Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hej jeto normalni jak jsou ty holky tam tednapruzeny at jdem kafrat jinam apod???o co jde???
![]()
1miss1 píše:
@Heineken aspon uznej, že tam to vhodný ted nebylo, zapatlávat to oplodnováním a stříkáním![]()
ne vždy je to neoprávněné
Já to uznávám, ale taky si zároveň stojím za tím, že já jsem nic sprostýho nepsal.
Jestli bylo z mé strany něco špatně, tak jen to, že jsem byl mimo téma.
Ale jak říkám, za pár dní budu ten nejsprostější já a zároveň i hlavní viník budu já.
Znám to, nebylo by to poprvé.
@valina1 píše:
Hej jeto normalni jak jsou ty holky tam tednapruzeny at jdem kafrat jinam apod???o co jde???![]()
![]()
![]()
ty to nechápeš? možná proto, že je to diskuze o jedné věci, ne zrovna příjemné a Marra asi dočítat xxx stran o stříkání zrovna nechce
tak proto
jak jednoduché
občas nechápu proč tak jednoduché věci někdo nepochopí ![]()
@valina1 píše:
Hej jeto normalni jak jsou ty holky tam tednapruzeny at jdem kafrat jinam apod???o co jde???![]()
![]()
![]()
Je to diskuze o něčem jiném a ne o stříkáné a jim to vadí, jo chápu, ale mě osobně by to bylo jedno
![]()
@Heineken píše:
Já to uznávám, ale taky si zároveň stojím za tím, že já jsem nic sprostýho nepsal.
Ale jak říkám, za pár dní budu ten nejsprostější já a zároveň i hlavní viník budu já.
ale nebudeš
a nejde tam o sprostotu ale šlo o to, že se zase xxx stran vybočuje z tématu, o nic víc
myslím, že kdyby jste toto psali na tématu tomu určenýmu, měli byste úspěch, jen sem se to nehodilo ![]()
@1miss1 píše:
@Heineken aspon uznej, že tam to vhodný ted nebylo, zapatlávat to oplodnováním a stříkáním![]()
@Heineken píše:
ale nebudeš
a nejde tam o sprostotu ale šlo o to, že se zase xxx stran vybočuje z tématu, o nic víc
myslím, že kdyby jste toto psali na tématu tomu určenýmu, měli byste úspěch, jen sem se to nehodilo ![]()
@Heineken píše:
ale nebudeš
@1miss1 píše:
@valina1 píše:
Byla to legrace, m to nevhodneneprislo, a zadna dikuze neni celou dbu v jedne rovine, vzdy to klouze k ncemu…v tomto pripade ke spermiim no![]()
![]()
![]()
Kdééééé domov muuuuuuuuuuj, kdeee domov muuuuuuuuuuj, voda huuuučíííí pooo lučiiiináááách bory šuuuumíííííííí poooooooooooooooo skalinááách. V sadě tkvííí se jara květ, zemský ráááááááááááj, to na pohled…
Tak a je to
![]()