Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To záleží na tom, jestli s tím dcera chce něco dělat, jestli si uvědomuje, že její chování je někdy třeba za hranou a vadí jí to.
Přečti si knihu Podminované dětství. Autor (psycholog) tam rozebírá různé typy poruch osobností, mj. také histrionskou. A dozvíš se tam, JAK KONKRÉTNĚ K TĚMTO PORUCHÁM DĚTÍ PŘISPÍVAJÍ RODIČE. Pokud budeš schopná některé ze svých přístupů k dceři změnit, možná se to zlepší.
@pet p víme kde problém vznikl
bývalý manžel byl násilník a před dětmi mě bil a na ne hodně křičel. S dcerou bych si dovolila říct he máme vztah hezky
@Anonymní píše:
@pet p víme kde problém vzniklbývalý manžel byl násilník a před dětmi mě bil a na ne hodně křičel. S dcerou bych si dovolila říct he máme vztah hezky
Bývalý manžel byl zároveň i jejím biologickým otcem?
@Anonymní píše:
@Serpentini ano je to její otec
Takže možná i genetická zátěž plus negativní vliv v dětství. Té diagnóze asi nezabráníš, ale můžeš dceři pomoct přijmout se jaká je a naučit ji s tou zátěží pracovat a zvládat to. Bude to mít asi těžké.
@Anonymní píše:
@pet p víme kde problém vzniklbývalý manžel byl násilník a před dětmi mě bil a na ne hodně křičel. S dcerou bych si dovolila říct he máme vztah hezky
Nechápu, proč jsi od něj neutekla. Doufám, že v tom nebylo, že nechceš připravit dcerku o tatínka. V takovém případě je totiž lepší žádný tatínek, než takovýto.
Jednu takovou znám z Dubí. To je ta obec jak tam jsou samé prostitutky. No tak tam žije i ona.
@Anonymní píše:
A do kolika let dcery to trvalo?
Ptáš se nás tu na něco a nenapíšeš podstatu ![]()
Ahoj maminky
mám dceru a je nestandardní. Teď je ji 16 let ale problémy trvají od puberty, teda alespoň tak velke. Musím to to říct ošklivě jak nám to řekl doktor “je labilní, nevyvážená”. Je hrozně vybusna a má histericke záchvaty a občas si ubližuje
k psychologovi chodíme, léky zatím nemá. Psycholog mi po posledním setkání řekl ze si mysli ze bude mít tuto poruchu ale ze před 18rokem ji nemůže dostat. Setkal se s tím tu někdo? Dá se tomu ještě zabránit?