Hematom a amniocentéza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10047
25.9.12 16:28

Děkuju holky. Teď máme povinou roční pouzu aby se jizva zahojila a pak poslední pokus jelikož už budu rodit jen císařem a pokud se nepovede znovu tak máme smůlu :,(. Bohužel riziko problémů s placentou se s každým císařským řezem zvyšuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
25.9.12 19:23

@tehulka001 - budeme všichni na Vás moc myslet a držet palečky :hug: :palec: :hug: :palec: :hug: Věřím, že to určitě za rok vyjde a všechno bude v pořádku. :hug: :hug: :hug: :hug: Hlavně nyní hodně odpočívej :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
26.9.12 11:16
  • Citovat
  • Upravit
2214
1.10.12 01:58

@tehulka001
Je mi moc líto čím jsi musela projít :hug: :hug: Váš andílek bude při vás stát po celou dobu a v pravý čas ohlídá další fazolku :andel:
Přeju hodně štěstíčka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.10.12 15:33

zvysene riziko na vadu

:,( ahoj vyslo mi zbysene riziko na vadu a poslaly me na odber plodove vody ale kdyz jsem prisla tak mi doktorka rekla ze mam malo plodove vody (abnormalni) a ze mi odber nemuze udelat daly mi acylpyrin a za dva tydny jdu znovu na podrobny ultrazvuk ale rekla mi ze se mam poradne rozmyslet, ze kdyby se plodova voda nedoplnila ze bych mela uvazovat o potratu jsem v 18+5tt a nedokazala bych vedome " zabit" sve dite, mela jsem 4 potraty a ted mam 1,5 zdravou holcicku se kterou jsem taky mela zvysene riziko. strasne se bojim jestli se plodova voda vytvori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí