Hledám, hledám přátele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
15.7.12 22:35

Hej jeto normalni jak jsou ty holky tam tednapruzeny at jdem kafrat jinam apod???o co jde??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
15.7.12 22:36
1miss1 píše:
@Heineken aspon uznej, že tam to vhodný ted nebylo, zapatlávat to oplodnováním a stříkáním :cert: :mrgreen: ne vždy je to neoprávněné :pankac:

Já to uznávám, ale taky si zároveň stojím za tím, že já jsem nic sprostýho nepsal.
Jestli bylo z mé strany něco špatně, tak jen to, že jsem byl mimo téma.
Ale jak říkám, za pár dní budu ten nejsprostější já a zároveň i hlavní viník budu já.
Znám to, nebylo by to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
@valina1 píše:
Hej jeto normalni jak jsou ty holky tam tednapruzeny at jdem kafrat jinam apod???o co jde??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

ty to nechápeš? možná proto, že je to diskuze o jedné věci, ne zrovna příjemné a Marra asi dočítat xxx stran o stříkání zrovna nechce ;) tak proto ;) jak jednoduché ;) občas nechápu proč tak jednoduché věci někdo nepochopí :think:

• Citovat
  • Upravit
8428
@valina1 píše:
Hej jeto normalni jak jsou ty holky tam tednapruzeny at jdem kafrat jinam apod???o co jde??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Je to diskuze o něčem jiném a ne o stříkáné a jim to vadí, jo chápu, ale mě osobně by to bylo jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
15.7.12 22:37
@Heineken píše:
Já to uznávám, ale taky si zároveň stojím za tím, že já jsem nic sprostýho nepsal.
Ale jak říkám, za pár dní budu ten nejsprostější já a zároveň i hlavní viník budu já.

ale nebudeš :kytka: a nejde tam o sprostotu ale šlo o to, že se zase xxx stran vybočuje z tématu, o nic víc ;) myslím, že kdyby jste toto psali na tématu tomu určenýmu, měli byste úspěch, jen sem se to nehodilo ;)

• Citovat
  • Upravit
5130
15.7.12 22:37
Byla to legrace, m to nevhodneneprislo, a zadna dikuze neni celou dbu v jedne rovine, vzdy to klouze k ncemu…v tomto pripade ke spermiim no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@1miss1 píše:
@Heineken aspon uznej, že tam to vhodný ted nebylo, zapatlávat to oplodnováním a stříkáním :cert: :mrgreen: ne vždy je to neoprávněné :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
15.7.12 22:38
@Heineken píše:

ale nebudeš :kytka: a nejde tam o sprostotu ale šlo o to, že se zase xxx stran vybočuje z tématu, o nic víc ;) myslím, že kdyby jste toto psali na tématu tomu určenýmu, měli byste úspěch, jen sem se to nehodilo ;)

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
@Heineken píše:

• Citovat
  • Upravit
8428

No a ještě se to semele tady :mrgreen: :mrgreen:
Tak pššššššt jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
Byla to legrace, m to nevhodneneprislo, a zadna dikuze neni celou dbu v jedne rovine, vzdy to klouze k ncemu…v tomto pripade ke spermiim no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@1miss1 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
15.7.12 22:40
Promin, ale pokud nechápeš tuto jednoduchou věc tak nevím :think: to je jak kdybych založila diskuzi o tom, že mi umřela třeba maminka a vy tam začali psát o stříkání (hodně jsem to ted přehnala s příkladem)… ale snad chápeš co jim tam vadilo ;) a jestli ne tak… ;) třeba časem dojde ;)
@valina1 píše:
  • Citovat
  • Upravit
5130

No nic ja rradeji letim :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428

Kdééééé domov muuuuuuuuuuj, kdeee domov muuuuuuuuuuj, voda huuuučíííí pooo lučiiiináááách bory šuuuumíííííííí poooooooooooooooo skalinááách. V sadě tkvííí se jara květ, zemský ráááááááááááj, to na pohled…
Tak a je to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.7.12 22:41
@valina1 píše:
No nic ja rradeji letim :mavam: :mavam: :mavam:

kliiid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit