Hematom a amniocentéza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
10.9.12 22:41
@tehulka001 píše:
@bodlinka34 teda s tou rakovinou si mě dostala. Nejhorší je že se pořádně nic nedozvíš od doktorů na otázky ti odpoví tak chytře že opravdu nevíš nic a nakonec řeknou že je to na tobě

jj ještě je takových „odborníku“ spousta a je jen na nás pacientech co si necháme líbit, proto všem řikám ptejte se, ptejte se, ptejte se .....neb tohle se doktoři zatím moc neučí informuj, informuj, informuj…
proto radím nedej se, sama jsi psala, že mudři ve FN nad doporučením AMC u tebe kroutili hlavou. ať už mají naázory a přístupjakýkoliv jak píšeš v tomhle s nimi souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
11.9.12 08:28

Ahoj holky dobré ránko přeji opět z nemocnice včera v noci mě odvezla rychlá a zkuste hádat s čím ano s krvácením samo že teď momentálně nic už sem na palici tak si tu hezky pár dní poležim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
11.9.12 17:49

@tehulka001 Ahojky, držím palce, ať jsi brzo doma! Já letěla v neděli taky na pohotovost - ale hematom tam naštěstí nebyl, tak si mě tam nenechali a už je to lepší. S tím odběrem amnio. ses rozhodla správně, já když se na genetické konzultaci zmínila jen o špinění, tak taky najednou otočili o 180°, odběry tedy ne a na 99,9% to bude prý v pořádku…tohle podle mě dost tu genetiku zkresluje…ale chápu, jaké stresy asi prožíváš, tak přeji hodně síly! :kytka: Jinak jsem se na té pohotovosti ptala doktora a opravdu na to krvácení a hematomy nic než ascorutin a klid. režim…takže asi ti nic jiného nezbude. drž se!

• Citovat
  • Upravit
6912
11.9.12 22:54

@tehulka001 Ahoj, také držím moc palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
12.9.12 11:36

Ahojky moc děkuji @Kyarra copak se stalo že si byla na pohotovosti? Já už bych šla nejradši domů i mímu prďolovi se stýská prý mě zase chudák ráno hledal :,( moc se mi po něm stýská bylo mi řečeno že pokud nebudu do pátku krvácet tak se uvidí co dál a mohli by mě pustit ale bojim se právě abych zase nezačala aby mě pustili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
12.9.12 11:45

@tehulka001 No, já normálně jen hnědím - více či méně, ale v neděli se objevila čerstvá krev, tak mě to trochu vyplašilo, tak jsme raději hned jeli…snad se ti to zastaví a budou tě moct pustit. Když máš doma dítě, tak to musí být těžké :(

• Citovat
  • Upravit
10047
12.9.12 13:44

@Kyarra Ani nevíš jak je to hrozný a je mi moc líto je to takhle nikdy beze mě nebyl a teď sem každou chvíli ve špitále no a je jasný že už ani neposlouchá a vzteká se a budí se s pláčem že chce mámu cožmě trhá :srdce: teď momentálně ani nešpinim ale já nesmim krvácet 3 dny aby mě pustili to je prej běžná praxe tak se modlim abych zase nezacala nebo abych třeba jenom jednorázově nezakrvácela trochu a oni si mě tu eště nechtěli nechat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
12.9.12 14:05

@tehulka001 Když jsem v předchozím těhu ležela v nemocnici s krvácením, tak taky říkali 3 dny bez krvácení - ztvrdla jsem tam tehdy skoro 3 týdny :zed: Snad to u tebe nebude takové!

• Citovat
  • Upravit
10047
12.9.12 14:18

No tak zatim co sem tu ležela tak sem šla po těch 3dnech tak snad to na potřetí nebude jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
14.9.12 16:50

Ahoj holky tak už jsem doma dnes mi propustili ale asi po 2 hoďkách co sem byla doma tak sem opět začala krvácet ale do nemocnice nejedu když mi dnes dělali ultrazvuk tak mi řekli že tam teoreticky eště něco být může ale nic moc nevidí a v propouštěcí zprávě mam hematom 0 tak já už nevim asi už se zbláznim do nemocnice zpátky nechci i malej to teď dost prožíval že sem pryč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
15.9.12 22:16

@tehulka001 ahojky :mavam: :mavam: :mavam: hlavně hodně odpočívej :hug: :hug: :hug: :hug: držím moc palečky :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
17.9.12 10:46

@tehulka001 Vydrž!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
10047
25.9.12 15:13

Ahoj holky omlouvám se že jsem dlouho nepsala ale ten pátek co jsem přijela domů jsem jela zpátky do nemocnice vydrželi jsme s broučkem do 20tt a nakonec mi těhu ukončili císařským řezem jelikož mě prolévali krví ale nepodařilo se krvácení zastavit malá se držela do poslední chvíle vzdala to až před operací nakonec to vypadá že jsem měla vrostlou placentu a můžu být ráda že jsem naživu a nechali mi děllohu teď už jsem doma a zotavuji bohužel sem o svojí prdelku přišla :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
25.9.12 15:17

@tehulka001 to je mi moc líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
25.9.12 15:24

@tehulka001 - zrovna dnes jsem na tebe myslela :hug: :hug: :hug: :hug: moc mě to mrzí :( :( :hug: :hug: :hug: :hug: vůbec nevím co psát - posílám aspoň virtuální objetí :hug: :hug: :hug: :hug: budu ti držet moc a moc palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí