečí je to poslední, co bych tady ještě potřeboval. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nějak jsem měl málo piva nebo co, mám ještě žízeň. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 21:58

Tak a už je to pryč :mrgreen: :mrgreen: aby se nestanovalo :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.07.12 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
15.7.12 21:59
@Sasanka30 píše:
Stejně se zas dostanem i bez míry :mrgreen: :mrgreen:
Jsem včera byla na návštěvě jo a usnula jsem tam a helejdse co jsem při sprchování našla :mrgreen: :mrgreen: snad neva že to sem dám :mrgreen: :mrgreen:

nevadí :mrgreen: někteří kvůli tomu budou stanovat, viď? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8428
15.7.12 22:00
@1miss1 píše:
nevadí :mrgreen: někteří kvůli tomu budou stanovat, viď? :mrgreen:
šmajrá snad ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 22:01
Sasanka30 píše:
Stejně se zas dostanem i bez míry :mrgreen: :mrgreen:
Jsem včera byla na návštěvě jo a usnula jsem tam a helejdse co jsem při sprchování našla :mrgreen: :mrgreen: snad neva že to sem dám :mrgreen: :mrgreen:

To je luxusní pupík a čuník. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To musela bejt pěkná návštěva, to byl nějakej klub? 8o :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 22:01
@1miss1 píše:
nevadí :mrgreen: někteří kvůli tomu budou stanovat, viď? :mrgreen:

Jééé ted jsem si uvědomila kdo jsi, máš novou ikonku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 22:03
@Heineken píše:
To je luxusní pupík a čuník. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To musela bejt pěkná návštěva, to byl nějakej klub? 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

děkuju :mrgreen: :mrgreen:
si blbej vid :mrgreen: :mrgreen: to je obtisk z Olmiku z toho jogurtu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 22:06
Sasanka30 píše:
děkuju :mrgreen: :mrgreen:
si blbej vid :mrgreen: :mrgreen: to je obtisk z Olmiku z toho jogurtu :mrgreen: :mrgreen:

No já jsem hlavně správně cáklej, akorát tak do Brodu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Olmíky teda nejím, já bych tak poznal, kdybys tam měla obtisklou etiketu z nějakýho lahváče. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 22:08
@Heineken píše:
No já jsem hlavně správně cáklej, akorát tak do Brodu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Olmíky teda nejím, já bych tak poznal, kdybys tam měla obtisklou etiketu z nějakýho lahváče. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele nezačínej jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já taky ne, ale volala jsem na místo činu a tohle mi bylo řečeno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová