Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Regina Hero píše:
@Heineken No, a nebo nějaký ještě hodně památeční, sovětské výroby, značka: i s podvozkem…To by si pak mohl i lehnout… nebo tam rozložit ten střešní stan
![]()
![]()
![]()
![]()
No to by bylo nejlepší, ale dej bacha, ať nešlohne ten tvůj stan, myslím se mu hodně líbil.
![]()
@Heineken píše:
Už můžeš chodit, tak to je super.![]()
![]()
![]()
No moc ne, ale už mi řekl, že mužu vstát, že se prdolka vrátila nahoru, bylo to ale strašný furt ležet, jsem měla i proleženinu ![]()
@Heineken píše:
No to by bylo nejlepší, ale dej bacha, ať nešlohne ten tvůj stan, myslím se mu hodně líbil.![]()
![]()
Neboj, nešlohne, máme ho pěkně zastavěný v průchodu, a než by ho ukradl, musel by přeskládat zimní gumy a terénní gumy a ty jsou pěkně velký mrchy a těžký, tak to by se hezky zapotil… ale na konci srpna bych ho na to kradení klidně pozvala, si myslím, že u předposlední gumy by byl tak ztahanej, že by to vzdal a my bychom měli o to méně práce…
![]()
Sasanka30 píše:
No moc ne, ale už mi řekl, že mužu vstát, že se prdolka vrátila nahoru, bylo to ale strašný furt ležet, jsem měla i proleženinu
Tak hlavně že už jsi aspoň trochu OK.
![]()
Regina Hero píše:
Neboj, nešlohne, máme ho pěkně zastavěný v průchodu, a než by ho ukradl, musel by přeskládat zimní gumy a terénní gumy a ty jsou pěkně velký mrchy a těžký, tak to by se hezky zapotil… ale na konci srpna bych ho na to kradení klidně pozvala, si myslím, že u předposlední gumy by byl tak ztahanej, že by to vzdal a my bychom měli o to méně práce…![]()
Jo, tak to jo, ještě to trochu podminuj a můžeš bejt v klidu.
![]()
@Heineken píše:
Tak hlavně že už jsi aspoň trochu OK.![]()
![]()
![]()
Jo jsem a jsem štastná, to bylo i na psychiku strašný, takovou dobu ležet a jen na zádech…áále zvláadly jsme to jupííí ![]()
Jako já a maličká, aby si někdo nemyslel, že já a Ty
radši vše uvádim na pravou míru
![]()
No ještě že jsi to uvedla na pravou míru, fak dostat se do řečí je to poslední, co bych tady ještě potřeboval.
![]()
Nějak jsem měl málo piva nebo co, mám ještě žízeň.
![]()
Tak a už je to pryč
aby se nestanovalo
![]()
Příspěvek upraven 15.07.12 v 22:02
@Sasanka30 píše:
Stejně se zas dostanem i bez míry![]()
Jsem včera byla na návštěvě jo a usnula jsem tam a helejdse co jsem při sprchování našla![]()
snad neva že to sem dám
![]()
nevadí
někteří kvůli tomu budou stanovat, viď? ![]()
Sasanka30 píše:
Stejně se zas dostanem i bez míry![]()
Jsem včera byla na návštěvě jo a usnula jsem tam a helejdse co jsem při sprchování našla![]()
snad neva že to sem dám
![]()
To je luxusní pupík a čuník.
![]()
To musela bejt pěkná návštěva, to byl nějakej klub?
![]()
![]()
@1miss1 píše:
nevadíněkteří kvůli tomu budou stanovat, viď?
Jééé ted jsem si uvědomila kdo jsi, máš novou ikonku
![]()
@Heineken píše:
To je luxusní pupík a čuník.![]()
![]()
To musela bejt pěkná návštěva, to byl nějakej klub?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkuju
![]()
si blbej vid
to je obtisk z Olmiku z toho jogurtu
![]()
Sasanka30 píše:
děkuju![]()
si blbej vid![]()
to je obtisk z Olmiku z toho jogurtu
![]()
No já jsem hlavně správně cáklej, akorát tak do Brodu.
![]()
A Olmíky teda nejím, já bych tak poznal, kdybys tam měla obtisklou etiketu z nějakýho lahváče.
![]()
@Heineken píše:
No já jsem hlavně správně cáklej, akorát tak do Brodu.![]()
![]()
A Olmíky teda nejím, já bych tak poznal, kdybys tam měla obtisklou etiketu z nějakýho lahváče.![]()
![]()
Hele nezačínej jo?
![]()
Já taky ne, ale volala jsem na místo činu a tohle mi bylo řečeno
![]()