Hysterická matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.12.14 10:52

Omluvte anonymitu :( Zprvu bych chtěla říct že dítko je velmi chtěné a milované.
Mám to asi v povaze nebo nevím ale jstem prostě nervák..mám dvou měsíční miminko..kolikrát už má všechno co potřebuje ale přesto hystericky vřeští…vím že jsou to miminka a ty pláčou ale já se prostě občas neovládnu a zakřičím na něj…něco ve smyslu jako : už stačí!! Mám hrozné výčitky…co když si to bude pamatovat, nebude mě mít rád… :,( nevím co s tím mám ale dělat…

• Citovat
  • Upravit
72725
4.12.14 11:01
@Anonymní píše:
Omluvte anonymitu :( Zprvu bych chtěla říct že dítko je velmi chtěné a milované.
Mám to asi v povaze nebo nevím ale jstem prostě nervák..mám dvou měsíční miminko..kolikrát už má všechno co potřebuje ale přesto hystericky vřeští…vím že jsou to miminka a ty pláčou ale já se prostě občas neovládnu a zakřičím na něj…něco ve smyslu jako : už stačí!! Mám hrozné výčitky…co když si to bude pamatovat, nebude mě mít rád… :,( nevím co s tím mám ale dělat…

zamakej na sobě. Může ho bolet břicho, může být přetažené atd.. na mimino se nekřičí.. když už nemůžu, šupnu ho do postýlky a na pár minut se zavřu v kuchyni :mrgreen: Jinak pomáhá nošení, chování atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.12.14 11:01

Máš někoho, kdo by miminko na chvíli pohlídal, povozil kočárek…? Miminko je malé, možná ho bolí bříško nebo jen potřebuje pochovat.To že občas ujedeš a zakřičíš na něj, nejsi stroj, někdy ujede snad každá máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.12.14 11:03

Je to normální. Samozřejmě teorie je jedna věc a praxe druhá. Osobně neznám žádnou matku, které by občas neujely nervy a neřvala i na malýho kojence. Samozřejmě musí být snaha tyto výlevy minimalizovat. Ale nestresuj se kolem toho. A neboj, když seš v klidu, tak mu určitě dáváš lásky víc než dost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.12.14 11:12
@Anonymní píše:
Mám to asi v povaze nebo nevím ale jstem prostě nervák..mám dvou měsíční miminko..kolikrát už má všechno co potřebuje ale přesto hystericky vřeští…vím že jsou to miminka a ty pláčou ale já se prostě občas neovládnu a zakřičím na něj…něco ve smyslu jako : už stačí!! Mám hrozné výčitky…co když si to bude pamatovat, nebude mě mít rád… :,( nevím co s tím mám ale dělat…

Důležité je, že si to uvědomuješ. Mi občas ujelo „Sakra, co po mě vlastně chceš!?“ no neřvala jsem, aby mě slyšeli sousedi, ale ulevila jsem si. No a teď? Když za mnou furt chodí a kňourá? Cedím všechno možné mezi zuby. :roll: :lol:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.14 11:20
@Anonymní píše:

Klid, až bude starší, budeš řvát třeba i horší věci. Hlavně s ním netřep nebo něco podobného. Nějaké to hlasitější slovo mimino snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.14 11:21
@kve-tinka píše:
Cedím všechno možné mezi zuby. :roll: :lol: :hug:

U mě vede „Neser maminku!“ a chlapův slovník raději uvádět nebudu - na školku to pak fakt svádět nebudu moct. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 11:24
@Svistice píše:
U mě vede „Neser maminku!“ a chlapův slovník raději uvádět nebudu - na školku to pak fakt svádět nebudu moct. :oops:
:mrgreen: chlap si taky vrčí pod vousy, nejlepší je, že se u toho zářivě usmívá a na mladého to zabírá :mrgreen: jen doufám, že ten slovník nepřebere mladej, aby místo máma táta nebylo první slovo kapánek jiné :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.14 11:28

@martina.se Já se právě obávám, že to naše batole už nasává jak houba a pak se nebudeme stačit divit, až se jednou uráčí taky začít konečně trochu mluvit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556

Americka společnost bojující se syndromem treseneho Dítě dokonce doporučuje ve chvíli maximálního stresu položit a zarvat, než mlčet a držet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Svistice píše:
@martina.se Já se právě obávám, že to naše batole už nasává jak houba a pak se nebudeme stačit divit, až se jednou uráčí taky začít konečně trochu mluvit. :mrgreen:

u nás zatím čas, ale obavy jsou stejné, tatínkův slovník je někdy fakt úděsnej :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
4.12.14 11:33

@Svistice @martina.se vůbec se nebojte, my s mužem nejsme žádný hovorový estéti a děcka mluví slušně. Spíš mám vypozorováno že tam kde je i prd.el brána jako smrtelný hřích, tak ty děcka pak mluví sprostě. Protože se jim to líbí, neznají to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 11:35

@Blackova.K :mrgreen: to se uvidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.14 11:50
@martina.se píše: